web analytics

De dag van morgen: 30 september

Reacties zijn gesloten

Wat staat er morgen zoal op het programma?

Het Festival nadert langzaam haar einde. Toch valt er nog genoeg moois te beleven.

Om 13.00 uur start in het Festivalpaviljoen de special 3voor12 Afzien, waarin twee filmmakers onder leiding van Giel Beelen recente videoclips beoordelen. Toegang is gratis. In ‘Eten bij de bios’ is Esther Rots (Kan door Huid heen) te gast. De dag wordt zoals gewoonlijk afgesloten met de talkshow.

Een greep uit het programma van de dag:

Speciale aandacht voor het 48 Hour Film Project. In Rembrandt 3 worden vanaf 16.00 uur de vervaardigde films vertoond en gepresenteerd. Het programma eindigt pas rond middernacht. Wie Wit Licht en The Silent Army achter elkaar wil zien kan terecht in CITY/Movies. De eerste start om 16.15 uur, de tweede om 19.30 uur. ‘De Keuze van …’ presenteert dit keer de documentaire Stand van de Maan. Dichter Willem Jan Otten koos deze film uit als zijn favoriete Nederlandse film. Wie Oorlogswinter nog een keer op het grote doek wil zien kan om 16.15 uur terecht in Rembrandt 1.

Film van de Dag

Erwin Olaf – on Beauty and Fall

Documentaire van Michiel van Erp over fotograaf Erwin Olaf. De spontaniteit, openheid en verbetenheid van Olaf zorgen in combinatie met de doorgrondende aanpak van Van Erp voor een ontroerend portret. Om 20.00 uur in Louis Hartlooper 2.

Reacties zijn gesloten.