web analytics

‘Ik ook van Jou’ vanavond op BNN

Reacties zijn gesloten

BNN zendt vanavond de film ‘Ik ook van jou’ uit, geregisseerd door de gisteren overleden Ruud van Hemert. ‘Ik ook van jou’ met Antonie Kamerling en Angela Schijf in de hoofdrol, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Ronald Giphart. De avond dat de jonge en onervaren Erik (Antonie Kamerling) de mooie sexy en mysterieuze Reza (Angela Schijf) ontmoet, duiken ze direct met elkaar het bed in. De start van een heftige hartstochtelijke relatie. Ik ook van jou isvrijdag 6 juli om 22.45 uur te zien bij BNN op 3.

Levend in een roze wolk van overdadige seks, wordt langzamerhand duidelijk dat er tegelijkertijd ook een enorme spanning tussen Erik en Reza wordt opgebouwd. Reza begint merkwaardige trekjes te vertonen; het ene moment adoreert ze Erik en een seconde later vervloekt ze hem tot op het bot. Regelmatig overmand door jaloezie, beleeft ze angstaanjagende woede-uitbarstingen en verminkt ze haar eigen lichaam afschuwelijk. Ze wordt zelfs een gevaar voor Erik die nauwelijks van haar terreur kan loskomen.

Naast Antonie Kamerling en Angela Schijf spelen ook Beau van Erven Dorens, Anniek Pheifer en Tijn Docter in ‘Ik ook van jou’. De film van Ruud van Hemert was de eerste film die de Gouden Film kreeg en ontving de Publieks Prijs op het Nederlands Film Festival.