web analytics

Bekijk de trailer van 'Razend'

Reacties zijn gesloten

Vandaag is de trailer gelanceerd voor de nieuwe Carry Slee verfilming Razend. Bekijk hem hieronder. De film is vanaf 12 oktober in de bioscopen te zien.

Sven (15) wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet de filmpjes dan op YouTube. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig een pak rammel krijgt. Het lukt hem zijn blauwe plekken voor iedereen verborgen te houden totdat hij er op een dag zo slecht aan toe is dat hij bij zijn oma onderduikt. Daardoor mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat hij haar niet meer leuk vindt en ook zijn vrienden zijn boos op hem. Hij besluit om voor eens en voor altijd met zijn vader af te rekenen, totdat hij ontdekt waarom zijn vader hem slaat.

De hoofdrollen in Razend worden gespeeld door Ko Zandvliet en Abbey Hoes. Verder zijn er rollen voor o.a. Thijs Römer en Sander de Heer. Dave Schram regisseerde de film naar een scenario van Maria Peters en Dick van den Heuvel.