web analytics

Nieuws van 2 juli

Reacties zijn gesloten

– ‘Tramontana’ openingsfilm 29e Nederlands Film Festival

– Hoffman in telefilm ‘Kom niet naar mijn Kinderen’

– Serie ‘Ik ben Willem’ krijgt puber-vervolg

– Vijf nieuwe films krijgen subsidie

– Films masterclass Hauer vertoond

– Frans Bauer in Sinterklaasfilm

– Winnaars Elfstedentocht in ‘De Hel van ’63’

– Nanouk Leopold maakt ‘Brownian Movement’

– ‘Carmen meets Borat’ wint in Rusland

 

 

‘Tramontana’ openingsfilm 29e Nederlands Film Festival

 

De 29e editie van het Nederlands Film Festival wordt feestelijk geopend met de première van de speelfilm Tramontana van regisseur Ramón Gieling. De première vindt plaats op woensdagavond 23 september in de Stadsschouwburg van Utrecht. Tramontana is volledig opgenomen in het noord Spaanse dorp Cadaqués. De hoofdrollen worden vertolkt door de in 2006 met een Gouden Palm bekroonde Spaanse actrice Yohana Cobo en haar tegenspeler Lluís Soler. Zij zullen beiden de première in Utrecht bijwonen.

 

Tegelijkertijd met de feestelijke première in de Stadsschouwburg van Utrecht presenteert het Nederlands Film Festival Tramontana ook aan het publiek in meerdere Utrechtse bioscoopzalen. De kaartverkoop voor de publiekspremière gaat op 1 september van start via de festivalwebsite. Het 29e Nederlands Film Festival vindt plaats van 23 september tot en met 2 oktober 2009. Wild Bunch brengt Tramontana in Nederland uit. De film is vanaf  24 september 2009 in de bioscopen te zien.

 

Bron: NFF

 

Hoffman in telefilm ‘Kom niet naar mijn Kinderen’

 

Thom Hoffman (De Co-assistent), Karina Smulders (Bride flight) en Cahit Ölmez (Van Speijk) spelen de hoofdrollen in de film Kom niet aan mijn kinderen van Ron Termaat. De opnames voor de Telefilm, die volgend jaar op televisie te zien is, beginnen maandag. Dat liet een woordvoerster van de producent dinsdag weten. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een Nederlandse vrouw, wier kinderen naar het buitenland werden ontvoerd door haar ex-man. Janneke Schoonhoven vocht twee jaar om haar kinderen terug te krijgen uit Syrië, waar haar ex ze mee naartoe had genomen. De KRO zendt de telefilm volgend jaar op televisie uit.

 

Bron: Nu.nl

 

Serie ‘Ik ben Willem’ krijgt puber-vervolg

 

De televisieserie Ik Ben Willem, een coproductie van de VPRO en Lemming Film, krijgt een vervolg. Ik Ben Willem – serie 3 wordt vanaf 30 augustus iedere zondag rond 18.25 uur uitgezonden op Nederland 3. Waar de achtjarige Willem in de eerste serie – zeven jaar geleden – de werkelijkheid nogal eens ontvluchtte in fantasieën, wordt hij als vijftienjarige geconfronteerd met echte puberproblemen.

 

Vijf nieuwe films krijgen subsidie

 

De speelfilms Het zigzagkind, Koning van Katoren, Isabelle, Ommekaar in Dokkum en Onder ons hebben een subsidietoezegging gekregen van het Nederlands Fonds voor de Film. Dat maakte het fonds dinsdag bekend. Het hoogste subsidiebedrag, 850.000 euro, is voor Het zigzagkind van scenarioschrijver en regisseur Vincent Bal. De film Koning van Katoren van regisseur Paula van der Oest krijgt 7 ton realiseringssubsidie. 6 ton gaat naar Ommekaar in Dokkum van regisseur Guido van Driel. De makers van Onder ons kunnen 550.000 euro tegemoet zien. Voor Isabelle van regisseur Ben Sombogaart is 250.000 euro beschikbaar.
 
Bron: ANP / Ad.nl

 

Films masterclass Hauer vertoond

 

Twintig films die in de afgelopen tien dagen tijdens een masterclass van Rutger Hauer tot stand kwamen, worden maandagavond tijdens een extra voorstelling vertoond in Grandcafé Engels in Rotterdam. De opbrengst ervan gaat naar een goed doel, zo liet Hauer maandag laten weten. Het was het derde jaar dat Hauer een masterclass gaf. Tijdens de Rutger Hauer Film Factory kregen dertig jonge filmmakers uit de hele wereld in Rotterdam les van de Nederlandse filmster en een aantal van zijn collega’s. De deelnemers vormden een productieteam en maakten films met elkaar. Dit jaar deed ook een team van kinderen tussen de twaalf en zeventien jaar mee.

 

De studenten kregen les van onder anderen regisseurs Paul Verhoeven (Soldaat van Oranje, Basic Instinct, Zwartboek) en Robert Rodriguez (From Dusk Till Dawn, Spy Kids, Sin City). Deze filmmakers brachten via videobeldienst Skype hun kennis over.

 

De films gingen zondag al voor een besloten gezelschap in première. Hauer is maandagavond aanwezig voor een introductie. De kaarten kosten vijf euro en de opbrengst gaat naar de Rutger Starfisch Association, een goed doel dat zich inzet voor kinderen en zwangere vrouwen met hiv.

 

Bron: ANP / Ad.nl

 

Frans Bauer in Sinterklaasfilm

 

Frans Bauer speelt een rol in de film Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot van regisseur Martijn van Nellestijn. De volkszanger is te zien als kapitein van de boot die de Sint veilig in de Nederlandse haven moet afzetten, aldus filmdistributeur RCV maandag. Bijna de hele cast van de succesvolle film ‘Sinterklaas en het geheim van het grote boek’ keert terug in het vervolg ‘Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot’. Zo zijn onder anderen Gerard Joling, Pamela Teves, Hetty Heyting, Inge Ipenburg, Frederik de Groot en Martine van Os dit najaar weer te zien in de bioscoop. Nieuwe gezichten in de film zijn onder anderen Aad van Toor (die als alter-ego Adriaan de sint te hulp schiet), Ellen Evers en Lenette van Dongen. De opnames van Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot vinden momenteel plaats. De film draait vanaf 7 oktober in de bioscoop.

 

Bron: ANP / Ad.nl

 

Winnaars Elfstedentocht in ‘De Hel van ’63’

 

Reinier Paping, Jan Uitham en Jeen van den Berg, de drie mannen die in 1963 als eerste over de eindstreep van de roemruchte Elfstedentocht reden, zijn te zien in de film De Hel van ’63. Dat heeft regisseur Steven de Jong dinsdag gemeld. Het inmiddels bejaarde drietal verschijnt in beeld tijdens een epiloogscène bij het bronzen beeld van een Elfstedentochtrijder in Leeuwarden.
 
De Hel van ’63 verhaalt over een groep rijders die probeert de roemruchte tocht van 1963 te voltooien. De Elfstedentocht van 18 januari van dat jaar vond plaats onder barre omstandigheden. Het vroor 18 graden, maar de combinatie met de harde wind zorgde voor een veel lagere gevoelstemperatuur. Van de 9294 schaatsers die aan de tocht begonnen, haalden slechts 69 de finish.

 

Bron: ANP / Ad.nl

 

Nanouk Leopold maakt ‘Brownian Movement’

 

Medio september beginnen de opnames van Nanouk Leopold’s Engelstalige film Brownian Movement. Sandra Hüller en Dragan Bakema spelen een echtpaar dat in een huwelijkscrisis terechtkomt, nadat de vrouw mannelijke patiënten heeft meegenomen naar een door haar gehuurd appartement. De film verschijnt in 2010 in de bioscoop.

 

Bron: A-Film / NFF

 

‘Carmen meets Borat’ wint in Rusland

 

De documentaire Carmen meets Borat van Mercedes Stalenhoef is onlangs bekroond met de ‘Gouden Centaur’ Grand-Prix op het Message to Man International Documentary, Short and Animated Film Festival in Sint Petersburg, Rusland. De 19e editie van festival vond plaats van 15 tot 22 juni 2009. De film ontving na de release in eigen land veel positieve kritiek van de internationale pers en werd vertoond op meer dan 25 filmfestivals wereldwijd, waaronder het Hot Docs Canadian International Documentary Festival, het International Documentary Film Festival Doc Aviv in Israël en het Los Angeles Film Festival in de Verenigde Staten.

 

Bron: Holland Film / NFF

 

107 gedachten over “Nieuws van 2 juli

 1. halo maartijn van nelenstijn regieseur
  ik vind besonderlijk kinderen genieten van de biocoop film van sinterklaas
  er moet wel een meer deelen van sinterklaas komen
  als benjamin priesman als ik noem maar op als weer piet speld en dat de bioscoop film heet
  sinterklaas en de braak van doter brein
  met naarteulijk joris en bris de boef en
  en naarlijk sinterklaas van de verdweenn pakjes boot en diego zwater piet mag weer meeden
  en vel meer pieten en gerat joling
  en piet a zwater piet
  en pakjes piet
  ik wil heel graag als je nog een paar film kan maaken dan geniet kinder van
  maar wel een bioscoop film
  dan voor beld spel ik johannis
  de gemeene oom van doter bein
  en naar teulijk kan ook de bioscoop heeten
  sinterklaas en het geim van de gestoolen schilder rij
  e sinterklaas de verdweenen pakjes
  dat is de deelen die je nog kund maaken
  maar ik heb nogen een deel regieseur
  sinterklaas en het geim van de ondsnaping van doter brein en joris en boris en johannis
  dan gaat ze boobeeren de klok van sinterklaas de jaden die klok is besonder
  met die klok kan sinterklaas bijalen gezingen te glijk en kand lans koomen
  maar de zwater pieten moet ook wat aan doen
  en naar teulijk deel 6 sinterklaas de ver misden pieten die zijn 2 pietn omvoerd uit de kastel van sinterklaas
  benjaminpriesman@hotmail,com
  maartijn van nelenstijn

 2. benjamin priesman blijvd sinterklaas bioscoop verhaalen srijnven het blijv outijt een sinterklaas feest dat vier wij ook over honderd jaar sinterklaas de nieuwe heb ik van ddagg ge sreeven sinterklaaS EN DE OP SNAPING VAN MAP EN MOL EN DE VERDWEENE BOEK VAN SINTERKLAAS ER GE BEUR D ELK JAAR WAT MET SINTERKLAAS MAAR DIT IS MIJN VERHAAL EN BENJAMIN PRIESMAN SRIJVD OOOK EEN BOEK EN LIETJES MUSCHIEN KOMDER WEL EEEN [AAR SIERE EN OOK MUSCIEN WEL EEN BIOSCOOP FILM VAN HET IS NET ALS BIJNA ALS DE CLUB VAN SINTERKLAAS
  MAAR DAN ANDERS GESPELLD BENJAMINPRIESMAN@HOTMAIL.COM EN IK BEN OP ZOEK NAAR EEN REGIE SEUUR DIE DE FILM KAN MAAKEN

 3. IK VIND DE VER

  HAAL VAN BENJAMIN PRIESMAN GOET
  IK VIND DE VERHAAL VAN BENJAMIN PRIESMAN GOET
  EN EEN REJAKSIE VAN BENJAMIN PRIESSMAN
  BENJAMIN PPRIESMAN HEB EEN MELEN DEELING
  ALS MENZEN LUKWEN ALS ZE DE VERHAAL MOY VINDEN DAN
  MAG ZE HELPEN OM EEN KASTEL EN REGIESEUR EN MENZEN DIE ALS SINTERKLAAS ALS BOEF ALS PIETN WILD SPELEN DAN MOG ZE HELPPEN EEN BIOSCOOP FILMM DE ORZIEREN BENJAMIIN PRIESMAN WOOND BIJ JAAP EDENSTRAD 12 1067 RX AMSTERDAM
  DAG BENJAMIIN PRIESMAAN

 4. JA BENJAMIN PRIESMAN IK BEN DE VERRHAALEN SRIJVER VAN SINTERKLAS AL K MOG KIE
  ZENVAN MIJN VERHAAL DAN SPEL IK ALS PIET IK SRIJV EEN BOEK’
  LIETJES VERHAALEN IK BLIJVV DOOR GAAN HE BLIJD STEEST EEN SINTERKLAAS FILM IK SRIJV NU OOK KERST FILM KERST ZING MOVIE AVONDEUR
  EN K SRIJV OOOK VERHAAL EEN BRIEF AAN DE LEGER
  ER KOMD OOK EEN VERVOG IK WEET NIET WAT EEN BRIEF VOOR JE HEURLIJK EEN DAN GAAT STEES MIS
  ALS ER MENZEN WOORD BEROOFD EN MOET IK EEN BOEF SPELEN IK BER OOFD MENZEN IN DIT VER HAAL
  MAAR IK MMAAK EERST KERST FILM ZING MOVIE
  DAT IS AL OP GGESREEVEN BENJAMIN PRIESMAN@HOTMAIL.COMM

 5. WIE HEB MIJN VERHAAL OVER SINTERKLAAS GE ZIEN EN WIE VAN DE KINDER VOND HET MOY OF NIET LEUK JULIE MOGEN STEMEN ALEEN KINDERN VAN 8 7 JAAR EN JONGER ALS JE HET MOY VIND DAN MOET JULIE NAAR BENJAAMINPRIESMAN@HOTMAIL.COM
  EN SRIJV EEN REJACSIE IN OF HET ENN MOYEN FILM IS MOYEN VERHAAL OVER SINTERKLAAS OF NJULIE VINDEN DATT BIOSCOOP FILM MOETT ZIJN OF EEN SIERIIE ALS JULIE HETT NIETT MOY VIND DAN MMAG JULIE OOK ZEG HOOR DAGG BENJAMIN PRIESMAN
  MAAR IK MAAKK NIET ALEEN SINTERKLAAS FILM VERHAAL IK BEDENK OOK DADER OOK EEN ANDER KINDER FILM KOMT KERST FILM ZING MOVIE
  EN IK BEN BEZEG MET EEN ANDER VERHAAL
  EEN BOEK EEN GAPEGEEN FILM MIJN OMA IS MIJ OMA DAAR KOMD NIEMAND AAN GAAT OVER EEN AVOND TEUR
  OMA SPELD AF IN OORLOGSTIJT
  MIJN IS VREEZEGL ZIEK EN LAAT DE MEEZTEN WINTJES
  OP HET LAAST WERT ZIJ BEDER KON ZIJ BOOD SCHAPEN DIEN IN EEN IS ER WEER OORLOG
  AMSTERDAM EN BAAREN DREGT
  ZELF DE KKONING GING MOESTT STREIDEN
  OM DE OORLOG WE G TELAADEN
  MAAR ER WAS EEN JONGEN MAN DIE IS EEBN VERAADER
  DAT IS OOM ZIEM DE OPa van kriesje
  de vader heet pilips dat woord door bennjamin priesman gespeld de vader krisje zoekt de doktter voor oma marijken
  die is iin het verhaall geschooten
  wand omaa heef de zol daard geslaagen
  en dad von ze niet leuk
  oma gaat loopen toen vils ze van de trap en dood wasen maar er komd nog wel een deel 2 maar ik moet kijken hoet die verr haal nog gaat
  wand ijglijk gaat het om die oma nee er iis aal een deel 1 ik ben bezeg met niieuwe film bioscoop film bedenen over een vann mielie films abriewkoos ik bendenk de verhhaal nong

