web analytics

Job Gosschalk gaat regisseren

Reacties zijn gesloten

Job Gosschalk maakt binnenkort zijn debuut als speelfilmregisseur. De 42-jarige Gosschalk gaat de romantische tragikomedie ‘Alle Tijd’ regisseren, maakte distributeur Independent Films dinsdag bekend.

‘Alle Tijd’ gaat over een broer en zus en hun liefdesperikelen. Door hun liefdesavonturen raken de twee steeds verder van elkaar verwijderd. Als het noodlot toeslaat en zus Molly ziek wordt, moeten de twee rigoureuze keuzes maken.

Gosschalk neemt niet alleen de regie voor zijn rekening, hij schreef ook het scenario voor ‘Alle Tijd’. De opnames moeten in juni starten, de casting is nog in volle gang. De film moet volgend voorjaar op het witte doek te zien zijn.

Gosschalk was initiator van de speelfilm ‘Alles Is Liefde’, die in 2008 een Gouden Kalf won. Jarenlang hield hij zich bezig met de casting voor films en series, maar de laatste jaren richt hij zich meer op het produceren en regisseren van televisieseries. Zo produceerde hij onder meer ”t Schaep met de Vijf Pooten’ en ‘Single’. Voor deze laatste serie regisseerde hij ook een flink aantal afleveringen.

Bron: Novum / Nieuws.nl

Reacties zijn gesloten.