web analytics

Johnny Kraaykamp in Sinterklaas-film

Reacties zijn gesloten

Naast Gerard Joling en Frans Bauer kan nu ook Johnny Kraaijkamp Sinterklaas en het Pakjes Mysterie op zijn cv zetten. De cast van de nieuwe Sinterklaasfilm is verder aangevuld met acteur Hugo Metsers, musicalster Annick Boer en presentator Bart Ettekoven. Tenslotte maken Joep Sertons als Govert Glinster en Wieteke van Dort als Hare Majesteit hun terugkeer in de nieuwste Sinterklaasfilm van regisseur Martijn van Nellestijn.

Theater- TV- en filmacteur Kraaijkamp had het grootste plezier bij de opnames van de familiefilm: “De rol van geflipte commissaris is mij op het lijf geschreven, hopelijk keert het karakter terug in een volgende Sinterklaasfilm. Dan ben ik er graag weer bij.”

Geplande bijrollen voor onder anderen Sipke-Jan Bousema, Leontien Borsato en Henkjan Smits gingen wegens conflicterende agenda’s van de acteurs niet door. “Fantastische mensen waar ik graag mee had gewerkt, maar het nadeel van een film in de zomer opnemen is dat veel mensen vakantieplannen hebben”, aldus regisseur Van Nellestijn.

Rob van de Meeberg, die in de film de burgemeesterketting overneemt van Henkjan Smits, is voor de opnames teruggekomen van zijn vakantieadres in Frankrijk. “Mijn eerste draaidagen waren in juni en de tweede reeks opnames in juli toen ik al in Frankrijk zat.” vertelt de 66-jarige Van de Meeberg. “Kleine moeite om voor dit sympathieke filmproject even terug te komen!”

De vorige Sinterklaasfilm, Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesbook, was de best bezochte Nederlandse kinder- en familiefilm van 2009. Het nieuwe Sinterklaasavontuur is vanaf 13 oktober te zien in de bioscoop.

3 gedachten over “Johnny Kraaykamp in Sinterklaas-film

  1. Nichtenparade? Wat een onzin? ik zie geloof ik wel 9 heteronamen en 3 homonamen;-)

Reacties zijn gesloten.