web analytics

'In Therapie' nu al ingekort

Reacties zijn gesloten

Komende maandag start de NCRV met de dagelijkse dramaserie In Therapie, met in de hoofdrol o.a. Carice van Houten. In de oorspronkelijk 45 afleveringen tellende serie wordt echter flink geknipt, zo meldt het NRC Handelsblad. Er is slechts ruimte voor 2/3e van het oorspronkelijke aantal afleveringen.

Regisseur en producent Alain de Levita: “Het is raar dat de serie zo’n plek krijgt, maar het is ook moeilijk te programmeren, omdat er elke dag een aflevering is. Bovendien wordt er een verword gevecht geleverd om de tijdstippen die bestemd zijn voor drama.”

Volgens de NCRV is er ‘simpelweg niet meer zendtijd beschikbaar’ en is het onvermijdelijk de serie in te korten. De verhaallijnen zouden niet te lijden hebben onder de inkrimping.

In Therapie, een remake van de Amerikaanse serie In Treatment, kent hoofdrollen voor Carice van Houten, Halina Reijn, Frederik Brom, Kim van Kooten, Dragan Bakema en Jacob Derwig. In Therapie neemt de kijker mee op een fascinerende reis door de wereld van de psychotherapie en volgt zes weken lang, vijf dagen per week, therapeut Paul (Jacob Derwig) in zijn praktijk. In iedere aflevering zien we een sessie met een patiënt. Allen komen op een vaste dag in de week.