web analytics

Lancering Filmotech uitgesteld

Reacties zijn gesloten

De lancering van het video-on-demand platform van Filmotech en de bekendmaking van de nieuwe naam is uitgestekd. Dit betekent dat de lancering die op 28 september gepland stond, komt te vervallen.

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn uiterst belangrijk voor Filmotech. Juist op deze gebieden willen we ons gaan onderscheiden. We hebben gisteren vastgesteld dat de gebruikerservaring van het platform nog niet aan de eisen voldoet die we daaraan stellen.  Om deze reden hebben we het besluit genomen om de lancering  uit te stellen.

Afgelopen maanden hebben Filmotech en haar initiatiefnemers met alle betrokken producenten, filmmakers, distributeurs en andere partners hard toegewerkt naar een lancering van Filmotech tijdens het Nederlands Filmfestival. Dit heeft geresulteerd in een goed werkende videodienst met daarop een uitgebreide catalogus van oude en nieuwe Nederlandse film en tv content. Het verschil maak je echter in de details. Juist hier geloven we nog een paar stappen te moeten nemen om de eindgebruiker optimaal van dienst te kunnen zijn.

We verwachten in de loop van de komende twee maanden met trots onze videodienst te presenteren en een unieke catalogus met Nederlands beeldmateriaal met de wereld te delen.

Bron: Filmotecht