web analytics

Go Back to the Zoo verzorgt titelsong ‘Black Out’

Reacties zijn gesloten

De nieuwe single ‘What If’ van de rockband Go Back To The Zoo (GBTTZ) is de titelsong van de actiekomedie ‘Black Out’, de nieuwe film van Arne Toonen. Dit is vandaag bekendgemaakt door producent Hazazah Pictures en Universal Music. Vanaf 26 januari is ‘Black Out’ in een groot aantal Nederlandse bioscopen te zien. ‘What If’ is afkomstig van het nieuwe album ‘Shake A Wave’, dat op 6 april verschijnt en werd eerder deze week tot nieuwe Megahit verkozen op 3FM.

GBTTZ is bekend van hits als ‘Electric’,  ‘Beam me Up’ en  ‘Hey DJ’. In 2010 verscheen het debuutalbum van Go Back To The Zoo; ‘Benny Blisto’. Datzelfde jaar was het viertal huisband van ‘De Wereld Draait Door’. Begin 2011 nam GBTTZ de 3FM-award voor Beste Band en Beste Rock-act mee naar  huis, een optreden op het hoofdpodium van Pinkpop 2011 betekende een definitieve doorbraak naar een groot publiek. Voor ‘Benny Blisto’ ontving de band onlangs een Gouden Award.

De film ‘Black Out’ is gebaseerd op een origineel scenario van Melle Runderkamp (tv-serie Het Schnitzelparadijs). De D.O.P is Jeroen de Bruin en Alfred Schaaf is de production designer. De film is geproduceerd door Hazazah Pictures en Orange Film, in coproductie met BNN, met financiële steun van het Ministerie van OCW, CoBO-fonds en het Nederlands Filmfonds. De distributie wordt verzorgd door Benelux Film Distributors.

In ´Black Out´ wordt ex-crimineel Jos Vreewijk (Raymond Thiry) de dag voor zijn huwelijk wakker met een lijk, een pistool in zijn hand en een black-out. Daar bovenop wordt hij beschuldigd van het stelen van twintig kilo cocaïne. Hij heeft 24 uur de tijd om uit te zoeken wat er is gebeurd.