web analytics

De Storm krijgt Gouden Film

Reacties zijn gesloten

Ondanks de tegenvallende kritieken is het Nederlandse bioscooppubliek laaiend enthousiast over De Storm, de nieuwe film van regisseur Ben Sombogaart. Meer dan 135.000 mensen bezochten de film in de week na de première. Goed voor een Gouden Film.

Vandaag ontvangen actrice Sylvia Hoeks, regisseur Ben Sombogaart en producent Alain de Levita de Gouden Filmtrofee uit handen van festivaldirecteur Doreen Boonekamp tijdens het Nederlands Film Festival in het Festivalpaviljoen op de Neude. Hoeks, Sombogaart en Atsma zullen vanavond tevens aanschuiven bij Matthijs van Nieuwkerk in de dagelijkse talkshow.

De Storm, waarvoor Rik Launspach en Marjolein Beumer het scenario schreven, ging op 17 september jl. in première. De Storm gaat over Julia (Sylvia Hoeks) en Aldo (Barry Atsma), twee jonge mensen die tijdens de Watersnoodramp van 1953 in Zeeland op zoek gaan naar Julia´s verloren baby in het verdronken landschap. Rollen  worden vertolkt door onder andere Sylvia Hoeks, Barry Atsma, Dirk Roofthooft, Monic Hendrickx, Katja Herbers en Lottie Hellingman. De film is in 110 zalen te zien.

Reacties zijn gesloten.