web analytics

NFF 2010 – De dag van morgen #7: 29 september

Reacties zijn gesloten

Wat staat er zoal op het programma?
In het Festivalpaviljoen kun je de hele dag relax vertoeven in de Medialounge: beetje internetten, beetje filmpjes kijken, lekker relaxen. Van 17.00 tot 19.00 uur komt Lisette Spiegeler uw humeur wat opvijzelen met ‘de Clipborrel’. In de HEMA in de binnenstad nog steeds aandacht voor de kostuumdesigners. In de Winkel van Sinkel kunt u tot 3.00 uur in de nacht nog lekker nagenieten van een dagje NFF.

Een greep uit het programma van de dag:
Veel aandacht vandaag voor de One Night Stand films van dit jaar. In Louis Hartlooper 3 vam 14.00 tot 24.00 vertoningen van de films, met steeds pauzes van een uur tot anderhalf uur ertussen. In Movies 2 de hele dag goede titels, waaronder De Noorderlingen (9.30 uur) Van God Los (11.45 uur), Komt een Vrouw bij de Dokter (16.15 uur) en de Vlaamse film Adem (20.00 uur).

Film van de dag
Schatjes!


Ruud van Hemerts meesterwerk over een o zo gelukkig gezin. Vader en moeder – uitzinnig gespeeld door Peter Faber en Geert de Jong – worden geterroriseerd door hun kroost. Hilarisch, meeslepend en explosief. Om 22.15 uur in Rembrandt 2. Gaat dat zien op groot scherm!