web analytics

Glennis Grace zingt titelsong ‘Smoorverliefd’

Reacties zijn gesloten

De nieuwe single ‘Ondanks alles’ van Glennis Grace is de titelsong van de romantische feelgoodfilm Smoorverliefd. De song zal te horen zijn aan het eind van de film die draait om het turbulente liefdesleven van vier sterke vrouwen, gespeeld door Susan Visser, Anna Drijver, Beatrice Hillen en Anna Raadsveld. Het nummer is vandaag gelanceerd en staat op het nog te verschijnen nieuwe album van Glennis Grace. Smoorverliefd is vanaf 12 september overal te zien in de bioscoop.

Glennis Grace heeft een eerste versie van film gezien en is erg enthousiast: “Ik heb echt ontzettend genoten van de film en herken heel veel van hoe vrouwen nu in het leven staan. Het is een enorme eer dat mijn nieuwe single gekozen is als titelsong van Smoorverliefd. De film gaat in september in première, nadat mijn nieuwe album is verschenen. Ik hoop dat ze allebei een enorme hit worden!”

Smoorverliefd draait om de romantische verwikkelingen in de turbulente levens van vier vrouwen in Den Haag. Puberdochter Eva (Beatrice Hillen), haar chaotische moeder Judith (Susan Visser), haar brave tante Barbara (Anna Drijver) en ambitieuze zus Anna (Anna Raadsveld) maken er onder één Haags dak samen gezellig een potje van. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes. De mannelijke tegenspelers zijn Johnny de Mol, Rik Launspach, Tarikh Janssen, Manuel Broekman, Filip Peeters en Pierre Bokma.

Rond de zomer verschijnt het nieuwe album van Glennis Grace. Op dit moment schrijft de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie voor het nog titelloze album. Zo zullen naast Tjeerd Bomhof en Jan Groenteman onder andere Bløf, Guus Meeuwis, Nielson en John Ewbank een nummer voor de zangeres schrijven.