web analytics

Lakemeier en Weeber in ‘Feuten 2’

Reacties zijn gesloten

Martijn Lakemeier, Egbert Jan Weeber en Abbey Hoes zullen hun opwachting maken in het tweede seizoen van de BNN-serie Feuten, meldt BNN. Daarnaast keren o.a. Manuel Broekman, Hanna Verboom en Tim Murck terug in de serie.

Martijn Lakemeier (Oorlogswinter) kruipt in de huid van Alex, de jonge prins die graag uit zijn besloten en beschermde omgeving wil ontsnappen en vriendschappen voor het leven wil sluiten. Egbert Jan Weeber (Van God Los) speelt de rol van Jurg, een jongen die een enorme hekel heeft aan de kermis van het corps. Hij is de vriend van de linkse journalist Charlie, gespeeld door Abbey Hoes (Spangas). De opnamen van Feuten zijn op dit moment in volle gang. Het nieuwe seizoen Feuten is vanaf 30 januari iedere maandag om 20.30 uur te zien bij BNN op 3.

Ook in het tweede seizoen van Feuten staan intriges, machtsspelletjes en dilemma’s centraal. De feuten van toen zijn nu volwaardig lid en beginnen aan het tweede jaar brallen, zuipen en zooien. Bram Wagtmans (Manuel Broekman) is van feut uitgegroeid tot zelfverzekerde tweedejaars. Hij heeft de populaire Marie-Claire (Hanna Verboom) aan de haak geslagen en zijn huisgenoot Olivier (Tim Murck) ontmaskert als obsessieve moordenaar. Bram heeft gewonnen, denkt hij… Maar niets is wat het lijkt. Tim: “In het tweede seizoen van Feuten staan macht, vriendschap en liters bier centraal. Voor Olivier gaat het over terugkomen, terugwinnen en afmaken. Het is jammer dat de opnamen er alweer bijna op zitten, want het is ongelooflijk leuk om deze serie met deze cast te maken.”

Feuten wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.