web analytics

Film ”t Schaep’ op komst

Reacties zijn gesloten

Er komt een speelfilm naar de succesvolle seriereeks ’t Scheap met de Vijf Pooten, zo meldde producent Job Gosschalk afgelopen vrijdag tegenover RTL Boulevard.

Wie de film gaat regisseren en waar de film precies over gaat, is nog niet bekend. Wel hebben alle hoofdrolspelers uit de serie toegezegd graag in de filmversie te willen opdraven. Volgens Gosschalk staan verder talloze BN’ers in de rij om een rol in de film te spelen.

Gosschalk zegt dat Carice van Houten bovenaan zijn verlanglijst staat. Hij wil de actrice benaderen zodra de financiering rond is. ’t Schaep met de 5 Pooten verschijnt naar verwachting volgend jaar rond kerst in de bioscopen.

De serie ’t Schaep met de 5 Pooten verscheen in 2006 op de Nederlandse tv en was een remake van de gelijknamige serie uit 1969. In 2009 verscheen het vervolg ’t Vrije Schaep, dat zich afspeelt op een camping.

Twee jaar later verscheen nog een vervolgserie, ’t Spaanse Schaep, waarin de bekende personages een pension in Spanje uitbaten. Vanavond start de vierde reeks: ’t Schaep in Mokum.