web analytics

'Het Geheim' naar het buitenland

Reacties zijn gesloten

De familiefilm “Het Geheim” is verkocht aan Frankrijk. Ook een aantal andere landen heeft interesse getoond voor de film. Momenteel worden er gesprekken gevoerd met Amerika, Canada en Duitsland. In het afgelopen kerstweekend was de film “Het Geheim” de hoogste stijger in de top tien van Nederlandse bioscoopfilms. De familiefilm steeg maar liefst met 258%. De film is tot nu toe door 75.000 bioscoopbezoekers gezien.

De achtjarige Ben leert goochelen en is gefascineerd door de grote verdwijntruc. Als zijn vriendinnetje Sylvie echter in rook opgegaan lijkt te zijn, ontaardt dit in een landelijk schandaal wat Ben en zijn familie meesleurt in een spannend avontuur. Ben moet erachter komen wat echt is en wat een illusie. 

Het Geheim” is geproduceerd door IDTV Film in co productie met de AVRO. Naar een scenario van Frank Ketelaar. De film is tot stand gekomen met  steun van het Nederlands Fonds voor de Film en het CoBO Fonds. “Het Geheim” draait sinds 1 december 2010 en is momenteel nog in 114 bioscopen te zien.

Bron: A-Film