web analytics

Duijvestein en Melissen in ‘Wonderbroeders’

Reacties zijn gesloten

Eva Duijvestein en Beppie Melissen spelen bijrollen in de komedie Wonderbroeders, de nieuwe film van regisseur Johan Timmers. Martin van Waardenberg, die eerder de succesvolle komedie De Marathon schreef, tekende samen met de regisseur voor het scenario van de film.

Wonderbroeders zal vanaf 2 oktober 2014 in de bioscopen te zien zijn. Eerder werd al bekend dat de hoofdrollen in Wonderbroeders worden gespeeld door Ton Kas (Matterhorn), Egbert-Jan Weeber (Moeder, ik wil bij de Revue, Michiel de Ruyter), Kees Hulst (Alles is Familie), Martin van Waardenberg (De Marathon), Thomas Acda (All Stars) en Noortje Herlaar (Moeder, ik wil bij de Revue, Ramses). Bijrollen in Wonderbroeders zijn er voor Bert Luppes, Eva Duijvestein, Beppie Melissen, David Lucieer en Frank Sheppard.

In de film Wonderbroeders leven vijf monniken harmonieus in het klooster van Wanroij. Totdat er ineens een stel bouwvakkers de rust komt verstoren. De kerkleider heeft hun klooster en de grond verkocht aan de gemeente, die er een commercieel wellness resort van wil maken. De broeders wringen zich in allerlei hilarische bochten, en zetten alles op alles om de plannen voor deze ‘turkse stoomzooi’ tegen te gaan. Wanhoopsdaden die niet bepaald hoopgevend zijn. En dan openbaart er zich een wonder! Ze lijken gered, maar hun leven staat vanaf dan totaal op zijn kop …

De film is vanaf 2 oktober te zien in de bioscopen.