web analytics

Hoe verkoop je je idee? – Workshop ‘Pitchen’

Reacties zijn gesloten

Onze media-partner Cinesud organiseert in het weekend van 21 en 22 september twee workshops, die – wanneer je ze beide volgt – in staat stellen je media-idee panklaar te verpakken en ‘verkopen’. De cursussen zijn ook los te volgen. 

Workshop ‘Pitchen’
Een intensieve workshop o.l.v. Désirée te Nuijl 

Datum: 21 september, van 10.00 tot 16.30 uur.
Locatie: 
C-Mill, Jan Campertstraat 5, Heerlen.
Aanmelden: info@cinesud.nl.
Kosten: € 69 (Cinesud-leden),  € 99 (niet-leden). Studenten € 10 korting. (prijzen zijn excl. BTW)
Volg je deze cursus samen met de workshop ‘Begroten’? Dan krijg je € 10 korting op de vermelde prijzen!

Pitchen
Hoeveel goede ideeën een regisseur of producent ook heeft, ze blijven onder het bed liggen tot er een financier of opdrachtgever is gevonden die hen in staat stelt het idee te realiseren. Maar hoe verkoop je een idee? Het is niet makkelijk om het verhaal waar je al weken of maanden op loopt te kauwen in 8 minuten duidelijk uit te leggen en opdrachtgevers, commissieleden of een producent te overtuigen. Tijdens deze workshop leer je hoe je een idee op een duidelijke, heldere en kernachtige manier samenvat om er vervolgens een doelgerichte en sterke pitch van te maken.

Deze workshop is niet per definitie gericht op media, en door eenieder die zich wil bekwamen en ontwikkelen in ‘pitching’ te volgen.

Vaardigheden
Tijdens de workshop leer je o.a. de volgende vaardigheden:

–       Wat is pitchen?
–       Wat moet er gebeuren om tot een goede, doelmatige pitch te komen?
–       Hoe ga je hierbij te werk?
–       Tot slot worden de vaardigheden aangewend om een eigen pitch voor te bereiden.

Docent
Désirée te Nuijl geeft les aan onder andere de Nederlandse Film en Televisie Academie te Amsterdam, de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht en diverse media-opleidingen in heel Europa. Ook is zij sinds de jaren zeventig als uitvoerend producent en productieleider werkzaam geweest voor verschillende televisie- en filmproductiemaatschappijen.

Korting?
De workshop ‘Pitchen’ is ook samen te boeken met de workshop ‘Begroten’, die een dag later op dezelfde locatie en door dezelfde docent gegeven wordt. Wanneer je beide cursussen volgt (die complementair zijn en je een kant-en-klare pitch bezorgen), betaal je als lid geen € 69 per dag, maar € 59 per dag. Niet-leden betalen in dat geval € 89 per dag. (studenten € 10 korting). De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, lunch, drank en hapjes en exclusief BTW.

Tip: De kosten zijn in veel gevallen fiscaal volledig aftrekbaar als bedrijfskosten of  studiekosten!

Deze workshop wordt mede gesubsidieerd door

 

Reacties zijn gesloten.