web analytics

DVD: Toren C (Seizoen 3)

Reacties zijn gesloten

Maike Meijer en Margôt Ros konden hun geluk niet op toen ze na twee succesvolle seizoenen niet alleen de Beeld en Geluid Award kregen, maar ook nog de Seoul Drama Award (de Aziatische Emmy) voor beste actrice in de wacht sleepten. Vanzelfsprekend bleven ze hetzelfde patroon aanhouden, dus nu is het derde seizoen van Toren C alweer een feit. Ook nu weer gevuld met bizarre situaties en hilarische personages in een groot kantorencomplex.

Met Toren C trekken bedenkers en hoofdrolspeelsters Meijer en Ros herkenbare omstandigheden op het werk in het absurde. Het gaat vaak om ongemakkelijke of gênante situaties, maar toch blijft het onvoorspelbaar, op een paar ‘running gags’ na (denk aan de meiden in de lift).

Iedere sketch in een aflevering heeft weer een compleet andere opzet. Dat is niet alleen te danken aan de 40 verschillende karakters die de twee comédiennes bedachten en met verve neerzetten, maar vooral aan hun schijnbaar onuitputtelijke fantasie. Wat er allemaal niet mogelijk is binnen de muren van een kantoorgebouw. Een vrouw krijgt problemen met een ladyshave, een goocheltruc gaat faliekant mis, en een gesprek over seksuele fantasieën neemt een vreemde wending als iemand over een paardenmanege begint. Het zijn nog maar een paar van de krankzinnige voorbeelden uit één aflevering van dit nieuwe seizoen.

Speelduur
200 minuten
Distributie
A-Film
Release datum DVD
1 september 2011
Verpakking
Keepcase
Regio
2
Beeld
16:9 Anamorf
Geluid
Dolby Digital 2.0
Ondertiteling
Geen
Extra’s
Geen

Met dank aan A-Film voor het beschikbaar stellen van deze DVD !