web analytics

Hoofdrol Abbey Hoes in 'Razend'

Reacties zijn gesloten

Abbey Hoes (Maite was Hier, Tirza) speelt de vrouwelijke hoofdrol in de nieuwe Carry Slee-verfilming Razend. De mannelijke hoofdrol wordt gespeeld door Ko Zandvliet (Sonny Boy). De film wordt geregisseerd door Dave Schram, die eerder ook al Timboektoe, Radeloos en Lover of Loser van Slee verfilmde.

Razend gaat over Sven (15), hij wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet de filmpjes dan op Youtube. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm.  Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig een pak rammel krijgt. Het lukt hem zijn blauwe plekken voor iedereen verborgen te houden totdat hij er op een dag zo slecht aan toe is dat hij bij zijn oma onderduikt. Daardoor mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat hij haar niet meer leuk vindt en ook zijn vrienden zijn boos op hem. Hij besluit om voor eens en voor altijd met zijn vader af te rekenen …

Naast Hoes en Zandvliet spelen ook onder meer Thijs Römer, Olga Zuiderhoek en Ariane Schluter in de film.

Regisseur Dave Schram: “Voor de verfilming van ‘Razend’ zal de lat opnieuw een stukje hoger worden gelegd. Het gaat een spannende en vooral ook spectaculaire film worden, gebaseerd op een heel mooi scenario, waarin ook veel aandacht voor freerunning.”

De opnamen voor Razend, naar een scenario van Dick van den Heuvel en Maria Peters, starten deze week. De film verschijnt naar verwachting in oktober in de bioscoop.