web analytics

Acda wil ook 'All Stars 3'

Reacties zijn gesloten

Het vervolg op de film All Stars is nog niet eens in de bioscoop te zien, maar Thomas Acda is al klaar voor deel drie. “Ik denk dat die er wel gaat komen”, vertelt de acteur aan Spits. “Als iedereen zich een beetje inhoudt tenminste, qua gedrag, verhuizingen en sterfgevallen enzo.”

Het tweede deel zal volgens Acda anders zijn dan de film die veertien jaar geleden uitkwam. “Ik denk dat deze meer diepgang heeft dan de vorige, in de zin dat de jongens nu grotere problemen hebben”, zegt de cabaretier die in All Stars de rol van Willem speelt. “Er is geleefd door de heren. En dat is wel prettig. De eerste film was natuurlijk een beetje een puberfilm.”

De succesvolle film All Stars, met onder meer Antonie Kamerling en Danny de Munk, was in 1997 in de Nederlandse bioscopen te zien. Er volgde een televisieserie en in 2008 maakte regisseur Jean van de Velde bekend dat er een vervolgfilm zou komen. Maar vorig jaar pleegde Antonie Kamerling zelfmoord, waardoor de opnames uitgesteld moesten worden.

De opnames zijn inmiddels bijna afgerond en 13 oktober gaat deel twee, met als ondertitel Old Stars, in première. Acda denkt niet dat het volgende deel weer veertien jaar op zich zal laten wachten. “Want de jaren gaan nu tellen hè? Over zeven jaar is iedereen uitgezakt, dik en kaal. Dan krijg je The Full Monty, zeg maar.”

Bron: De Pers