web analytics

Vooruitblik: Januari 2014

Reacties zijn gesloten

Terwijl de Nederlandse films die eind vorig jaar uitkwamen nog steeds veel bezoekers trekken, kijken wij alvast vooruit naar wat ons in deze eerste maand van het nieuwe jaar te wachten staat.

09-01: Hemel op Aarde
In Limburg ging de film op 19 december reeds in première en trok daar inmiddels al ongeveer 20.000 bezoekers. Hiermee verdiende de film de ‘Gouden Vlaai’, een komische variant op de Gouden Film die het Nederlands Film Fonds en Nederlands Film Festival uitreiken wanneer een Nederlandse film meer dan 100.000 bezoekers trekt. Wij zagen Hemel op Aarde tijdens een speciale voorpremière, zijn laaiend enthousiast en hopen dan ook dat ook de rest van Nederland warm loopt voor dit ontroerende en liefdevolle avontuur.

30-01: Toscaanse Bruiloft
Met Verliefd op Ibiza maakte Johan Nijenhuis vorig jaar de best bezochte Nederlandse film van 2013. In Toscaanse Bruiloft borduurt hij voort op deze succesformule en keert ook een groot deel van de cast weer terug, weliswaar in andere rollen. Zo zijn onder anderen Jan Kooijman en Simone Kleinsma weer te zien in deze romantische komedie over de zoektocht naar liefde, dit keer in het pittoreske Italië.