web analytics

Nicolette van Dam in ‘Club van Sinterklaas 2’

Reacties zijn gesloten

Presentatrice & actrice Nicolette van Dam en Louis Talpe gaan de ouders van Lucas (gespeeld door Sem van Dijk) spelen in De Club van Sinterklaas & De Pietenschool.

Louis is blij met zijn rol: “Van sommige producties wil je gewoon graag deel uitmaken en dit is er zo één. De traditie van de Sint zal altijd blijven bestaan en niets is leuker dan voor een eerlijk en dankbaar kijkpubliek te mogen werken!” Ook Peter Van de Velde (Piet Piraat) heeft een rol bemachtigd het nieuwe Sinterklaasavontuur dat begin augustus in productie gaat.

Dit jaar geeft Sinterklaas één kind de kans om deze droom waar te maken. Ergens in Nederland is een Gouden Pepernoot verborgen. Wie ‘m vindt kan naar de Pietenschool in Spanje. Maar als er twee Gouden Pepernoten gevonden worden, moeten de Pieten zowel Coole Piet-fan Lucas (Sem van Dijk) als een geheimzinnige man meenemen naar het kasteel. Wie haalt het Pietenexamen en mag dit jaar met Sinterklaas mee op de boot naar Nederland?

De Club van Sinterklaas & De Pietenschool is de tweede bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas. De familiefilm draait vanaf 9 oktober in de Nederlandse en Belgische bioscopen. De productie wordt wederom verzorgd door Tom de Mol Productions. De eerste film, De Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter, werd vorig jaar beloond met een Gouden Film en won de Award voor beste Sinterklaasfilm 2012.