web analytics

Vooruitblik: Hasta la Vista!

Reacties zijn gesloten

Een succes in Vlaanderen en internationaal inmiddels meerdere malen bekroond: Hasta la Vista! van regisseur Geoffrey Enthoven valt goed in de smaak bij het filmpubliek. Zal men ook in Nederland vallen voor de charmes drie jonge gasten met een handicap die houden van wijn en vrouwen?

Vooruitblik Hasta la Vista!
Drie jonge gasten houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om eindelijk van de grond te gaan. Niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

Cast: Tom Audenaert, Gilles De Schrijver en Robrecht Vanden Thoren, e.v.a.
Regie: Geoffrey Enthoven
Scenario: Pierre De Clercq, Asta Philpot, Mariano Vanhoof
Producent: Mariano Vanhoof

De regisseur en producent over het motto van de film
“Het is een film waar iedereen zich in kan herkennen. We hebben een testscreening gehouden met 150 man. Na afloop hadden ze de keuze uit een aantal woorden om aan te duiden waar de film volgens hen over ging; vrijheid, reizen, vriendschap, seks, lust, gehandicapt zijn, taboes … En iedereen omcirkelde vriendschap. Het is een film over vriendschap, maten op stap. En wat doen maten op stap? Die lullen, zuipen en kijken naar vrouwen. En die wíllen scoren.” (Cinevox)

Over de regisseur
Geoffrey Enthoven (1974) is een Vlaams film- en televisieregisseur. In 1999 maakte hij zijn debuut met de korte film De Aanspreker. Nadien maakte hij onder andere Vidange Perdue (2006) en Happy Together (2008).