 6. er komd een ander verhaal over de bioscoop film sinterklaas en de vliegonden spook
  het was donker maar sinterklaas zag iets voor bij vlieggen het was de vliegonden spook
  onixs de boef die een bett je om zig baar is de staf was stuk de mijter heb ij mee genoomen
  de piet stond daar de grilen piet zegtt sintterklaas ja gaa slaapen is miter in de nagt nee ik wil slaapen diego woord door benjamin priesman gespeld de zwater piet diego
  profersor piet ziet steest iets voor bbj vliegen er is weer een avondteur
  sinteklaas wat nu weer je staf is stuk
  wat je staf is stuk wat hebben julie gedaan
  wij nixs sinterklaas wat moetjes nouw zegt test piet de pakjes zijn ver deweenen mijn boek is ook weg er iet iets aander hand nouw sinterklaas heb je schrep gesien we heen met onix de maaken wie is onix dat is een boef die kan zweefen in de lugt en wij gaan ook naar nederland morgn maar onix hoorde dat en vliegt de volgende dag mee profersor piet
  ja we gaan naar nedserland
  en ze slipen in de kastel van siinterklaas in nederlnd de boef onix is er ook en heb de grote boek van siinterklaas gestolen
  maar de piett zij profersor piett ja heb de spuit bus helup ja sinterklaas wat doe je in de boom ik gristeren zat ik nog in mijn kamer
  in bed nu de vliegenonden spook ik gaa een ijnden bregen spuit spuit er de spook komt er uit zol boef je bend gevang ge noomen er komd een vervolg deel 2 polietie ik onix ge pakt ja we zijn heelen tijt op zoek naar onx de staf enn de boek van sinterklaas en de pakjes heb hij gestolen mee komen
  einden er woord een feest voor sinterkllaas oren zierd maar ijndenn verrhaal er komd een verrvolg 2 sinterklaas en de verrdwweenen pakjes boot 13

 7. het deel 2 van sinterklaas en de ve de weenen pakjes boot 13 sinterklaaas lag de slaap maaaar er moes vel ge beuren alek pakjes moetenn op tijt maar heet leek wel dat sinterklaas dit jaar geen zing meer hep naar nederlad de gaan maar sinterklAAS GAAT DIT JAAR NIET MEE DAN IS MIJN BOEK GETOLEN MIJN RING KWIJT ALEN IK GAA MEE ALS ER LIET DOOR DE PIET WOORD GEZONGEN
  EN DAT DEE ZE DIEGO DOET DIT JAAR NIET MEE
  BENJAMIN PRIESMAN SPELD EEN GEMEENEN ROL ALS ABRAM DE BOEF DE PAKJES BOOT BLEEK D EVRDWENE DE ZIJN SINTERKLAAS WEER EEN AVONDT TEUR ZEGT SPEUR PIET DE PAKJES BOOT IS GESTOLEN EN ZZIJN KINDERN OP BOOR EN DIE ZIJ VAST GE BONDEN MAAR WAT DEET DIE KINDERN OP MIJN BOOT DIE KREEGT EEN RONLIJDIJNG EN IK WERT IN HET WAARD GE DEUWD DE BIEF ABRAM GAAT DIE KINDERN IN HETT MEER GOYEN WE GAAN DIE KINDEN REDEN EN DE BOOT WOOR VVAN ONS SPEUR PIETEN GAA JULIE OP NAAR DE BOEF ZOEK EN ALS JE HUN ZING ABRAM EN BORIS
  DAN HEB JULIE HEER EEN HOKIETOLKIE DAAR MOET JULLIE ONS VER BINDENG
  IK ZORG DAT DIEG TRUG KOMD OND DE HELEEPEEN
  MAAR DIEGO WOORD DOOR IEMAND ANDER S GESPEELD
  SINTERKLAAS HAT EEN ARLARUM
  BOEF LAAT ONS VRIJ WAAR OM WAT GAA JULIE DOEN MET SINTEKLAAS NOUW IK GAA ZORGEN DAT
  SINTERKLAAS VAN HET DAK VOULD
  HAHAHAHAAH
  BEN IK SLEGT
  EN ALS DIE VOULD VANDE DAK PIK IKHET GROTE BOEK VAN SINTERRKLAAS
  HAHAHAHAH
  IK GAA VER BINDEN MET MIJN OOM BORIS
  DIE IS OM SNAPT UIT GE VANG NIS
  HALO BORIS JE KRIJGT EEN OP DRAGT AT DAN
  JE MOET SINTERKLAAS IN NEDERLAND VAN HET DAK GOY EN IK HAT SINTERKLAAS IK WWOOR ER ARLEGIES VAN HET FEEST VAN SINTERKLAAS MOET VERPEST WOORDEN
  IK Gaa voor uit dat boris het feest laat stopen
  maar de op tog van sinterklaas ging wel door sinteklaas fil aaleen in de tuin vAN ZE VRIND SINTERKLAAS HAT NIXS
  ABRAM WERD BOOS ZE PLAM IS MISLUKD
  WAG MAAR SINTERKLAAS IK KRIJG JE NOGE WEL SINTERRKLAAS KWAM MET DE OUTO EN ABRAM STEEKT DE BAND LEK JA JE BEND GE ARSTEERD
  NEE JE BEND TOG ABRAM NEE HOOR IK BEN JULIEA
  OW ZORIE MAAR HET WAS WEL BOEF ABRAM
  MAAR HET WOORD VERVOLGT VOLGOND JAAR IN DE BIOSCOOP FILM SINTERKLAAS DE JACHT OP DE PAKJES BOOT HET GAAT VERDEN WAND DE BOOT IS NOG NIET TER REGT EEN FILM VAN BENJAMINPRIESMAN
  BENJAMINPRIESMAN@HOTMAIL.COM

 8. SINTERKLAAS DEEL 3 SINTERKLAAS DE JACHT
  OP DE GESTOLEN PAKJES BOOT
  HET BEGONG IN DE HHAAFEN VAN NEDERLAND SINTERRKLAAS MOEEST AAN KOOMEN MAAR ABRAM HEB DE PAKJES BOT GE JAT
  MAAR BORIS SPELD HEEL SLEGT LIEFEN KINDERN
  SINTERRKLAAS IS VAN HETT DAK GEVALEN DUS VAAN DAAG KOMDER GEEN IN TOGT VAN SINTERRKLAAS
  HIJ LIGT IN HET ZIEKEN HUIZ AMC HOLENDREGT
  MAAR HET IS NIET WAAR HET IS BOEF BORIS
  MAAR ZE WEETEN WEL DAT DAT EEN BOEF IS OF NIET
  SINTERKLAAS HAT EEN NIEUWE OUTO DIE WAS STUK EN HIJ MOES NAAR DE HAFEN HEE DAAR STAAR DE PPAKJES BOOT EN SIT NIEMAND DE KINDEREN WEL KOM SNEL ABRAM ZAT OP DE WC IN DE PARK HEE NEE HE DE PLAM IS MIS LUKT ZE HEBE DE PAKJES BOOT GE VONDEN
  IK GAA ER VOOR ZORGEN DAT JOHANNIS EN DOTER BREIN EN DOTEWR GEIN VRIJKOMEN ENDA SINTERKLAAS GE VANG NEEEMEN
  SINTERKLAAS IS WEER IN HET KASTEL
  MAAR WERT AAN GEBELD EN SINTERKLAAS WERT OM VOERD WAT IS DIT JE BEND NOG NIET JAARG
  NEE DAT BENN IK 6 DECMBER
  OUW JE KOP OUWEN SOEP KONIJ
  MEE KOMEN EN DE PIET KREEGT EEN BRIEV VAN ABRM DAAR STAAT IN Dat sinterklaas
  omvoerd sinterklaas gaat wel de bak ing wat julie heb geedaan met onz
  hahahahahahah
  waten zukols zijn julie wat zij cel ing je ei
  de polietie stond bij de deur en hoord sinterklaas zol boef jes julie zijn alen mouln ge van gen genoomen sinterklaas kom maar
  ze polietie outo ing nee ik krijg julie now el
  zegt abram boris en johannis doter brein
  doter gein en joris die is ge vlugt die gaat de ander deel 5 iet heels gemeens bedenken
  einden waarom is diego nieet ge komen hei heef ander werk de doen
  als loop goet en volgond jaar dan
  een film van benjamin priesman
  benjamin priesman @hotmail.com

  jaapedenstraad 12 1067 rx amsterdam

 9. benjamin komd met een nieuwe verhaal film kerst zing movie dat is een avondteur met een niewe gezigt benjamin priesman speld een slechten rol boef bol
  en die boef wild een kerst man ovoeren dat gaat over de kerst man die gefd de bol de boef noyt een kadol maar de boef hould van slecht zijn en dat en de van mielie is er en die woord omvoerd en woord geen eten gebragt maar alen kinderen zing kerst lietjes een holanzen kerst film maar bol benjamin priesman had bijn a ze van mielie vermoord maar dat woul hijn niet en erkomd een vervolg deel 2 kerst klokje heet het gat verder met de boef
  maar eerst deel 1 bol had een iedee bol gaat ze boef en vrinden op een mijzje op steurn om de omvoeren maar er komd veel meer kerst film uit in de bioscoop bol moest naar de gevang nis maar hij werd vrij gelaaden en zij zukols ik ben de boef hij vraad het
  ik gaa nu een einden breng met die mijzje die omsnapd hahahahah wat ben ik tog heerlijk slecht
  maar ik had een iedee maar ik zit agter de traalis ik gaa in het vervolg omsnapen en dan gaan julie er voor boeden zegt bol benjamin priesman einden van deel 1 er komd veel meer deelen in de bioscoop tot er met deel 18 dan komder geen deel meer gesrefen door benjamin priesman en zef bedagt uit mijn boek alen mal

 10. er wast nagt de kert bog de luiden maar boef bol laad er de kert man niet bij ziten bol de boef woord gespeld door benjamin priesman ik zoek acteurs die mee wild doen en een karmara man ik vind de kerst niet leuk om dat ik notd een kadoo heb gead ik gaa van af van nagt omsnapen dan gaa ik verder met mijn gemeene plamen ik van nieuw jaars dag leuker dan kerst zegt de boef ik heb een ge meen plam ik gaa mijn oom ook een boef in heuren en dan zorgen dat de kerst feest niet door gaat bol en oom jaap gaat nu omsnapen en de kert man hoord dat de boef en zijn omsnapt
  en ze zijn verplam de gote kerst klok van de kerst man de jaden en dan de verbranden zegt bol en jaap oom van bol maar zouw het nu ijnderlijk goet afloopen dat is de vraag
  dit is een bioscoop film woord het als kindern mee wilden en papas en mamas en zusders of broers een van milie film
  maar bol gaat nu de kerst klok van de boom afhalen en alen kert spulen van menzen jaden er is een jong en mijzje die omdkt dat die boef en aan het steelen zijn bij hun beuren maar ze gaan er voor zorgen dat die boef en gepakt wood dat mijsje heet martingen en die broer heet joop
  de vader heet abram en de moeder heet maria
  maar de polietie wert gebeld ja we zien de boef bij de beuren hee gemeene boefen hhahaa weg weweezen we zijn betrapt we gaan vlugten volgond jaar komwe trug julie zijn niet van ons af het woord gevolgt op deel 3 er moet ook kert cd uit kom van dee zen fil bioscoop wie mee wild doen mag ze aan melden ook wat doen is een kaarmara man die de film op neemt laat komen een film van benjamin priesman gaat naar benjaminpriesman@hotmail.com en srijvje ing er mogen ook bekenden acteur komen nic en siemon en frans bouwer
  en de vrogers mogen ook meedoen het woord op ge noomen nederland osdorp gezenveld
  roterdam komsnel dee zen film is nog spanolden dan derandern deel 1 van kerst zing movie

 11. er was een goten op togt in de haafen iedereen wagt op sinterklaas maar de weg wijst piet komd even trug maar de boefen zit en in de gevangen is maar map en mol
  map speld benjamin priesman maar er komt
  sinterklaas en de vergeeten gote boek
  sinterklaas is in span je ze grote boek
  vergeeten maar de weg wijs piet spel een rol als boef mol map is ieerden uit de gevang nis omsnapd nu gaat hij afreeken en met sinterklaas hahhahahaha
  sinterklaas is trug even naar span je te gaan maar er is een verrasing van boef map die heefd er verzorgt dat degote boek is gestolen en naar nederland is ge gaan
  sinterklaas gaat weer trug naar nederland
  sinterklaas ziet ieman met de gote boek loopen dat de vader van map en mol
  hoe heet hij felixs we gaan er voor zorgen dat de avondteur weer goet verloopd pakjespiet en post piet pakt een water scoeter gaat agter felixs aan maar mp en mol is omsnapt ahahaha dag zukols hahhahah
  wat ben ik lekern slegt hahahaah
  ik gaat nu voor ens en outijt een ijnden brengen met sinterklaas hhahahaha
  map wat gaan we doen ik gaa de gote boek in brand steken jap boep cienaas jouw je kom mol als je dat weer zegt dan wad gaa je doen dan goy ik je in de water hahahah
  maar de boefen zijn snelen map en mol zijn met de spit boot naar nederland en sinterklaas kwam aan iedereen singen sinterklaas je kom maar bing met je knegt
  en ineen zagt een jongen joop 2 boef met de spit boot met de gote boek en de vader van map en mol en felixs
  en map en mol ze boot deet het niet meer er wert naar de gevangen nis gebragt de vader van map en mol gaat vlugen een wert boos op sinterklaas wag maar ik gaa julie volgond jaar ik ben nog niet van julie af he felixs omsnapd polietie zij maak je nie zorgn volgond jaar zegt ij tog komd hij trug dan breb we hem naar de gevang nis als loopt goet af en volg ond jaardan erkom een andern sinterklaas bioscoop film die heet sinterklaas en de gesolen pakjes zak

 12. wiempie is weg geloopen
  een vrinding van wiempie zogt wiempie maar wiempiet is omvoerd door onixs de slegten man die is eerden beked van de film van sinterklaas nu speld onix in wiempe de polietie speld benjamin priesman die heef een blanrijker rol de vander van onixs
  benjamin priesman is een slegten polietie wand hij hoord bij boef onix de vader is hij maar wiempie hat een slim plantje voor dat de vader komd om eens laap pil de eeven aaan onix en dan we gaan
  maar het was de laat wand de vader van onix kwam bingen en zij gaa je nu zit en wie heb die touw los gemaakt onix je waker woorden onix zijn de vader van onix je moet hem niet los maen waar heb je het over vader ik was heelen tijt aan het slaapen nee ik wil dat er geen polbleemenkomd voor dat depolietie er is
  maar onix en de vader was in ze slaap op ge pakt e wiempie hat stiekum de polietie gebeld en de boefen zijn gepakt maar er komd een vervolg dat moet bedagt woorden door benjamin priesman
  een film van benjamin priesman 19 jaar ben ik en ik beg ging nu de srijven
  einden

