web analytics

‘Alles is Familie’ krijgt grootste landelijke premiere ooit

Reacties zijn gesloten

Alles is Familie beleeft op maandag 19 november de grootste landelijke premiere in Nederland ooit. De film van Joram Lürsen, en opvolger van de succesfilm Alles is Liefde, gaat die avond feestelijk in premiere in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Tegelijkertijd kan het publiek in 57 bioscopen in het land met behulp van een straalverbinding live meekijken en de film zien. Na afloop van de film is de huldiging van de cast vervolgens weer live te aanschouwen.

In ‘Alles Is Familie’ is iedereen binnen de familie De Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie (Carice van Houten) een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil.

Het scenario werd wederom geschreven door Kim van Kooten. De film is vanaf 22 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Reacties zijn gesloten.