web analytics

Drijver en Van Kooten in 'Loft'

Reacties zijn gesloten

Actrice Kim van Kooten speelt mee in de Nederlandse remake van de Vlaamse film Loft. Dat is dinsdagmiddag bekendgemaakt bij een persconferentie. Ook Anna Drijver heeft een rol weten te bemachtigen, evenals Katja Herbers en Hadewych Minis. Lies Visschedijk en Carolien Spoor nemen de andere vrouwelijke rollen op zich.

Chico Kenzari is afgelopen zaterdag toegevoegd aan de cast, laat de productiemaatschappij weten. Hij vervangt Marcel Hensema. De acteur speelt de rol van Tom, een gevaarlijke man met losse handjes. Kenzari: ”Het is een enorme eer om met deze vier mannen te mogen boksen in een mooie ruimte.” Eerder werd bekend dat Barry Atsma, Fedja van Huêt, Marcel Hensema, Jeroen van Koningsbrugge en Gijs Naber meespelen in de film.

De thriller gaat over vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim woonruimte (loft) delen om hun minnaressen in te ontvangen. De regie van Loft is in handen van Antoinette Beumer (De gelukkige huisvrouw). De opnames beginnen in juni. In december moet de film in première gaan.

Bron: Nu.nl