 13. dit is een bioscoop film voor kindern van 8 en 9 jaar een dat heet felixs en de verdween dag boek dat gaat over een man die heet felixs maar er is een vouls man deen boef die wil dat de dag boek voor hem is maar de kinderen van felixs laader niet bij ziten maar het was laat en avond en waar en 2 boef en die heet bol en map map woor de gespelt door door benjamin priesman de is bekent van de kerst film zing movie
  en nu wi hij in dee zen film spelen nu maakt map het benjamin priesman spelt map
  er was avond maar de dag boek is tog gestolen maar de kinderen van de frogers
  die woord gevraagt om de rol als jos en onix de spelen
  er moet een op losing komen maar er woort vel menzen en kindern gevraagt om in alen film mee de doen iedereen krijgt een rol
  benjamin priesman de boef map
  gaat snel weg uit de kastel van de frogers
  maar de kastel de polietie is gebeld maar er komt een vervolg 2
  srsp film

 14. nu de kerst film voor alen leef tijden gesrefen door benjamin priesman
  kerst zing lietjes er woort weer gesongen
  maar de boef en zijn omsnapt en heb een kastel gestolen en menzen uit de kastel ge goyt nu is de tijt gekomen zegt map en onix
  onix woord door iemand anders gepelt en map speld benjamin priesman benjamin priesman map
  gaatboor beeren een slechten avondteur de maaken
  maar de kerst man
  ziter niet mee
  maar de boefen heb en vel kerst spulen kapot ge maakt en gcstolen
  maar de boef en gaan de heelen nacht een plam bedenken om de kerst man weer de omvoeren maar anders
  de kerst man moet net als sinterklaas op de dak klimen maar de kerst man gaat met de slee
  op de dak wat wil je zegt onix we gaan de kerst man van de dak goy je en hhahahahaha
  wat ben ik slcht
  hahah we gaan er voor zorgen dat niemant kerst viert
  en nu is de tijt ge komen kom mee de kerst man kreeg bezoek map deet net dat de kerst man een dak be wijs moest halen en map en onix heb ze vermond als kapbouders
  ik komeran ik heb er zing ing
  en de kert man stont op de dak
  en hei wert van de dak ge deuwt maar hij hat geen zent pijn waar om deet julie da ken je ons niet meer we zijn uit de ge vang nis om snapt
  hahahah we zijn mapen onix de slegten boef en he de kerst man we weesen zegt map en onixs julie zijn nog niet van ons af we moetn de polietie beln ja
  dat zijn de boef en kinderen wat heb zen met je gedaan
  ze heb mijn van de dak gedeuwd en ze wil en de kerst feest ver pesten zegt de kerst man maar er komd nog een deel 4 dit is deel 3 maar de komd een op volgong deel 4
  dan kan we einder lijk kijken verder de verhaal maar deel 3 is nog spanelden dan deel 2 de kerst kolokje
  een film van benjamin priesman voor kinderen voor 6 7 8 jaar die leef dtijt is de film benjamin priesman zelf bedagt
  en gesreefen ik woon in jaapedenstraad 12 1067n rx amsterdam 0206116967 maar ik ben er niet autijt aan de lijn ik kan aalen in het wieken op neemen mijn moeder meet wel op ik ben op zoek naar iemand die de film bioscoop de film kan maaken al die verhaalen wie mee wild doen moet nu naar benjaminpriesman@hotmail,com of bel zaterdag 0206116967 er is iemand die meed wel op maar benjamin priesman moet julie aan de lijn krijgen niet de verkeerden einden verhaal

 15. voor wie mee wild doen met de kerst zing lietjes en de andereb deeelen en verhaalen moet zaterdag belen en een moet een cd uit komen en moet ieman vinden
  die de film kan maaken ik zoek regieseur acteurs benjamin priesman bel 0206116967n bel zaterdag dag benjamin priesman

 16. benjamin priesman maakt de laasten sinterklaas film bioscoop en dan gaa ik ander film verhaal bedenken nu weet ik niet zeker hoe die bioscoop film van sinterklaas heet dat komd nog dag

 17. de bioscoop film avondteuur
  de kerst deel 5 de kerst party
  is een korten bioscoop film
  het was en avond geen avondteur maar mijn dag boek die ik van de kerst man heb gekreegen kris je van de sinterklaas film van martijn van nelenstijn woord gevraagt
  om meede doen als rol kris je die kan zingen kris je hat een dag boek gekrregn die is kwijt maar dit keer gaat het niet met boef en ditjaar
  maar dee dag boek lag op taf ol kris je speld homol in d sinterkklaaas film ws hij niet gekomn maar benjamin priesman speld met en een vrouw die mee wild doen die vel ceks met een daamen van 19 jaar en welek vraoe het is moet moregen naar jaapedennstraad komen om cexs met benjamin wild een daamen van 19 jaar
  kom morgen en klee je uit
  en je bee doe je voeten in mijn mond daamen moorgen komen bel 0206116967 dag

 18. welen vrouw cexs wild van 19 jaar gaa naar bbenjamin priesman morgen
  jaapedenstraad 12 1067 rx amsterdam
  ik hou van je mis schien komderen vrouw ik kies een vrouw die met mijn wild trouwen
  ik ben 19 jaar en moet iemand zijn

  die 19 jaar is dag benjamin priesman

 19. de grote bioscoop film de kerst film
  van benjamin priessman map en bol zijn
  omsnapt uit de gevang nis in deel 5 is de kerst mann van het dak gedeuwt maar de boef en map en mol in deel5 gevlugt nu gaan ze weer een plam bedenken krisje van de sinterklaas film van rgieseur martijn van nelenstijn woord gevraagt om mee de doen als
  de rol homol spelen een homol die dronker is
  maar de kerst man is in het zieken huis
  de boef en zijn op de spoor om de kerst man
  zijn slee de jaten
  mar de kerst mann stopt er mee
  om dat er steest een avonteuur is nu
  komder een film kkerstt zonder kerst man
  maar kriisje de homol gaat er mee door
  maar de kert man zij kinderenn ik stoper mee
  de kinderen weert de leur gesteld
  ik hheb een annderen opvolgen map en mol
  maar de kinderen zij die boef en zijn tog gemeen teeggje ge weest ja dat is ook woor
  ja tot soor ver zet de zieken huis dokter de vader van map en bol

  de dokter hheett vader abram
  de boef doktter de pilen uit vind
  de kindern ggaan de vader abram een eind brenegen en de polietie belen
  map en bol zijn opgepakt
  en de kerst man zij ik wil dat juulie kerst lietjes zingt
  en ze bogon met ow den de boom de zingenn
  de kerst man zij ik blijv kerst man voor outtijt
  erkomd een deel 7 ggaat het verder met de kerst man en de boewf en
  een film van benjamiin priiesman
  srsp filmm
  maar mapp de boef benjamin priesman zijn vvoor plam de kerst man de omvoren en dan alenn kadotjes de jaten maar de kerst man wil tstopen met

 20. sinterklaas en de vermisten piet en
  de stoom boot was op weg maar de boef en lucas en
  boef rasieda gin de piet en pakjes piet n in pak piet omvoeren en nu gaat de stoom boot naar nederland sinterklaas ziet 2 boef en met de pieten pieten weg wijs piet de pakjes piet en de in pak piet is omvoerd
  wat gaa we doen het is weer een avonteur
  nu gaa ik een ijnt breng kris je de jang gaat agter de boef en aan maar de boef en heb het in de gaat en
  maar er komd en alen laasten ver volg deel 12
  maar eerst deel 11
  sinterklaas is het zat en beld de polietie en zegt hoedie er uit ziet de boef en benjamin priesman speld een rol als wegwijs piet
  er komd een opvolging deel 12 dde boef en zijn ge pakt maar de piet en ijn ijn nu komd er een vervolg deel 12 ijn den het feest kan door gaan een film van benjamin priesman

 21. sinterklaas was nu bezeg met woord door benjamin priesman gespeld de slechten boef
  die is verplam de kastel in de neemen maa er zijn 2 kindern jan en krisje 2 jogen die heb verzorgd dat map en bol in de gevangen is kwam
  en de opa van krisje en jan wewrkt van sinterklaas die speld een rol wel als onix
  maar dat was een boef maar die heefd ze lever verberterd maar sinterklaas en de piet en zij we gaan verdrewken help sinterklaas waarom speur piet de pakjes out is gestolen we gaan aan de weg wijs piet vraaagen of hij trug wild konen de grote boek ligt in de pakjes outo maar er is weer een avondteur
  sinterklaas is in nederland de boef en hebt de kastel in genoomen
  sinterklaas hebb een brief gevonden ze denken
  van de beugenmeester vaan amsterdaam
  de boef en sreef besten sinterklaas je tuin en de kastel is niet schoon gemaakt de kastel
  gat vernieteg woorden maar daat doe ik niet de kastel is voor map en mol
  goetjes de beugen meesterr amsterdam
  sinterklaas laad die boef en niet bij siten
  we gaan zorgen dat de kastel voo rons word
  strik piet heb je een touw
  ja ik gaa het morgen bij de deur hangen en dan ge we de boef en paken neemen
  de boef en komd naar buiten
  ja hebb es julie spel is uit
  polietie pak ze maar op ja de grote boek is de regt een film van benjamin priesman
  erkomd geen vervolg meer dit is de llaasten deel 29 sinterklaas en de gestolen kastel benjamin priesmaan maakt wel verhaalen over andern film bioscoop over nederlansen kerst film dat heet kerst zing haleloeja

  de pakjes piet zij

 22. er was donkker de boef en was nog steesd in de gevangenis maar er is een ander boef
  die wild de speeloed jaden die heet
  dee speelgoet dief
  johannis dat woord weer door bennjamin priesman gesspeld
  kerst woord vaak in gebeeden door kristelijken menzen
  maar er is gevaar de arlarum gin in nederlland breda en roter dam af lucas prieman doet ook mee in de film als boef om alen speelgoet de jaten van de kerst man
  lucas is in het egt de broer van benjamin priesman
  maar de boef en zijn omsnapt
  uit de gevangnis maar zijn weer
  ists slecht aan het bedenken
  jaa zegt johannis benjamin priesmn
  ja ik heb het ook map de boef lucas piesman
  maar ze gaan de speeegoet jaten van de kerst man
  er waar en menzen aan het juigen biden
  voor jezus
  maar de boef heeft slaap midol
  om hun is slaap de brengen
  door hun waar we in de ggevangenis gekomenn
  maar ik gaa er vverzogen dat de kerst feest niet door gaat
  map lucas priesman zij ij aleen wij zoul je bedoelen ik heb hhekol aan de kerst man
  maar de kerst man leest in de krand dat de speelgoet dief omsnapt is
  de kerst man slaapt en in een wert de kerst mann waker
  de kerst man zag dat alen speelgoet is geschtolenwe gaan die speelgooed boef en vanggen maar map en johannis
  zijn gevlugt dat woord vervolgt
  in de vervolg kerstmis is verlooren
  lukas priesman zit voor het eerst in het verhaal om dat het mijn broer is
  de ousten broer die is 21 jaar ik ben de jonste brier 19 jaar

  luucass als hij het lukvind mag hij outijt mee doen maar lucas heb in het vervolg weer een palm slchten plam zaamen met benjamin priesman we zijn in het egt broer zaamen een film van benjamin priesman een srsp film
  en nu zij de elfjes

 23. in de deel 9 van kerst en de speelgoet dief
  ging lucas priesmanemden en als boef map en boef bol benjamin priesman lucas priesman
  nu gaat boef lucas en als de broemden boef speelen zaamen met boef map benjamin priesman
  dat speeld af in de gevanenis de boef en gaan verzorgen dat het een stom feest woord
  maar de boef en zijn omsnapt uit de poliietie beurol en ze gaan verzorgen dat het een ijnden van de kerst feest woord maar de kerst feest blijvd denkt bol de boef lucas priesman
  je ei domoor boef ik wil dat de kerst feest niet door gaat ik heb heekol aan de kerst man
  je bedoeld zegt boef bol je wild de kerst man deoeld je wild de kerst man ze zlee kapot maaken ja zegt map de boef benjamin priesman
  maar wat vliegt daar nee he de slechte kerst man we kun en in de krand zett en dat de kerst man een bank over valen hebt
  en dat hij menzen bedrijgt hebt
  ja hahahahaha wat zijn we slecht he
  is tog vijn om slecht de zijn
  ik gaat het doen de kde ert man hat geen bbank overvalen he zecht jan en marijken de kindern van de beugen meester van amsterdam
  we kun en bewijs neemen hoe bedoelje de kerstt man doet die dingen niet de de boef en ging vlugetn julie boef en aan gehijden waar gaa je met de slee van de kerst man doen kapot maakenn

  mee naar de gevaniiis erkomd er een deel
  deel 12
  er komd een andern bioscoop
  12 er komd een anderen film van de kerst bioscoop
  kerst en het uur van de waarijt hheet het tot volgond jaar

 24. ik ben op zoek naar een uit gever van mijn verhaal
  en op zoek naar aceur die mee wilen doen met aul die verhaalen wat ik heb gesreefen
  er moet eel vel films en erkomd een bioscoop film uit en series gaa naar benjaminpriesman@hotmail.com
  of bel zaterdag 0206116967 dag
  benjamin priesmann gesreefen door benjamin priesman
  goetjes van lucas priesman
  ook een akteur
  broer van benjamin priesamn
  lucas is 21 jaar en benjamin priesman 19 jaar
  alen bij priesman lucas priesman woord ook een acteur zaamen met mij en anderen menzen en kinderen van 16 en 17 jaar

 25. erkomd 20 deel en uit
  van de verhaal vvan wiempie en sinterklaas
  en kerst film en mijn oma is mijn oma speeld iin oorlog af
  een film van benjamin priesman

 26. het begon zol sinterklaas heb zing in de intocht maar de boef en heb verzorgt in de krand dat de kinderen sinterklaas niet meer wilt zien maar sinterklaas zij waar om niet de kinderen maar boris en abram de boef abram is lucas priesman boris is benjamin priesman maar de intocht is verpest maar post piet zij sinterklaas ik weert zeker dit is niet door de kinderen gescheeven door wie dan zij sinterklaas dat weet ik niet maar er is iemand die de intcht wild verpesten je bet doeld tocht niet de boef en boris en abram maar die zit in de gevanis en profersoor piet zij weet je dat zeker pakjes piet we kun en er agter komen zij speur piet telenfoon ja
  hal zit de boef en nog stees agter de tralis nee zijn ze omsnapt ja we gaan ervoor zorgen ja we heben proombleemen met de boef ja nee we ziten in spanje we gaan ook naar morgen naar nederlend ja ja piet je van als sinterklaas maak ze zorgen dag polietie besten pieten ik heb slecht nieuws de boef en boris en abram zijn omsnapt ja zij heb en het gedaan ik heb een brief piet en sinterklaas heb en wij om voerd de intocht gaat niet door zonder de grote boek is er geen feest wand cool en piet diego kan lekern niet voor sinterklaas op treeden hahahahah wat ben ik slegt een avontuur we gaan d naar nederlnd en ze zijn aan gekomen ze gaan sinterklaas bevrijden de intcht woort wel door te gaan sinterklaas is vrij gelaad maar de grote boek is hij kewijt de piet en gaan de boef en de paken neemen en spur piet ruikt de boef en in de hoek hebes boef en boris en joris we zijn betrapt volgond jaar gaat het mijn luken om de feest van sinterklaas de verpesten erkomd een vervolg deel 2 dat heet sinterklaas en de vuur beker
  het is feest cool en piet diego gaat op treeden sinterklaas is bram van de vlugt
  de film is gesreefen door benjamin priesman en bedgt door lucas priesman en benjamin priesman en lucas priesman zaamen gesreefen een film van lucas priesman een film van benjamin priesman lucas woond in roterdam benjamin prieman woont in florijn 1c ik ben op zoek naar een uit gever een iemand die ale dee zen veraahel een film van kan maaken een biosccop film sierie
  tv en bioscoop film kan maaken de post kan naar jaap edenstraad 12 1067 rx amsterdam daar kan iemand van de uit gever een brief steuren wat hij er van vind
  een kun we een afspraak maken telen voon 0206116967 amsterdam alen zaterdag ben ik aan de lijn af en doe ben ik weg en aan de lijn door de weeks niet dan ben ik druk benzeg

