web analytics

Martijn Fischer in ‘Mees Kees op Kamp’

Reacties zijn gesloten

Martijn Fischer (Baantjer, Liever verliefd) zal te zien zijn in de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm Mees Kees op Kamp. Hij speelt joviale Koos die op het kamp, waar de kinderen uit klas 6b met Mees Kees en mevrouw Dreus vertoeven voor een werkweek, het eten komt brengen. Mees Kees en de kinderen zijn blij want ze waren al bang dat ze zelf het eten moesten maken. Dat valt dan weer mee op deze zware werkweek waar Dreus de scepter zwaait.

De opnames van de gloednieuwe Nederlandse bioscoopfilm Mees Kees op Kamp zijn inmiddels gestart. Willem Voogd (Mees Kees, Timboektoe) is weer te zien in de titelrol van stagiair Mees Kees en Sanne Wallis de Vries (Mees Kees, Moordwijven) kruipt wederom in de huid van de strenge directrice Dreus. Daarnaast is Hannah Hoekstra (Mees Kees, Hemel) weer van de partij en Brent en Felix natuurlijk als Sep en Tobias. Cas Jansen (Mees Kees, All Stars) is weer de vader van Sep.

De regie is in handen van Barbara Bredero (Mees Kees, Morrison krijgt een Zusje) en het script is geschreven door Tijs van Marle (Mees Kees, Ernst & Bobbie). Coen Stroeve (Plan C) is director of photography, terwijl het production design verzorgd wordt door Harry Ammerlaan (Nova Zembla, Alles is Liefde). Producent is Paul Voorthuysen van PV Pictures  PV Pictures (Mees Kees, Hoe Duur Was De Suiker) met Chris Derks als gedelegeerd producent en Katja Scheffer als associate producer.  In co-productie met de TROS, met steun van het Nederlands Filmfonds en het CoBO Fonds.

Vanaf 11 december 2013 is de film te zien in de Nederlandse bioscoop. Distributie: Entertainment One Benelux.