web analytics

Met welk filmpersonage ga jij op reis?

Reacties zijn gesloten

Vele Nederlanders zijn inmiddels al naar het buitenland vertrokken of zelfs al weer teruggekeerd, maar voor degenen die nog moeten vertrekken, stelt Neerlands Filmdoek aan de hand van legendarische Nederlandse filmpersonages enkele lastminutes samen. Met wie ga jij op reis?

Op vakantie met …

– Bob de Rooy
Midden jaren negentig hervond de nimmer een blad voor de mond nemende Bob de Rooy in Filmpje! op Curaçao zijn ware liefde Annie. Sindsdien vertelt hij zijn verhaal maar wat graag aan geïnteresseerde toeristen. Ontdek het eiland, met de prachtige stranden en fonkelblauwe zee, aan de hand van de avonturen van de excentrieke reisleider Bob de Rooy! Reistip: wees waakzaam voor zijn ochtendhumeur.

– De familie Flodder
Altijd al benieuwd geweest naar de skylines van New York, een kijkje willen nemen op Wall Street of een middagje willen vertoeven in Central Park? Pak dan nu uw koffers voor een even vermakelijk als komisch avontuur in misschien wel ’s werelds bekendste stad. In Flodder in Amerika! nemen Ma, Johnny, Kees en Kees en Toet en Henkie u op gemoedelijke wijze mee op rondreis door New York. En Wall Street? “Dat is net zoiets als de Walletjes, daar gaat ook heel veel geld in om!” Gegarandeerd educatief verantwoord.

– Bassie & Adriaan
Ook aan de kinderen is gedacht. Met het legendarische circus-duo Bassie & Adriaan komt uw kroost ongetwijfeld aan zijn trekken. De twee zijn inmiddels bekend met heel Europa en Amerika, maar beleefde de grootste avonturen toch in Nederland, Spanje en Griekenland. Voor de allerkleinsten onder ons is er ook nog Robin, de vriendelijke en behulpzame robot. Vervelen zult u zich niet: om de stemming erin te houden, strooien Bassie & Adriaan geregeld met aanstekelijke karaoke-nummers! Doet u mee?