 27. he lol lol is gespeld door benjamin priesman de gieregen man en lucas priesman speld een kabouter en die steld de kerst amn ze ring er gebr hoeeurt weer wat vreemst zol het goet afloopen maar de polietie komd in aan tocht en nu gaa ik de boef kaboter lolol
  de paken neemen erkomd volgond jaar weer een korden film sierie tot volgond jaar de kabouter is gepakt en de ring is de regt maar hoe zit het met de broer de gieregen man lol de broer de de iedee heb gegeeven om de ring dse jaten kom volgond jaar naar op tv de film bekijken op nederland 2 tot volgondjaar een film van benjamin priesman

 28. het geniet van de grote kerst feest maar de boef en zijn in de gevanis en zijn ook weer omsnapt maar dit keer doet de kerst man niet mee lucas priesman en benjamin priesman spel en boef en bram en boris maar lucas priesman en benjamin priesman zijn broers in het echt nu weer trug kerst en de jacht op de in tcht van de kerst feest maar de boef en heb en iedee om in de krand de zet en dat de intcht niet door gaat en goetjes van de beurgen meester van amsterdam zet ze er op de kinderen van de films van de kamelieon klikhaamer woor d gevraagt om mee de doen in dit verhaal
  dus de kinddern blijven tuit maar klink haamer van de kamelieon heb en de boef en in de gaat en wat ze verplam zijn en de boef en pikt de spiet boot van de klink haamer kamelieon hamer het in dee zen film coel en macz en de anderen 2 ling broer abram
  de janos gaan de intcht van de kerst weer goet een ijn de brengen of het luct en de beuregen meester stond op de intocht van de kerst de wagten de kinderen ook maar niet vel de boef en zijn boos dat de intcht
  door gaat ik krijg julie nog volgond jaar dan ben je nog niet van me af de polietie pakt een boef op lucas priesman is boef jan
  en benjamin priesman boef janze is gevlucht en komd lucas priesman boef jan bevrijden volgond jaar de klik haamer is op zoek naar de 2 de boef en ja hoor ook in de cel erkomd nog wel velmeer deelen en bioscoop verhaal iedereen die het leeuk vind mag mee doen met de bioscoop film in de film de krijgen en ik zoek een uit gever
  die de film in oordel kan maaken als je mee wild doen gaa dan naar benjaminpriesman@hotmail.com en srijv je reacsie over alen verhaalen van benajamin priesman

 29. en ze gingen naar ze ijgenland doe weet je wat zoldaarden ik weet wat beders gaa julie maar weg ik verpest het feest
  en ze gingen op weg om de kerst intcht de verpesten de klikhaamers waar en weer op de spoor van de klikhaamer van de film de kamelion nu heet ze verliep en at door je
  de kinkaamer gaan de boef en de paken neemen en ze zagwen dat de de kerst man wert overvalen map en bol bol is benjamin priesman

  en map is lucas priessman wendy ten brinke doet ook mee in de deesen laasten film
  en dan komderen een ander verhaal van kerst
  dat heet kerst feest gaat wel of niet door
  daar van komd ook vel meer bioscoop film van
  maar trug de kerst man is overvalen en alen speelgoet is bijna vernieteg tot dat de polietie komt en de boef en zijn bedrapt en wert mee genoomen bol ging vlugchten en weet je wat map mik kom je nog wel bevrijden
  daar jouw ik je aan en bol is naar nederland gevlugt dat woord een vervolg dot volgond jaar
  een film van benjamin priesman gesreefen door benjamin priesman

 30. het begon zol lucas priesman en benjamin priesman waar en in de bioscoop film de verhaal kerst en de wonder beker aarde deg gewoord maar dat waar ze niet bol en bram bram is lucas priesman bol benjamin priesman ze sijn gevlucht aleen lucas priesamn als boef bram is gevanen genoomen en de pakjes zijn dus getolen door bol de boef de boef is weer in actie ge koomen om de pakjes de jaten
  de kerst feest gaat niet door wand bol is de beurgen meester van amsterdam
  de kerst feest is verpest nu is het gelukt
  lucas priesman bram is daar om vrij gelaaten en ze ging en door met de gemeenen plamen de noord pol is ing genoomen door boef bol en boef bram dus het woort vervolg nu gaat de boef en de ver de boef en zijn weer in de gevanis gekomen om dat ze de pakjes hat gestolen en de noort pol in gebruikt heben ni zijn de boef en pis zeg en de klink hamers van de film van de kamelieon heb ze in de gaaten ge houden en af geluisterd en de boef en gaat een ander blam bedenken ik krijg julie nog wel ik kom trugg in de vervolg en de kerst en de jacht op de noord pol dag een film van lucas priesman en een film zaamen van benjamin priesman zijn in het echt broers dat is fijn ik zoek een uit gever wil ieman een uit gever zijn van dit boek en dit verhaal en zorgen dat al mijn verhaalen een bioscoop film woord

 31. het begon zol de vrnding van wiempie hat rusie me wiem pie en wiem pie gaat verzorgen dat de vrinding weg gaat dat is heel gmeen maar wiempie speeld af in kerst
  het was de eersten kerst dag van miempie
  maar de vrinding kawam niet lans en niet op daagen dat is een terulr steling maar wiempie gaat verzorgen dat he goet komd mnaar de vrinding is omvoerd door boef jetje dat speeld benjamin priesman met de oom boef bris dat is lucas priesman
  nu is het tijt om wiempie de omvoeren maar de polietie staat voor de deur van de boef en verkleet als baket bakers
  en de boef en zijn gevang genoomen er komd een deel 3 de lasten deel dit vrhaa gaat over wiempie en de omvoering van jetje en boris tot een anderen keer zij de boef en ik krijg julie naog wel einden en de vrinding was weer bij er kaar en ze maak het goet met wiempie dat dat is een film van bnjamin priesman

 32. het bergind zol de boef en zater in de gevnis bol en wieber bol woort woord gespeld door lucas priesman en wieber de slechter boef woord
  door benjamin priesman gespeld het was zol bol kon niet teegen vuuwerk en hij als hij het hoord dan woord hij boos en de boef en zijn vrij gelaaden en ze gingen weer gemee en plamer bedenken voor de laaster keer het was 31 decmber en de vuuwerk kwam digter bij bol de boef en die vluchten naar spanje maar daar was ook vuuwerk
  en bol boef wert niet bang
  meer en ging naar wieber de boef
  en nieuw jaar dag bechind en er zijn spulen gestolen
  door wieber en bol de boef de polietie pakten de boef en op een gelukeg nieuw jaar in de cel
  wag maar volgond jaar kom ik trug met een gemeen plam en de vuuwerk in amsterdam geuzenveld en amsterdam osdorp begind de vliegen iedereen een gelukeg nieuw jaar de polietie was ook vuuwerk af steeken en leter niep dat de boe f en zijn omsnapt dat woord een vervolg deel 2 erkomd 3 film uit dan komder een anderen film over vuuwerk de sierie tot volgond jaar een film van benjamin priesman dit is deel 1

 33. he zegt wiempie we kunen 30 decmber al vuuwerk haalen maar de vuuwerk winkol is overvalen door wieber en bol van deel 1 nu komder 2 deel uit de vuurwerk is gestolen wiempie doet er voor om de boef en de paken de krijgen maar de boef een is nergons de vinden
  dan leest wiempiie ze vader dat een anderen zaak van de vuur werk is overvalen door boef bol en boef wieber wieber is benjamin priesman
  en bol is roy van heuven van staaraling de broer van benjamin priesman wel een anderen vadeer heefd hij
  nu trug he julie boef en zijn gevanegen genoomen morgen is een kanl dag nee zegt bol de boef ik ben bang voor vuurwerk
  ach mietje zecht wieber de boef we zijn niet bang voor de plietie we gaan onze ijgen gang julie zijn gewachuld mee ze mee naar de polietie beurol lucas priesman is gevraagt om mee de doen maar hij kon heel laast niet mee doen hij is ziek gewoorden daar om doet roy van heuven van straaling mee er komd nog 6 deeelen uit tot volgond jaar de boef en zijn gepakt nu gaat 31 decmber door einden erkomd een deel 3 uit een film van benjamin priesman

 34. het was kerst de boef en gaan een beroemden stok jaten dat ziten een kamara ing waar de zoldaarden trukomd om oorlog de maaken de boef en het het en jezus jezus is lucas priesman en het de boef is benjamin priesman
  het is zol ver jezus we gaan zoorgen dat er oorlog is ze heben onz zestees in de cel gegoyt
  maar nu gaat de kerst niet door om dat wij de beroemden stok gaan jaten dan keert de oorlog in nederland weer terug
  de boef en zijn bedrapt de oorlog bergind weer in geuzenveld osdorp en spanje
  de polietie ziten bij de hande bij het haar
  en de boef en wild de joners van de kamelieon klinkhamers verraader
  maar einderlijk de boef en zij gepakt
  maar er is nog oorlog in amstel
  en de joners gaan jan en peter de klimol famielie gaan de oorlog bervrijden ze gaan er voor vegten de zoldaarden zijn op gepakt en moest nederland verlaader maar de nederlan ze vlag hander weer en de klokjes begind de luiden het is on ze land
  de zoldarden verterket weer naar egipte
  en de oorlog is bevrijd en de klink hamers zijn waker he joners heb je geen zing in kerst feest ja ja ja
  we gaan er teegen aan einderijk kerst gaat door en de boef een ziten weer in de cel
  en de oorlog is verbij en volgon jaardan
  erkomd een op volgen dat is bijna een vervolg
  erkomd nog een deel kerst zing nieuw jaardag hepy nieuw yeer
  dat is de verhaal de opvolgenden

 35. de laaste bioscoop film van nieuw jaar dag
  het is 31 decmber de boef en speel en gewoon geen boef en de spelen de vader van zoon houd haker de vader mietje heet hij is benjamin priesman lucas priesman doet niet mee het beind de wijwen het 31 decmber nieuw jaar de vuuwerk bergond om 10 uur de knalen inde lucht maar lucas priesman die was in de anderen verhaal ook ziek nu nog en ik speel nu met anderen acteurs nu weer trug het is bijna outen nieuw ze kijken tv en het is tijt om even kanl tijt pak je kanonslag we gaan knalen bij amsderdam geuzenveld en osdrop
  en het is 12 en de bioscoop film woord spanold de kwam een ongluk de zoon van hout haker mietie benjamin priesmand de vader heefd een ongluk van de vuuwerk hij moed naar het zieken huis maar ze haden geen geld de vader wert een dief en ging geld steelen en daar kom je in de cel maar de vader wert gewoon weer een dief een boef
  lucas priesamn hat hij gebeld die zat in de cel we moeten het feest niet door lader gaan en nu we gaan omsnapen nee ik gev mijn over en de boef geef ze over en het feest kan door gaan ik wens julie een fijne feesd daag en een boem boem gelukeg niew jaar julie in nederland fijnen feesd daagen en een gulukg nieuw jaar einden een film van benajmin priesman

 36. nu de bioscoop verhaal kerst feest en nieuw jaardag in 2010
  de kerst ging door maar map benjamin priesman mol lucas priesman gat een dieco orenzeeren lucas mol en map benjamin priesman zijn dj ze gaan uit ze dak maar de vader van map en mol gaat boor beeren het feest de verpesten de vader heb een grote schaar de kabols door de snijden
  maar de vader kon geen kan geen kand op over aul staan bewaakers en polietie en daar gaat hij toch de nieuw jaar de verpesten map en mol heben een lampje stuk dat komt door de vader van map en mol de vaderheb toch het feest kunen verpesten de bewaakers rend achter de boef aan die de kest paketen heb gestoolen ieder mens die heb gendans heb een kerst pakt verdiend maar het is gestoelen en de bewaakers rend achter de man aan maar hij was verdweenen
  de kerst is verpest en map en mol zij we zijn aan het zoek en naar de kerst paketen maar het is gestoolen door mijn vader oscar
  de grote boef maar de vader kwam trug en wert boos op zijn zoonen en heb 2 kinderen om voerd en de het is 31 decmber dekindern zijn nietb trug mol en map mijn kinderen zijn omvoerd we gaan er achter komen wie dat heb gedaan en de vader zij hahah ahahh
  wat ben ik slecht
  de nieuw jaar dag gaat niet door laad die kinderen los zij map en mol anders gaa je in de gevnenis anders wat hat je mijn alen kunen paken kinderen
  een vervolg er komd een vervolg de kindern zijn vrij maar de boef renden naar de vliech tuig en de polietie die denk dat er volgond jaar weer een avondteur komd de laasten kerst verhaal komd uit een film van benjamin priesman groetje van en menzen een gelukeg nieuw jaar alen moul en de vrolijk kerst mis dag

 37. nu de nieuw jaar dag de bioscoop verhaal nieuw jaar dag en de vraak van de duister nis
  het was ogcht ond maar de duister nis wert boos op alen menzen en de duister nis kan aleen weg ge jacht woorden met vuurwerk maar de duister nis heb alen vuurwerk gejat maar de duister nis is een man die verkleet is als een spook maar het is een dief zaamen hebe ze de dief woord gespeeld door benjamin priesman en lucas priesman die speeld vuurwerk verkooper die erg bang is
  voor de duister nis maar de dief heb 2 rolen als polietie en als duister nis spook jodo en als polietie heet hij felixs maar de duister is keert trug en het werd donker maar ergons was er vuurwerk daar komd de duister nis niet de duister nis flicht in de lugcht en nu komd hei in roterdam in baren drecht lucas priesman de vuurwerk verkoper is bang en wert er ziek van en kregt het benould en wert afgevoerd in het zieken huis amc in amsterdam maar de duisder nis kwam 30 decmber trug en wert heel er bang en gaf hij zech over en zij ik kom volgond jaar trug met een slecht en plam maar lucas priesman de vuurwerk verkooper die heet in de film bol en was beter erkomd een vervolg deel 6 dag ik wens julie een fijnen kerst daagen en een gelukeg nieuw jaar 2010 maar de vervolg heet nieuw jaardag en de vraak van de boos en gesten dag een film van benjamin priesman

 38. nu de vervolg van deel 2 van nieuw jaar en vraak van de de duister nis nu kom ik met de verhaal deel 3 nieuw jaar en de vraak van de boosen geesten
  er bon met 29 decmber de booser geest is lucas priesman benjamin priesman speeld een rol als beur en meester van amsterdam het begon zol deboos en geest wert lucas priesman de speeld 3 rolen als boosen geest van de duister nis als polietie en als als honder vanger benjamin priesman de beurgen meester van amsterdam is een naaren vend heel gmeen die wilden dat de boosen geest het feest verpest de nieuw jaar gaat niet door hahah zegt de boos en geest maar het is weer een avond teur het is zol ver 30 decmber kun de menzen vuurwerk haalen maar de boos en geest steld alen vuurwerk maar lucas priesman wet verwoorlijk als bos en geest maar lucas priesman stoptt er mee als acteur en roy van heuven van staaraling kwam in dit verhaal gebooren in een kriber maar de boosen geest gav ze over en zij ik stop er mee erkomd een deel 4 nieuw jaar en de vraak van boef bol en boef brabra braba woord gespeld door roy van heuven van starling en bol door boef benjamin priesman lucas komd wel weer trug maar die vand de verhaal van de duister nis en de vraak van de boos en geesten maar nics dan heb ik een film bedag nieuw jaar dag en de vraak van boef brabra en boef bol maar lucas stopt er even mee een keer komd hij weer trug maar ik maakt de laasten verhaal deel 4 de braak van boef bol en boef brabra een film van benjamin priesman

