web analytics

'New Kids Nitro' eind dit jaar klaar

Reacties zijn gesloten

Na het enorme succes van New Kids Turbo, zijn de New Kids terug op het witte doek. Regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil maken bekend dat ze in samenwerking met Eyeworks Film & TV Drama een vervolg gaan geven aan New Kids Turbo. In december 2011 zal de nieuwe speelfilm New Kids Nitro in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Inhoudelijke informatie is nog niet bekend, maar de makers geven wel aan dat New Kids Nitro nog een groter spektakel gaat worden dan New Kids Turbo.

Het zal voor het publiek mogelijk worden om financieel te participeren in New Kids Nitro. Met name voor natuurlijke personen in het hoogste belastingtarief kan het erg interessant zijn om via het Eyeworks Filmfonds in de film te investeren. Investeerders hebben door gebruikmaking van fiscale maatregelen een goede rendementsverwachting en hebben tevens recht op exclusieve privileges.

De dvd van New Kids Turbo zal vanaf 12 april verkrijgbaar zijn. De DVD bevat vele extra’s en een speciale gimmick. Kopers van de dvd maken tevens kans op een rol in New Kids Nitro.

De debuutfilm van de New Kids mag op erg veel interesse uit het buitenland rekenen. Naast het succes van de film in België, zal de film dit voorjaar ook groots in de Duitse bioscopen te zien zijn, in een door de New Kids nagesynchroniseerde versie. Voor veel andere landen wordt dit moment onderhandeld over de rechten.

New Kids Nitro wordt geproduceerd door Eyeworks Film & TV Drama in samenwerking met Inspire Pictures, Dutch Media en 100% Halal.

Bron: NFF