web analytics

Op naar de toekomst: de nieuwe lichting!

Reacties zijn gesloten

Vanmiddag om 15.00 uur wordt in het Louis Hartlooper complex (zaal 2) een verzameling korte films van jong en aanstormend filmtalent vertoond. De komende 10 dagen staat er natuurlijk nog veel meer moois van de filmmakers van de toekomst op het programma. Bekijk hier teasers en trailers van enkele van deze producties.

Rood (Jasper ten Hoor)

Horror-vervolg op het sprookje ‘Roodkapje’. Roodkapje is volwassen en getraumatiseerd. Ze kan de boze wolf maar niet vergeten.

Met excuses voor het ongemak (Eva Zanen)

Strak gestileerde tragikomedie prikt door de schone schijn heen die de mens zo graag ophoudt. Ondanks de opgepoetste opgewektheid van de jaren zestig bleek ook toen de aanschaf van een stofzuiger geen garantie tot geluk.

Kleurrijk wit (Julia Jager)

Kleurgevoelig animatieverhaal over een jong meisje dat, wonend in een wit huisje temidden van louter gekleurde optrekjes, een zoektocht naar zichzelf begint. Welke kleur past bij haar?

Cowboys janken ook (Mees Peijnenburg)

Twee achttienjarige boezemvrienden komen erachter dat zelfs vriendschap niks vanzelfsprekends is.

Savannah en haar moeder (Andrea Mullerova)

Documentaire over de zestienjarige Savannah die niet alleen een huis deelt met haar moeder, maar ook een zeldzame, erfelijke ziekte waardoor haar moeder inmiddels nauwelijks kan lopen en veel zorg nodig heeft. De ziekte is altijd aanwezig, maar ook het leven van de puberende Savannah gaat ‘gewoon’ door.