 39. lucas priesman en benjamin priesman komd in dit verhaal weer de voor schijn de bioscoop verhaal kerst en de vraak van de tover waagen
  bol en bram de bekensten boef en heb iest heel gemeenst uit gevonden een tover waagen die de feest kerst feest kan verpesten in die wagen zit een vuur waapen ing dan kan ieder meens slecht woorden
  maar de waagen is heel gemeen teegen de menzen en de boefen sprak teegen de outo je gaat de klink hamers zoenen de foto en liet de foto zien enw wat moet ik dien je moet ze slcht maaken
  maar zietse en hilken zijn niet bang voor zol outo maar dee zen ziet er vaalijk uit hee daar zit en vuur waapen ing weg rengen dat maakt ons slecht maar erkomd een vervolg dat is zeker de boefen zijn betrapt en mee genoomen naar de gevnenis en de outo is stuk in brand gestoken nu komd er een vre haal volgond jaar kerst feest en de vuur knal er een film van benjamin priesman

 40. nu de laasten nieuw jaar film dan maakt benjamin priesmn anderfilm vrehaal
  ook zol ieds nu het verhaal het was 29 decmber ieder kind kreeg een zak voor vuurwerk maar de boef en laat het niet los en pikten het zak vuurwerk bij alen menzen en de verkoper lucas priesman en benjamin priesman zpeeld een slchten man maar die brend de zaken weer trug van het vuurwerk
  maar bol de boef hen een grote bom ing gedaan en wie keeg de schult de vuurwerk verkoper dat

  ik wens ulie een gelukeg nieuw jaar 2010 en tot volgenden keer maar weer

  is abram

  en de boef is verstopt n de winkol en brend de vuurwerk weer bij de menzen tuis en de bom mee genomen maar hij sreef een brief ik geef mijn over het was eeeb mis verstand
  ik heb de vuurwerk rug geeven ik wil geen slechten man meer zijn ik gaa in de dieren als ziel werken en geld verdienen bij alen menzen sreef hij de zelf den brief maar ze waar en niet meer boos ze geloofd het
  en er komd geen deel 5 uit het is de laasten verhaal van de nieuw jaar vieren het is 31 decmberr knal tijt 3 2 1 gelukeg niuew jaar bom boem bom boem het is wel moy en het was eel leuken film daar kan ik geen nee op ze gen ik vind de nieuw jaar film van de boosen geestten en de duister nis leuken dan de anderen oke he daar loopt die boef kinder hij is geen boef meer hij heefd ze lever verbeederd
  lucas priesman maar die zij ik zoul noyt eeen bom in een zak doen en de meenzen zij weet je dat zeken ja dat weet ik zekeen dan moet of dan is on ze vuurwwerk gesolen menzen en heb een boef ja bol een bom ing gedaan we gaan boef bbol de paken neemen en dan af voeren in de cel bij de polietiee ik ben heelen moul klaar met hem
  en de boef was verstopt in de vuurwerkwinkol die heet de benjamins winkol

 41. het iis donke maar er is een kind die kerst heel leuk vind maar de geesten vind de kerst heel moul niet leuk ze gaan de kerst verpesten maar hoe dan de geesten woord gespeld door lucas priesmaan en benjamin priesman het is weer bed tijt maar papa wielie ik hoor ned op de rodieo over geesten bestanze nee hoor jan en marijken gaar leker slaapen en niet voetjes vrijen he nee maar dat mag tog voeten vrijje neee het is mijn levtijt er voor gaa slaapen je bend ook bang he voor gesten ja een beetje maar het is mijn boer die als geest is verkleed weet je dat zeker maar papa de de de deur op en van marijken en jan en zaaten de vrij en op elkaar en papa beleef kijken maar die vrinding van jan en marijnen kleed zeg uit en ging kinderen maaken maar de geesteen kwam een kijkje neemen kindern wat zijn julie aan het dien neuken zij ze dat vind jule ouders niet goet het is onze leef tijt ja we ziijn al 19 jaar maar die geest was benjamin priesman en leukas priesmaan benjamin priesman is de paarzen geest en lucas priesman de rooder geest
  maar het is de laad om de kerst de ver pesten de kerst is bijna afgeloopen daan komd 31 decmber de nieuw jaardag en de geesten keleed zeg om wand ze wilden kwaten kwaat bij ze vrindenn plaagen om dat jan ze goeten vriend hheb vroergen op school geplaagt maar jan was wel bang en zij waarom det je dat he ik kom met de vervolg de vervolg woord gesreefeen door benjamin priesman en lucas priesmann doet gewoon mee
  als acteur maar we zijn in het echt broers daar om heet we priesman er komd een vervolg een film van benjamin prieesman

 42. nu de bioscoop ver haal dat komd in de bioscoop de bioscoop film de vraak van de boef en de hoofd man de wil de kerst verpest en het is de oom van bol en abram bol is lucas priesman benjamin priesman abram ze zijn
  alen bij weer slecht aan het doen abram benjamin priesman is en heb een rol als boef en lucas priesman speeld een domen boef maar benjamin priesman heb een slechten iedee we gaan een hanteken ing vraagen wand de menzen heben verguning om kerst de vieren maar we gaan de beurgen meester van amsterdam een hantekan ning vrqagen en dat dat de kerst verbij is en ze waar en daar en de beurgen meester zag niet op de brief dat de boef en ook een brief heb gesreeven dat de kerst niet door gaat en de hand tekaning stond er op en stond in de krand alen menz en heben klachten bij de beurgen meester van amsterdam maar ook de beurgen meester wis dat niet de berugen meester heet in de film flipsen en de kerst gaat niet door enb de menzen gaan die boef en op zoeken genoeg is genoeg
  en zaagen abram en bol de kerst spulen jaten en ze hoorden hun vertelen over de krand en de hantekaning van de beurgen meester de polietie hoorden hun ook smoesen en pakten de boefen op en de oom vluchten wag maar julie mijn neefen op paken ik krijgtt volgond jaar de kans om weer de kerst de verpesten en komd een vervolg deel 17 tot volgond jaar en gerad joling treed op met aba en zongen kerst lietjes en aba zong voor heby nieuw jaar en zong een refrijn tot volgond jaar tit is een verhaal dat dat in de bioscop komt en de menzen en kinderen mogenze aan melden
  en komd een auldietie in de zomer verkansie
  19 julie julie moeten voor zorgen voor een uit gever en een man die de bioscoop film in de kaar kan maaken ale de verhaal van benjamin priesman tot volgond jaar

 43. benjamin priesman stopt er mee met srijfer geen zing meer ing lucas priesman stopt er ook mee dus gaat niet mer door de aler nieuwe verhaal dus dag allen moul

 44. he weer een nieuwe bioscoop film van benjamin priesman een voor wasenen film geen kinder film meer peter en de verdwauld in de vallei
  gaat over papa peter en boef peter iedereenen is in der waar weleken peter
  er is geld gestolen en ze denken papa peter de hoof rol heefd benjamin priesman
  en de anderen is nog niet bekend wie heefd het geld gestolen
  papa peter heefd 2 kinderen luc en boje
  dat zijn een goet op geoed kinderen die prenzen teerd zaamen met gerad joling
  een geld voor haiti
  om ze tehelpen
  maar papa peter vvind het maar nixs en doen kreeg de kinderen rusiie met papa
  besculd plck
  maar erkomt
  een vervolg
  om
  peter . er gebeurd een avondtuur papa peter is omvoerd
  maar komt het wel goet het is luc de schuld maar peter papa beschuld
  luc
  maar

 45. nu de vervolg van peter de het begon dat peter was om voerd maar nu
  heet het peter en het uur vande waar hijd
  peter zit nog steest vast in de tralis maar nu heb ik beslooden
  een bekenden actuur de vraagen martijn van nelenstijn
  die heefd een rol in de plaads van lucas priesman die heel laast is gestopt benjamin priesman is acteur en de srijfever van dit verhaal
  de boef en heet in de film baron evert die is bekent bvan bassie en ardieaan en de anderen boef is bol martijn van nelenstijn
  gerad joling doet weer mee met de vervolg 2
  benjamin priesman speeld papa petter die aan luc de schult gaf en luc is het zat met papa peter
  de politie is henk jan smit en jan smit
  lucas priesman doet niet meer mee roy van heuven van staaraling
  doet ook niet mee

  er komt een deel 3 gaat het verder de srijfer is benjamin priesman regiesuur

 46. halo de laasten deel 3 van peter en dan komt er een nieuwe film
  die woord aan gemaakt
  nu gaat het verder met peter en het kwaard en de vraak heet de verhaal
  peter weet nuu de omsnapen maar de bboef en zijn even weg en de boef en kwam trug van de recht bank
  en peter is omsnapt
  nu gaat peter de plitie jan smit en martijn van nelenstijn
  en die heefd ales gehoord van peter en de boef en zijn boos en ze wilen de hoofd van peter er af haken maar daar komt niix van ing
  de boefen jan en roy zijn op gepakt
  maar als loopt goet af op nieuwe avondtuuren
  maar regiesuur benjamin priesman zijn ik maak geen films meer van peter en geen kerst films meer er komtt straks een nieuwe versie
  een bioscoop film verhaal van cool en macs en de vrraak van de tovernaaar

 47. nu een nieuwe film van benjamin priesman de srijfer weer een bekenden gesigt lucas priesman doet weer mee
  en die speeld een slechtten rol de tovernaar
  benjamin priesman speeld de coolste en de slimsten jonger
  cool en macs er gebbeurd veel dingen in het leefen
  en mama subroto hat gehoord dat coole dik zak je broer heefd
  je komuter stuk gemaakt ja zecht coole dik zak en nog een plobleem
  de tover naar is zijn ring kwijt en hij doet menzen kwwaard die denk dat zij de ring heben ggestolen oo nee
  een avontuur ja
  we gaan de tovernaar helpen ja je ei bent de slimste en de coolste maak een hit een nieuwe liet voor als de tover naar blij woord maar er was geen tijt er voor tover naar heben de menzen om getoverd in een heks
  en coole macs gaat de ring zoeken en hij heefd de ring gevonden kijk tover naar de menzen zijn om schuldeg waar was die ring hij lag in hhet waarden on nee die hhat ik laaden valen je moet een ding beloofen de menzen trug toveren hoe ze waaren als menzen ja ja
  ik ben niet achterlijk hoor dat het menzen zijn
  oja en die huisen zijn boomen gewoorden als gaat weer goet goet wooren
  en coole macs moch optreeden die srijfd een coole hit
  he gaa je mee we ggaan op avontuur
  de menzen zijn omgetoverd als en heks wat gebeurden nouw
  ik vind het vlouw ik ben de coolsten van nederland
  refrijn he he klap maar mee we gaan achter die gemeenen tover naar aan
  he he wat gebeurten nouw he dat iss flouw
  ik pak hem in ze keraag
  dn slaa ik de tovernaar in den haag
  rap
  jo man
  als ik je de paken krijg dan slaa ik je in den haag
  valk in de vrabriek
  die leker gimen stiek
  ik pak je op de ring van de tovetnaar hee dat is raar een coole mac en coole macs dat is een bezonder jongen die eleken zakonder
  ik pak hem op slaa op ze kop complet
  he he touwt je hier en touwt je daar de avontuur
  dat is raar
  ik ben van straak maar ik ben nojet bang voor iets ik ebn de coolste
  vandderland ik weet het hett is de zwatrden band refrijn
  ojo wat ggebeurden nouw de lietje is bijn na uit en op nieuwe avontuur en
  maar er komt en vervolg tot volgont jaar
  complet
  ik gaa achter aan en ik zie de tovernaar daar staan
  einden
  de vervolg heet cool en macs
  en de vraak van agnis de acteur
  tovernaaar de boef
  lucas priesman
  benjamin priesman de srijfer van dit verhaal
  coole macs de coolste en de slimste
  en martijn van nelenstijn heks
  enk jan smit die komt inde vervolg voor als bboef agnis
  en roy van heuvenvanstaaraling
  als de zoon van de tovernaar

  regiesuur benjamin priesman 20 jaar aut hij maakt en ook
  de veraal van kerst zing movie

 48. nu een nieuwe verhaal voor kinderen bioscoop film
  het speeld af in haiti
  benjamin priesman speeld een held
  de naaam is in de film ben priesman
  er ben priesman moet menze helpen in haiti
  maar er gebeurden iets raas ben prieesmaan de held was nog geen held
  ben priesman hat aland dood kuen zijn
  maar nee hoor niet in de bioscop film
  er was eerst leker weer maar nee hoor
  er gebeurd een storm en regegen
  en een aan beving
  ben priesman hat een baby gevonden die moest op een en de kindern moesten weg en ben priesman zij gaa julie mee naar nederlnad daar kuen julie leefen en eten
  en ben priesman is een held
  dat is een koorden bioscoop film regiesuur bbenjamin priesman

 49. halo een nieuwe bioscoop film een groter bioscoop film
  de nieuwe zij zoen van wiempy en de verpesten verbouwing
  julie kenen lucas priesman maar die doet niet meer mee
  benjamin priesman speeld zaamen met gerad joling
  een boef
  johan en bart de boef
  die wild de vrinding omvoering
  die wild de vrinding omvoeren van wiempy
  maar weet je wat wiempy gaat doen als die boef de vrindg de hoofd er af wild haken dit bioscoop verhaal
  is niet geschikt voor kindern onder de 12 jaar leeftijt 19 jaar en ouder
  wiempy is roy van heuven vanstaaraling
  wendy tenbrinke de zus van benjamin priesman gaat is nu 20 jaar dus geen kinder verhaal maakt hij meer
  de verhaal woort stees ergun
  maar wiempy zag dat ze vrinding wert omvoerd en wiempy agter aan
  en sloeg de boef en neer henk jan smit was ook goet maar
  er komt ggeen 2 den deel meer tit is de eengen verhaal
  wiempy heefd de boefen neer geslaagen en de veruising gaat door
  de boefen zijn verslaagen einden

 50. nu weer een laste kinder film van kerst en de vraak van boef martijn
  het was kerst avond er was nog geen avondtuu
  in eens kwam boef martijn en zijn de kerst feest woord verpest
  en de rol van martijn van rol
  is martijn van nelenstijn
  en henk jan smit speeld de kerst man
  en benjamin priesman speeld zaamen met lucas priesman
  de politie maar het wootd erugen als de kerst man een vloek doet dan zijn de plobeemen de kerts man deet tocen een vloek wand boef martijn heefd een pil uit gevonden om de kerst man in een tover naar de veranderen maar er zijn 2 bberoenden jonders bekent
  van de kamelion de klink hamers siets en hilke doen ook mee en steef de jong doet mee die speelen de spuur menzen
  maar benjamin priesman kan niet op ze leefen slechten rol blijfen speelen
  dus ik srijf een nieuwe versie voor regiesuur benjamin priesmaan dit is van de markers kerst zing movie
  nu een nieuwe zijzoen
  we gaan verder met martijn martijn is op gepakt en op nieuwe avonduuren
  srijfer en regiesuur benjamin priesman de acteurs lucas priesman de broer
  van benjamin priesman
  martijn van nelenstijn
  henk jan smit
  kamelion 2 klinkamers
  en veel meer achteurs dit woord vervolg
  op deel 2 in 2015 een nieuwe zij zoen weer die heet kerst en de opnaping van boef jacob

