web analytics

Joris & Boris krijgen eigen speelfilm

Reacties zijn gesloten

Producent Erik-Jan Slot en regisseur Martijn van Nellestijn, de makers van succesvolle bioscoopfilms als Sinterklaas en het Raadsel van 5 December, komen volgend jaar met een gloednieuwe familiefilm: Het grote Avontuur van Joris & Boris. De film zal in de zomer van 2012 in de bioscoop te zien zijn.

Joris (Martijn van Nellestijn) en Boris (Richard de Ruijter) zijn twee oude bekenden uit de sinterklaasfilms, die elke jaar de spannendste avonturen beleven. De makers zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van de film, die als werktitel Het grote Avontuur van Joris & Boris heeft.

Op dit moment hebben Joris en Boris een sinterklaashit samen met de Gebroeders Ko, ze hebben samen de single Sinterklaas in een Raketuitgebracht, die deze week als hoogste nieuwe binnenkomer op nummer vijftien in de Mega Top 100 is binnengekomen. En in de Nederlandstalige Top 30 op nummer zes.

In de zomer van 2012 is in de bioscoop te zien hoe het komische duo op zoek gaat naar een waardevolle bezitting van hun voorouders op het eiland Cyprus.