 51. nu de laasten peter bioscoop verhaal
  de zijsoen zij zoen bedekond een zijn zoek wekstra nieuwe peter
  film nu heet het peter en de gestolen dag boek
  he wat nouw weer zegt papa peter die espeeld woord door benjamin priesman
  de dag boek is gestolen je zouw er toch op leten kaas kop
  wat nouw auw gruk
  oke ik ging de ver
  hoe zag die boef en er uit een hat en snor en een zwtare keep
  en een matker op ze oog n de 2 den hat ook een snor
  een een hoogen hoet en een keep ja die is bekend wie is dat dan dat is zoro ergt zegt de klijn dogter josje nee grapje we gaan achter die man aan de vijlen boef en we gaan de avontuur laaden stopen
  ik stop er ook mee i ze maar in de celk heb vernixs deezen film gesrefen
  maa peter hefd weer de boefen betrapt gouw de polietie gebeld
  lucas priesman speeld boef zoro en wendy ten brink boef de bend van 6
  we gaan achter ze aan de plietie zij hier je dag boek
  we gaan een ijnd maaken met zoro nee dat woef niet
  cel en peter zij joners ik gaa in spanje een keursen doen wand ik stop er mee met deese film srijfer heel muscien komter een nieuwe afleefering
  van peter en de vraak van de tover naar muschien word het gesrrfen door de ander regiesuur lucas priesman of heel muschien wel weer door benjamin priesman maar peter ik zeg kom op geen geken dingen uit houwen he dag

  actur lucas priesman boef zoro
  hoof rol benjamin priesman de regiesuur
  de srijfer van dit verhaal is
  benjamin priesman
  en de verhaal bedagt door
  benjamin priesman
  en lucas priesman is ge woon acteur geen regiesuur
  wendy ten brinke de zus van benjamin priesman
  boef adje
  en mama van peter subroto
  de engen moeder van benjamin priesman
  en de kamara man is regiesuur martijn van nelenstijn
  en aad van toot de zanger en ernst en bobie de zanger van de film
  en ali b zanger jeroen van de boom de zanger je is een wereld
  einden van deel 8

 52. ik gaa in de vervolg van diki ixs braak neemen op je de vervolg heet diki fixs en de jacht op het spook huis
  zorie er was even wat mis ge gaan dit hhoord nog bij deel 1 van diki fixs
  acters benjamin priesmande srijfer de regieseurs
  broer van van benjamin priesman die heet lucas priesman
  er komt straks een sielegen verasing julie hoperlik is ook ven van lucas priesman ik ben zol weer trug martijn van nelenstijn ook een regesuur van de sinterklaas film de verdweenen pakjes boot

 53. HALO MENSE DE VERVOLG DEEL 12 VAN PETER EN DE VRAAK IN DE NARTUUR
  DE HOOF ROL BRAM VAN DE VLUGT
  DE ACTEUR SINTERKLAAS NU PETER
  BENJAMIN PRIESMAN BOEF ABEL
  PETER GAAT OP WEG FOTOS MAAKEN IN HET NARTUUR
  MAAR BOEF ABEL DE VADER VAN BOEF BOL DIE EVEN NIET MEE DOET
  MARTIJN VAN NELENSTIJN EN HENK JAN SMIT EN GERAD JOLING
  EN JEROEN VAN DE BOOM DIE ALENMAUL DE ROL HEBEN ALS BEURGEMEESTER VAN AMSTERDAM HENK JAN SMIT SPEELD EEN OOM VAN BOEF ABEL
  DE OOM IS OOK EEN BOEF MAAR HIJ SEELD EEN GOEDER ROL
  IEERST SPEELD HIJ BELEEF EN AARDEG MAR DAT IIS HIJ NIET
  PETER DE OOM VAN BOEF AABEL HEEF HEEFD EEN OPDRAGT AAN NEEF ABEL GEEFEN
  OM PETER DE OMVOEREN MAAR DE POLIETIE HEEF ALS IN DE GAATEN VIA EEN KAMERA IN HET BOS
  BOEF ABEL BENJAMIN PRIESMAN DE SRIJFER REGIESUUR
  HEEFD PETER OMVOERD EN DE PLOETIE JEROEN VAN DE BOOM
  HEEFD OOK GEZIEN WAAR PETER NU IS
  PETER HEEFD NIEUWE GEZIGTEN JE KENT ROY EN JOSJE DIE DOET NIET MEER MEE
  IN DIT VERHAAL PETER DEN DE KINDEREN DE KINDEEN HEET BART VAN DE MAREL
  EN FABAIAN VAN TOL DIE IN HET EGT ZOL HEET
  IN DE FILM HEET ZE MOZES EN ABRAM
  CRISTERLIJKEN NAAM
  MAAR PETER GAAT OMSNAPEN MAAR DE KINDEREN GAAN PAPA PETER BEVRIJDEN
  PETER SPEELD MARTIJN VAN NELENSTIJN ELEK JAAR KOMT ER EEN WEER EEN NIEUWE AVONTUUR DAN WOORD PETER AUDEN HET BEGOND ALS KIND DOD VERWASEN MAN DAN WOORD DE VVERHAAL HEFD DAN ALS PETER ADSER WOORD DAN KOMT ER IN
  DE VVERHAAL DE DOOD STRAF BLOED IN VOOR KNOK PATIJ
  SCHIET PATIJ
  MAAR NU IS PETER IN DE VERVOLG DEEL 12 40 JAAR
  DUS NU KOMT ER NOG 2 DEEL EN UIT
  DIE WOORD HEFDEG
  PETER IS BEVRIJD DE BOEF ABEL IS OPGEPAKT EN PETER ZECHT OP NIEUWE AVONTUUREN
  JA IN DEEL 13 SPEELD REGIESUUR DE SRIJFER VAN DIT VERHAAL
  BENJAMIN PRIESMAN DE HOOF ROL PETER MARTIJN VAN NELENSTIJN IS IN DE PLAADS VAN LUCAS PRIESMAN BENJAMIN PRIESMAN DE AUSTE BROER
  DUS LUCAS PRIESMAN KOMT WEER TRUG MAAR IN EEN NIEUWE VERHAAL NIEUWE FILM DIE WE MAAKT
  LUCAS PRIESMAN DE TRUG KEER HEET DIE FILM EINDEN

 54. HALO MENZE DE LAASTEN UUR HEEFD GESLAAGT
  LUCAS PRIESMAN IS GESTOPT MAAR DE LAASTEN FILM WAS PETER EN DE GEVAAR IN HET NATRRUUR
  BENJAMIN PRIESMAN STOPT ER MEE
  IK KAN GEEN FILMS MEER BEDENKEN VAN WEGEN DE OUTO ONGELUK DIE IK GEKREEGEN HEB
  DUS DE ALER VERHAAL VAN BENJAMIN PRIESMAN MACH VER FILMT WOORDENN
  LUCAS PRIESMAN EN BENJAMIN PRIESMAN WILT WEL WEER TRUG KOMEN
  MAAR NU STOPT HET EVEN
  BENJAMIN PRIESMAN GAAT WEG EN LUCAS PRIESMAN MAAKT DE NIEUWE AVONTUUR
  VERHAALEN IN 2011 KOMT REGIESUUR BENJAMIN PRIESMAN TRUG DE TRUG KEER VAN BENJAMIN PRIESMAN

 55. halo lucas priesman de nieuwe in valer van regiesuur
  benjamin priesman
  de neiuwe verhhaal cristerlijk verhaal
  de trug keer van jezus
  ow heer kom trug
  laad je zien wat ik voel
  jezus komt zaterdag in de dam
  den haag
  jezus komt weert trug en hout ze desiepelen op

  maar de hoof rol heefd lucas priesman

  martijn van nelenstijn doet ook mee

  die speeld zaar dan

  en en in het beld speeld henk jan smit mozus

  nu de verhaal

  ha jezus staard daar op de dam nee jo

  de is de versier poul maar dat mach niett van jezus

  oka zow kan die weer en jezus hooord dat enn komt naar die vrouw

  ach mea die vrouw eet in het echt de saners sieta

  jezus vloog en gaf ieder menz die geloof een droom

  en nu komt jezus de menzen die in jezus geloofd dood slaapen

  en die menzen zijn in de hemol he jeuz verget ons julie gaan naar de paraan dijs wat is dat waar zaardan julie onder vuur houd
  dag dit film is gesikt voor menzen die geloof in jezus
  een film van regiesuur lucas priesman de broer van benjamin priesman dag
  en de anderen deelen een nieuwe film woord weer door regiesuur benajmin priesman gemakt en dan doe ik ook weer mee dag alen moul

 56. nu de is lucas priesman nog stes regiesuur de nieuwe film
  de bioscoop film de vrdweenen abel de martijn van nelenstijn speeld abel
  die omvoerd is en lucas priesman regiesuur speeld rol boef
  nul maar de bekenste acteur doet mee aart van toor

  bas van toor en maartijn van nelenstijn rol abel
  zANERS GRAD JOKING
  MAAR HET GEBERD ZOL ABEL IS OMVOERD WAAR KAN DIE ZIJN
  GERAD JULING ZOEKT ABEL NEE MAAR ABEL HEEFD EEN PLAM OM OM DE BPEF NUL DE PAKEN DE RIJGEN EN ABEL PAKTEEN STOK
  EN ZLOEG OP ZIJN HOOFD
  EN DE BOEF NUL IS OP GEPAKT DIT IS DE EENGEN DEEL DIE IK MAAKT DAG HOOR REGIESUUR LUCAS PRIESMAN

 57. halo benjamin priesman komt trug met een nieuwe film
  de broders film gaat over broers die veel de veel plesier heben
  lucas priesman is ook weer bij die is acteur
  nu is benjamin priesman regiesuur
  de acters zijn in de film de bekensten boefen nul lucas priesman
  en boef bol benjamin priesman die wilden een dieomand stelen uit de museum
  maar 2 teweelings broer gaan daar een stokie voor zeten
  de broers heet vet en de anderen sinterklaas
  die anderen broer wert veel gepest om dat hij sinterklaas heet
  maar sinterklaas en vet heefd gehoort dat de hun ze dieomand is gestolen door boef nul en boef bol
  waart gaater gebeuren sinterklaas kom we gaan op avontuur nee
  ik laad mij niet voor gek zeten ik ben heel cool dat ben je ook je kan ook stunten maar van die verdiert kan ik het niet vet vroeg waar om niet er zijn joners op school die mijn pest over dat sinterklaas in ze graf zit en wat doe je hier nog je hoord in je graf eers de avontuur en dan afreekenen met die joners
  zecht vet we pakesen trug
  dit is van de maarkers van de biosoop film de verdweeenen bron
  het gaat verder met die boefen daar renzen acter aan
  die boef nul zat toch in de cel en de boef en vielen over een steen
  en de boefen zijn op gepakt we zijnde broders
  doers we gaan nu er mee stopen er komt een vervolg nee er komt geen vervolg we stoper er mee
  de avontuur is goet verloopen
  regiesuur benjamin priesman actteur lucas priesman boef nul
  en boef bol
  en d anderen acters is van de bekenssen film zoop in afrika
  bioanda is bioanda moes en henk jan smit en martijn van nelenstijn doet niet mee
  in de film maar in de vervolg wel dan heet het brodees en de omsnaping van boef bol dan doet henk jan smit niet mee

 58. nu lucas priesman de invaler regiesuur benjamin priesman is ziek die kon het maaken nu maakt lucas priesman de deel 2 van de abel en de vraak
  van josuf
  het ging net weer goet maar doen de avontuur begon de knalen
  we gaan er voor lucas priesman spleed de hoof rol abel die in deel 1 was omvoerd maar het wert stees ergen de boef josuf is de vader van van boef nul
  die in de cel zit nu gerad jolng is politie zaamen met henk jan smit
  martijn van nelenstijn speeld boef nul die in de cel zit
  maar abel gaat naar de museum voor een dieomand de bekijken maar abel ziet dat de steen dieomant is gesolen nul de boef is omsnapt
  uit de polietie beurol
  we gaan boef nul zorgen dat die gepakt woord
  in dit verhaal komt ook sinterklaas en zijn pieten in voor
  sinterklaas is bram van de vlugt
  en de piet en zijn gewoon pietn
  er was ge woon een op naamer van sinterklaas
  eb 23 jaar lader
  was abel een voor wasen man en die zij ik stop er mee
  ik gaa in spnje woonen ik moet steurderen de boefen heben nog stees de steen en de boefen waaren al 40 jaar out
  en gaf de steen trug aan de museum
  abel zij zorie ik moet afschijt gefen
  de voorwasen abel speeld roy vanheuven van staaraling
  ende jonger abel is lucas priesman einden
  lucas priesman invaler regiesuur
  ik weet niet over nog een del komt dat ligt aan regisuur benjamin priesman

 59. halo lief en menzen ik ben heel erg ziek ik weet niet of ik regiesuur kan zijn maar lucas priesman woort de nieuwe regiesuur lucas priesman
  is er goet in verhaalen srijf maar als ik weer beter ben
  dan kom ik trug als regiesuur
  nu ben ik heel er ziek
  de dokter komt straks dan hoor ik wel of i beder woor of niet ik heb haast
  ik kan niet meer zigen ook niet meer haars praden ook niet meer acteren
  nu gaat het wel een betje maar ik doe nog stees rusteg aan he dag
  oja lucas priesman zoekt acteurs en menzen die de opnamers maakt

 60. halo isabelen rgeisuur je bent uit gennoodeg als regiesuur
  de acteurs zijn benjamin priesman en lucas priesman
  maar de eenegene chten srijfer is benjamin priesman van peter en de geim van de groder boek dag hoor 200 50 euro maar eerst oudietie woord gehouwen bij zuitoost florijn 11 doe de groetje rgeisuur benjaamin priesman

 61. lucas priesman benjamin priesman is toter met dinsdag op vakansie dag schreef:

  nu een nieuwe film dit keer is het bedagt door lucas priesman gaat over de hel van 3 jaar en 50
  we gaan er voor LUCAS PRIESMAN SPEELD EEN BOOS EN GEEST
  DIE HEET KAN BONKEL
  EN DAT IS EEN BOOSEN GEEST DIE EEN VLOEK KAN DOEN
  HET WOORT AF GESPELD IN SPANJE EN AMSTERDAM OSDORP
  NEDERLNAND EN FRANKRIJK
  HE WAT NOUW WEER IK BEN ZOL BOOS GEEST DAT JE JEZUS WILD DWA ZEGEN JEZUS ZIJ LAAT MAAR GAAN
  WIJ ZIJN OM GOET DEN DOEN ROY VAAN HEUVEN VAN SAARALING EN WENDY TEN BRINKE EN MARTIJN VAN NELENSTIJN WOORD GEVRRAAGT
  OM MEE DEN DOEN EN JEZUS KWAM OM DE BOOSEN GEEST DE VERSLAAN MAAR DE BOOSEN GEEST ZIJ JE KAN MIJN NIET VERSLAAN TOT JE DOOD GAAT MAAR JEZUS ZIJ NIXS DIE DEET NET DAT ER NIXS GEBEURD EN DE BOOSEN GEEST
  ZAT ONDER DE VUUR EEN KRIJSTERLIJKEN VERHAAL
  VAN LUCAS PRIESMAN
  BENJAMIN PRIESMAAN MAAKT WEL LEUKEN VERHAAL MAAR GEEN KRISTERLIJK VERHAAL
  HIJ SRIJFD VOOR KINDEREN VERHAAL
  BENJAMIN PRIESMAN DIE IN HET BELD KWAM VAN JEZUS JEZUS SPEELD ROY VAN HEUVEN VAN STAARALING DE BOER VAN LUCAS PRIESMAAN EN BENJAMIN PRIESMAN
  MAAR WAT GEBEURDEN IN HET BELD IN HET BELD KWAM BENJAMIN PRIESMAAN IN VOOR DIE HAT EEN ONGELUK GEKRRGEN EN WAS IN DE HEMEL
  HIJ LEEFD WE NOG EN HIJ IS NU EEN GEN ECHTEN KOONING KINT VAN GOD EN VAN MIJN JEZUS DE VRIEND

  MAAR DIT IS DE LAASEN FILM WAT LUCAS PRIESMAN SRIJFT
  MORGEN KOMT REGIESUUR BENJAMIN PRIESMAN WEEER TRUG
  MAANDAG 29 MAART
  BENJAMIN PRIESMAN GAAT EEN FILM SRIJFEN OVER PETER WEER MAAR DIT VERHAAL
  WOORT ERGEN WOORT IEMAND OM HOOFD BLOET ZIE JE IN VOOR DE PETER DIE TITEL HEET
  PETER EN HET GEIM VAN HET BLOED TRAANEN
  DAG DIT WAS DE INVALER REGIESUUR LUCAS PRIESMAN

 62. NU DE BIOSCOOP FILM VAN REGIESUUR BENJAMIN PRIESMAN
  PETER EN HET BLOED EN TRAAEN
  MET NAART TEEURLIJK DE ACTEURS
  ROY VAN HEUVEN VAN STAARALING

  EN WENDY TEN BRINKE EN GERAD JOLING EN DE BEKNESTEN ACTEUR WENDY TENBRINKE
  ZOL WENDY TEN BRINKE HEET VALWEL
  EN ROY VANHEUVEN VANSTAARALING SPEELD BOEF JAN
  ENN GERAD JOLING SPEELD EEN KRANDEN DE WATER MAN
  DIE KRANTEN VERKOOPT
  EN DE EKLIJNEN ACTEUR SIJN BEKENT VAN PIETEJE BEL DIE SPELER SPELDEN PIETJE BEL
  MAAR NU DE VERHAAL PETER DE HOOF ROL IS BENJAMIN PRIESMN MAAR HET WAS EEN HEERLIJKEN DAG HET WAS ZOMER HET WAS NOG NIXS AAN DE HAND DOE IN DEKRAND STOND DATER 2 MENZEN ZIJN OVER VALEN PETER WERT ZEENUWACHTEG VAN WEEGEN DE AVODUUR
  MAAR DE KINDEREN VAN PETER OSCAR EN WIEBER WIEBER IS BEKENT DIE SPEELDEN OOK IN EEN ABDEREN FILN PIETJE BEL
  EN OSCAR SPEELDEN IN DE PIETJE BEL FILM SPROED
  MAAR PETER IS BANG EN OSCAR EN WIEBER ZIJ NIET BANG ZIJN WE GAAN ER VOOR VEGET IN EENS JA BEGON DE ALENDER PETER WERT OVER VALEN EN DE KINDERN DIE SLOEG DE BOEF EN EEN VERGT PATIJ WERTEN DIE BOEF ZAT HEELEN MAUL ONDER DE BLOED DIE BOEF HEFFD 2 MENZEN OVEREEDEN EN NIET GESTOPT OF IEMAND GEWAARSCHUWD MAAR DAT WOORD WEL DE DOOD STRAF
  DIE BOEF IS OP GEPAKT MAAR HET BLEEF MAAR EEN AVONTUUR WAND WENDY TENBRINKE DIE HEET VAALWEL
  DIE IS OOK EEN BOEF MAAR DIE KRIG GEEN DOOD SRAF MAAR DAT WOORT VERVOLG OP DE NIEUWE DEEL 2 PETER EN HET GEIM VAN DE BLOED HOOFD DAN KOMT LUCAS PIESMAN AL BOEF DIT IS GEWOON DEEL 1 DE ANDEREN FILM VAN BENJAMIN PRIESMAN DAT ZIJN SIERIES MAAR DIT IS EENGEN ECHTEN BIOSCOOP VERAAL

 63. halo menzen de nieuwe vervolg 2 van peter en de bloed wijf
  de bloed wijf is de vrouw die in deel 1 is gevlugt als boef
  iedereen heefd hekel aan haar
  idereen wil wat aan doen om haar dood de krijgen
  maar benjamin priesman gaat een stokie voor zeten peter woort door lucas priesman gespeld benjamin priesman speeld een helt
  abel
  abel is ook bekent van de film verhaal de verdwwnen abel de naam
  nu is de rol ook net zol
  maar anders abel zij laad die mijt los nee zij de menze zij heefd op dragt geefen over mijn ouders dood de rijden je mach wel hekel aan haar heben maar niet dood slaan je ik gaa haar in elkaar slaan tot zij veel bloed nee dag gebeurd niet somerling heb je het tegen ons we paken die anderen gast en de die menzen sloeg de held in elkaar
  maar die heefd van geleerd geen stomer ling de zegen
  de menzen zij zorie van je in elkaar slaan maar de held daagt hem uit ik ben nog niet klaar met jouw en de held pakt een piestol en schoot die boef neer peronglulk maar de held zit in de cel en moch vrij
  de boef was niet dood deet voor nap we paken haar slchten mijt maar die krijgt geen dood straf die gaat in de cel er komt geen anderen deel meer uit dag alen moul
  regiesuur benjamin priesman

 64. nu de derden bioscoop film deel 3 de laasten deel
  peter en de schiet patij we gegaan er van door papa peter
  wat gaan julie doen wegaan
  achter de boef aan nee die is gewaapond
  als een voor julie raakt dan ben je er niet meer
  dan ben je dood en en wieber lucas priesman wert neer geschooten
  maar lach in het zieken huis
  en papa peter hoof rol benjamin priesman peter
  die hoorden dat zijn zoon in het zieken huis lach maar papa peter is een bekenden zaner en hij krijgt er geld voor maar papa peter wil niet bedaalen iedereen vint peter gierug
  en de boef de wieber heefd ge zchooten
  die is nog niet gepakt maar papa peter rent achter hem aan en de boef viel over een stuk steen dat is de wonder steen
  maar iedreen is wel blij dat die gepakt is
  wieber is heelmoul beter
  maar papa peter moet nog steest de reking bbetaalen
  en dat woul hij nog niet maar dan komt hij ook in de cel
  maar peter zij hoefel kost het 500 euro om dat je een gieregn man was
  je mach optreden nee dat doe ik al jaaren niet
  de peter zij ik stop er mee
  ik wil ik gaa in den haag wonen zaamen met lucas priesmn
  peter stopt er mee
  waar om zecht joris de aderen klijn zoon van peter
  ik gaa veel steur deeren en dat is voor een maand
  dus ik voel mijn ook ziek einden verhaal
  de actures lucas priesman regiesuur de srijfer benjamin priesman
  en de anderen acteurs zijn martijn van nelenstijn en zer voort
  dag alen moul

 65. halo ik ben lucas priesman ik was regiesuur van de biosvoop verhaal
  van de trug keer van jezus maar de trug keer van jezus heefd uiglijk
  benjamin priesman gesreefen en de anderen heefd lucas priesman gesreefen
  nu de woord aan benjamin priesman halo mensen
  julie kenen mijn van de verhaal kerst zing movie
  en sinterklaas verhaaal en peter verhhaal peter is de nieuwe verhaal
  zomegen verhaalen van peter is niet de echten verhaal de sciet patij en peter en de bloed tranen is weer anders gespeld niet de verhaal van kinderen wat uiglijk hoord het was een kinder verhaal maar om dat
  lucas priesman en benjamin priesman voor wasenen zijn gewoorden woort het
  een voor wasenen verhaal
  en de wiempy is weg geloopen kenen julie ook van mijn
  ik srijf mijn ji gen verhaal ik bedenk ze zelf ik pak nojet iemand anders en film en ik maaker wat van
  ik ver zing ze zelf
  lucas presman was ik valer regiesuur als ik ziek ben doet hij het
  of op vakansie doet hij het ook
  en lucas prieman is benjamin priesman ze broer in het echt is benjamin priesman de rgeisuur
  en ik wil zegen tot ziens ik stop er even mee
  dus lucas prieman meet het even over van mijn verhaal
  lucas priesman krijg wel een op dragt om zijn ijgen verhaal de verzingen
  en niet die van mijn
  hij is nu voor 6 weeken regiesuur
  benjamin priessman komt over 6 weeken weer trug
  dag alen moul tot gouw weer

 66. halo ik ben regiesuur lucas priesman
  en mijn bioscoop verhhaal is nu wat ik self heb gesreefen
  opa wieber gaat over vallen
  nu is papa loop ah trug van vakansie
  maar voor opa is de rusie weer begonen opa wieber heefd hekel aan wim de zoon zijn vader een opa wieber gaat een stokie voor zeten
  lucas priesman speeld de rol opa wieber en papa papa gaat omvoeren en papa kwam aan maar opa sloeg de vader neer en iedereen keek naar hem wat is dit een overval de ploitie martijn van nelenstijn en politie gerad joling pakt opa op en de vader is in het zieken huis wat een avontuur maar er is nog meer gevaar de in de vallei een siet patij de zoon van papa die in het zieken huis is lijkt ook neer geschoten de zijn
  wat een draamaar de zoon heef aleen een klijn stukie in de fim rol
  de zoon is dood de vader heefd al iedee het is opa ze plam maar dat was niet zol opa hat er niexs mee de maaken
  opa hat hekel
  aan de wim de vader om dat wim altijt opa wiebber de schult geefd
  opa hat wel spijt maar de zoon neer knalen nee dat doet hij niet
  maar opa wiebber kreeg weer de schult en weet je wat hij gaat doen die gaat wim vermoorden maar dat gaat niet door zij de plietie
  gerad joling opa zit in de cel
  maar de hoof rol heefd papa wim papa wim ging trouwen met een mojen doomen benjamin priesman wam even klijn rol trug in de film hij speeld de mister prensiedent bauken enden
  die gaf een ring aan de wim en maria de vrauw
  maar die ring is een tover ring dit is de eengen deel die lucas priesman
  heefd gesrefen en lucas priesman zij ik stop als regiesuur nee benjamin priesman moet trug komen ik kan hhet niet meer aan de acteurs zij mietje

 67. benjamin priesman maakt de lasten film verhaal
  de verhaal wat mijn boer heefd gesreefen benjamin priesman de vierder verhaal de broders deel 4 en de omknooping
  de broders zijn heel bekent een bekenenden artist
  zaners maar vooor een boef is de spel bijn na over boef zoro
  dat speeld weer lucas priesman maar benjamin priesman speeld de boders
  zaamen met henk jan smit de polietie is gerad joling en roy van heuven van staaraling wendy tenbrinke doet niet meer mee met dit verhaal
  zij zij elken keer als je het maakt dan woort het niet meer leuk

  dus ze wil heel en maul niet meer mee doen

  lucas priesman
  gaat er voor
  maar de verhaal heet de broders en de omknooping
  de broders ging op rijs naar de omknooping
  maar ze haden niet in de gaaten dat zoro de boef acter ze aan renden
  de broders zij ik heb het gevoel dat iemand ons achter volg wie wie dan
  broder 2 de boef zoro
  we gaan siekum de polietie belen in het bosje maar die boef is slim die gaat met de testen met van de broders er vor door daar gaat zoro met onze testan met we paken hem politie achter zoro aan en sluit hem op
  ja ik ben er heelemoul klaar voor je moet er niet klaar voor zijn en de boef geleed uit en de polietie laad een harder scheet
  en vlouw gevalen is de boef en mee genoomen de broders zijn op weg op de vakansie en daar op de teeden dit is deel 4 de laasten deel van de broders muscieen maakt benjamin priesman de srijfer van dit verhaal nog meer deelen maar dat weet ik nog niet ik denk dat dit film verhaal klaar is dag alen moul

 68. lieven menzen benjamin priesman srijf verlopg niet meer en lucas priesman ok niet meer weet je waar om benjamin priesman enlucas priesman de oma
  is overleeden en benjamin priesman heefd ze hart gebrooken
  ik heb veel verdiet met lucas gaat het wel even
  maar hij zit ook niet leker
  ik denk naar ze zmer vakansie komt er weer een nieuwe film verhaal
  van benjamin priesman

  ik wens julei stekkte ik gaa woensdag mijn oma begraafen dag

 69. benjamin priesman komt weer met de vervolg de broders en op de wereld schreef:

  nu moet de broders de broders zijn de rol benjamin priesman en lucas priesman
  de broders 1 jan de broders 2 piet
  en ze moeten nu laaden sien om dat ze 21 jaar zijn
  dat ze u kunen zingen en beroemd zijn op de wereld
  benjamin priesman is weer trug
  het begon zol
  de brders 1 de zanger benjamin priesman broder 2 de drumer lucas priesman
  en aart van toor de boer van bassie van toop doet mee als de rol gietaar maaker man
  en een de viernden de broders heet valm en blam en marijken
  die maakt de cd
  en ze sijn ook beroemd ze srijfen een boek
  nu de verhaal
  het was ovont voor paasen
  de broders wert uit de bed ge houd ze moesten de heelen wereld
  laaden zien de podieum woord gemaakt maar een boef wilden niet dat de broders weer een hits gaat zingen benjamin priesman maaket een knal liet
  en hij oefen he we gaan weer ingen van daag we gaan knalen van daag
  wat een avontuur we gaan in het vuur wat is dit nouw wat is dit nouw een plek voor verasing dat is raar
  refrein
  he he wat is dit nouw wat is dit nouw he dat is vlouw een gemeenen boef
  wil de het feest verpesten
  wat is dit nouw wat is dit nouw dat is weer vlouw
  complet
  he wat he he wat zing maar mee we gaan knalen van daag de boef loop uit de gevanis in den haag dat is wat ik vraag
  maar die boef verpest het feest
  refrein
  he wat gaat het heen ik slaa op mijn grder teen
  ik vind het raar
  ik heb je wel weer in den haag
  complet en rap
  he wat is dit nouw wat is dit nouw ik vind de boef zol vlouw
  he als je het doet slaa ik op je hoet in de cel in de cel
  met die avontuur in de kapel wat nee wat ja ik slaa je naar den haag
  wat doe je als je weet dan laad ik en groder scheet
  refrein waar is die nouw is his weg dat is louw
  ik woon in den haag in de mekenma straat 15
  daar woond benjamin priesman comlet wat we gaan kanalen met die goter balen dat is heel er raar ik ben het heele moul klaar
  nu de verhaal gaat verder
  het oefen wat klaar en de boders piet en jan
  gaan op de werld daar egons staad en podieum de boef is daar ook en heef een gemeen plam hij veomd zeg en en hij biden jan en piet in de acht baan vast er is een nieuwe gezugt een daamen die heet ivana
  die is 20 jaar benjamin priesman de rol is jan de zanger
  die wert verliefd doen ze de broders heefd ger red
  en de boef is op gepak
  en de broder treed op
  en de vrinding en de menzen en de kinderenvond het cool en ze noeden de broders coole kniker en die mijt ivana en jan wert zamen verliefd en kreeg kinderen in dit verhaal maar er komt een vervlg deel 7
  gaat het verder de broders ijn nu beroemd en ze heefd een plaart en
  een cd gekreegen en ze heben veruning om bij aler feestjes op de trrede
  en benjamin priesman nog een veel meer delen hier zijn we 20 en lucas priesman is 22 jaar dus er woord gevraagt of deezen film ver filmt kan woorden ik ziek iemand voor een op namer
  ik de vindijn ivana speeld ook mee in deel 7 waar we gaan trouwen en dan gaat het mis
  deel 7 heet de broders braak en traanen
  naar turlijk komter elkjaar een nieuwe hist uit maar niet in aler films
  regiesuur benjamin priesman woond in den haag aleen de meekenma straat 15
  en lucas priesman in meekenmastraat 13 ook in den haag

 70. halo ik maak deel 7 van der broders roy van heuven van staaraling doet mee de broders en lucas priesman doet niet mee
  dis is nu 22 jaar en wilde niet meer mee doen ij is er mee gestopt
  maar roy van heuven van staaraling
  doet wel mee als drumer in de plaats van lucas priesman
  roy speelt piet ge woon de rol van lucas priesman roy is indies en lucas en en ik benjamin priesman is holans
  maar nu de verhaal de acturs zijn henk jan smit de gietaar maker in de plaast van aart van toor
  enen ivana is ge woon de selfen speelen van deel 6
  is nu bekent dat zij weer zwanger is maar de broders wilden op treeden
  maar die mijd is nu de kind zouw bijna geboor en zijn
  maar de zijden we blijfen tot die kinder is oke wat zegt piet we heben nu al afgesprooken dat van daag is de op treeden
  benjmain priesman was in deel 6 20 jaar nu 21 jaar
  maar de broders jan rol benjamin priesman de zanger
  zij kij even op de kalender of het wel van daag is en piet zij ik heb mijn verist het is morgen nouw en nu begon de vrinding van jan de grilden en de dokter wert gebeld de dokter speld wendy ttenbrinke de zus van benjamin priesman en roy vanheuvenvanstaaraling en lucas priesman
  maar de bapy is geboren en het is een jonger en die wert genoemt mozus
  maar het is maandag 1 april ze moesten op treeden inden haag de broders
  en zij ik woon in den haag de mekenmastraad 15
  ik wooner echt maar in de verhaal woon ik daar ook
  maar de hist is gaat het of niet
  maar een boef is niet blij dat de op treede kwam de vrnding stont ook daar met de kideren en de boef de vadader van boef is boef de vader heet oscar die wilden de kabes kapt maaken ende vrinding sach het
  en pakt een stok en sloeg op die boef ze hooft wel hel veel bloed
  ik ben jouw zat je bent de vader van boef is boef
  bewwking ik heb de vader wat heb je met hem gedaan ik moes hem tegen houw ik slog hem met een stok op ze hoofd nouw die gaat eerst naar de ziekenuis
  de wereld is van jouw het de numer
  de werld is van jouw blijf dan trouw ik voel mijn cool zol cool
  ik ben het zat al die avontuuren maarde vader boef oscar is o gepat daar om slaa ik hem op het dak
  ik bit en ik bit voor ieder kid maar wat is dit nouw een avontuur dat is raar
  benjamin priesmans topt met dit verhaal ne dat is weer vlouw
  jan en piet en ik wiet doe geen verkeerden ding doe dan geen verkeerden dingen
  refrijn he halo halo weet je wel dat de weleld is souw maar ik ben zol
  die boef is op gepakt dat is weer zol ik spring en ik spring
  en ik zing
  we gaan kanalen
  kanlen moet die groder balen
  ik weet ik weet dat de avontuur verder gaat maar ik ben het zaard
  ik ben al 20 jaar dat is raar de verlangen tijt is de naar bijt
  ik heb strijt dat isde naar bijt
  complet
  he ik ben cool ik ben cool en kniker zol woor ik genoemt in de zij zoen
  ik ben er bijna uit en het leitjes zijn uit
  ja en nu e verhaal weer verder
  roy van heuven vanstaaraling de broer van benjamin priesman
  wendy ten brinke ivana de zus van benjamin priesman
  en hek jan smit en gerad joling het nieuws
  maar het was bijna afgeloopen de verhaal
  maar ivana trouwden met jan en ijnderlik zijn ze beielkaar
  er komt een deel 8 die heet de boders en de vraak van agnis bekent van coole macs en de vraak van agnis maar nu speeld lucas priesman agnis en aard van toor doet mee in deel 8 en enzen voort ik woon in den haag
  demekenmastraat 15

 71. halo bioscoop verhaal de nieuwe avontuur en de omknooping
  het gaat weer verder met de verhaal de engen echt bioscoop verhaal
  met naar treurlijk
  benjamin priesman vader borel
  en de acteur bekent van pietje bel die spelden peitje bel en hier heet hij pietje valp
  gaat over hem hij heefd de hoofrol maar er is ook een gevaalekijken boef piest dat is een vrouw dat is wendy van dijk
  maar dit woord in den haag op genoomen waar om om dat benjamin priesman in den haag woond
  maar nu de verhaal dit heet de omknooping maar nu heet het anders het gevaar in de bolen om knopin
  gaat verder met die verhaal het was de laasten film maar regiesuur benjamin priesman vont dit veel leuken dan de verhaal van peter
  dus er was uiglijk maar een deel maar nu 2 deelen
  van de markers van peter en het bloed en traanen
  nu de verhaal eerst de acteurs
  wendy van dijk boef pies
  en de anderen acteur pietje schulp
  en benjamin priesman de srijfer regiesuur vader van pietjes schurp
  boltje en gerad joling en henk jan smit n gerad joling nieuws
  martijn van nelenstijn boef abel
  en aart va toor speeld af in spanje
  maar nu de anderen verhaal
  pietje schrup lijkt wel een dieomd gevonden de heben en je kaner geld voor krijgen maar 2 boef en abel pies wilden dieomand af paken
  maar die ligt in de kluis pietje schrup kijkt en de dieomand is gestolen vader boltje ja mijn dieomd is gestolen en de deur stont open
  we gaan even wat regelen de politie belen ja de boefen wil naar treurlijk geld heben mar wij zorgen dat het geld naa ons woord op gesteurd
  en de boef ven weet niet die heefd niet in de gaaten dat die geld
  op gestuurt is en dat er een verasing de wachteen staar en de boef siet dat het lig uit is er wert slaap midel op hun gepooten en op gepakt zijn ze dit is de laasten deel dit is zeker dan gaa ik weer verdder met peter en de film van coole macs en de film de broders verder maaken
  dag alen moul zij pietje ik stop er mee julie machen het geld houden

 72. halo memenzen ik ga morgen op vakansie
  vrijdag kom ik trug als julie een brief srijf of julie acteur wil woorden en de gaan op naamers heloep zoek dat doensen ook in ht echt de acteurs moet helpen zoeken naar iemand die die film kan op neemen
  steur een brief naar reiesuur benjamin priesman ik heb een nieuwe aders
  ik woon nu aleen in huis dit adres is het
  mekenmastraad 15 den haag
  en steur ook wat je er van vind ook aler regiesuur mogen er wat een brief steuren naar mekenmastraad 15 den haag
  naar lucas priesman woef niet die is heelen moul gestop want hij is gewoon acteur geen echten regiesuur hij was een in vllen regiesuur
  en ik benjamin priesman is de eengen echtn regiesuur
  en dit gaa een brief steuren vandaag of morgen
  den haag de menkmastraat 15 ik oor nog van je he dag liefs regiesuur benjamin priesman

 73. halo menzen lucas prsman aat weg nouw die is auw weg en gestop en benjamin
  priesman komt trum een een aler nieuwste bioscoop film
  die heet de 3 broder eerst was het de 2 beroemden broders nu 3 beroemden broder het is ook de nadern waar en sieries en nu bioscoop film
  de zangerbroders zijn benjamin priesman jan en de 2 den broder drumers
  roy van heuvenvanstaaraling en de anderen drumer broder heet wet en mijn boer heet piet
  de broder wet was in de sierie speelden hij de zoon van jan maar die vrouw van hem en de kinderen speeld niet mee
  want dit is en bioscoop film zege maar dat die vrouw in de raf ligt de vrouw was op vakansie en was een aan beving maar in de film zie je dat niet dat woort niet ver film aar de kinderen en de vrouw is om gekoomen
  nu d biscoop film
  het gaat over de 3 broder de 3 derder broder moet nu laader zien dat hij beroemt kan woorden van het drumen
  maar zomen menzen vind jan vel coole dan mat
  we gaan er voor maar mat laad een stel drum zien maar iedereen la hem uit elf de zanger drukten op de roder komp om die menzen wat van de egen
  maar boef ganis is om snapt
  die boef speeld subroto kris
  en die is een gemeenen man subroto kris is de oom van benjamin en roy en
  lucas
  maar inde film heet ris subrot agnis
  het gaat verder maar de verhaal is aar paart
  de menzen zijn gestopt met uitlachn dat komt dat ze een spul op en brief
  heb ge hat waar door menzen de feest van de 3 broders kan verpesten de uitegeven van die spul is proferor agnis
  de boef
  zol woord hij genoemd maar jan n piet zag die boef met spul naar de poltieum gaan en drukt op een knop en agnis is gevangen
  ja de ploietie komt er aan maar nu is het tijt om de hits de zingen
  maar ik heb de ouwen his weer over de wereld heb je geen nieuwe gememaakt
  nee ik was er druk met de anderen dingen weet je wel dat die liet al bekent is door jouw jongers het is nog niet bekent we treeden op in aaperen doore en morgen in de 2 den bioscoop film gaa we in den haag voor de kristenen zingen voor eee ez
  benjamin priesman en lucas priesman zijn cristerlijk
  die woonen in mekmeastraad 15 en 13
  ik wil zegen op nieuwe avontuuren op naar deel 2 van de bioscoop film
  dat heet gewoon weer de broders en de boosen profersoor agnis
  dag alen moul

 74. halo ik ben regiesuur ik maak de 5 den film
  over badaa broroders
  een ander film dat de film van benjamin priesman de broders bend nu de badaa broders gaat over drum les en dan op treeden
  nu de verhaal
  lucas priesman speeld boef bal en roy an heueven van staaraling
  speeld boef bidie
  en de broders zijn de bekenden hnk jan smit drumer
  gerad joling de zanger en martijn van nelenstijn de drumer
  een de dj is benjamin priesman die heefd het druk die moet als op dvds en cds zeten
  nu de verhaal
  dj benjamin priesman wild begingen
  maar de boef en bidie bal
  gaan het feets boorbeeren de verpesten
  nu de verhaal bioscoop film
  de broder begind de drumen de boef en komt met een schaar om de kaabols door de knipen de dj ziet het en beld de plitie de politie
  heben de boef en mee genoomen maar de vader boef gaf de op dragt
  en wilden het feest zelf verpestn dat zie je in de vervolg
  de broders bedaa
  deekl 2 en de vraak van spyter man
  nu de verhaal ze gaan op treeden zingen gerad joling treed op
  en nu is het tijt we gaan er voor
  ik zeg dvds en cds zijn klaar op nieuwe avontuur dat gaat dj benjamin priesman srijfen
  dag alen maul gaa naar de zijt benjaminpriesman@hotmail.com en srijf je reacsie wie ze film je veel leueken vint en wie de coolste film moet maaken
  en ja mach ook zechen ik vint benjamin priesman film verhaal beter dan lucas mijn boer de verhaal

 75. halo de vervolg 2 de badaa brooders gaat verder met boef spyter man
  dat is een gevaaleken boef om het heelen feest e verpesten
  de dj is lucas priesman we maaken de film onster beurd
  maar de nieuwe gezigten van acsteurs zijn
  gerad joling de nieuws
  benjamin priesman zanger border bad
  en broders jan is henk jan smit
  de nieuwe broders nicolet van dam
  en de nieuws voor krant maaken is aard van toor
  en de drumers martijn van nelenstijn
  en alie b de drumer
  we gaan e voor we gaan er voor maar doen begon de avontuur
  de boef en zijn omsnapt ze zijn spyder man gewoorden ze kuen viegen
  maar we gaan het feest dit jaar openen de broders 6 gaan
  uit de dak de lietjes en de verhaal gaat anders
  he we gaan knalen en van daag we gaan een zingen van daAG
  WAT IS ER GEU BEURD DE AVOTUUR WERT SLEGENTEN VAN DAAG DE SPYTER MAN
  IK BEN EEERST BANG VAN DAAG
  MAAR HET LOOPT VERKEERT AF DAT IS RAAR WE GAAN KANALEN VAN DAAG WE GAAN EEN ZINGEN VANDAAG
  WEET JE WAT WE ZIJN EEN ZAAMEN BRODERS WE GAAN OP AVONTUUR VAN DAAG
  WEET JE WAT IK WEET WAT ER GEUBEURD DE LAPTOP IS WEG HOE GAA WE HET DOEN DE FEEST IN PLAD ZOEN IK VOEL MIJN OND ZENTOND COOL
  WEET JE HOE IK MIJN VOEL
  REFREIN
  HE WAT IS DIT EEN HAAGEN DIS NEE DAT IS EEN SPYTER MAN’
  DIE HET FEEST VERPERST IK WERK GRAAG
  IK VOEL MIJN GRAAG BEDER DAN DE REST
  JULIE WOORDEN OOK WEL EENS COOL MAAR NIET HOE IK MIJN VOEL EEN PLATEN AVONTUUR WAT GEBEURDEN ALS IK WERK ALS IK ZING DAN WEET IK WAT ZIJN VROUWEN TOCH EEN LEKER DING
  MAAR WAT IS HET NAUW VOOR RAARDEEN DING COMPLET
  WEET JE IK VOEL MIJN COOL WE GAAN SPRINGEN EN WIJ ZINGEN NOG EEN KEER
  IK GAA KANALEN VANDAAG EN WIEMPY DAAR LOOPT HIJ VAN DAAG
  WE ZINGEN HET LIETJE UIT VAN DAAG IK HEB NIET GEPLAAGT
  VERHAAL
  NOUW DE BRODERS ZIJN WEL EENS WEL LIJK IK VOEL DAT DIT DE LAASTEN DEEL IS EN MAAR DE BOEF EN ZIJN OPGEPAKT EN HET FEEST IS WER IN ZAKT
  DEEL 3 HEET BRODERS EN DE VRAAK VAN DE DUISTERNIS

 76. halo menzen weer een bioscoop film voor kinderen sinterklaas
  en de boef en zijn weer een vuur beker achteraan
  de verhaal heet sinterklaas en de vuur beker
  nu benjamin priesman speeld boef abel en martijn van nelenstijn beugen meester amsterdam
  en lucas boef jeman
  boef abel is bekend van de auwen bioscaap verhaal
  van doen heet hij boef bol nu is zijn naam veranderd om dat hij niet bekent wild zijn lucas priesman vont weer leuk om mee de doen
  en hij wil ook en groder feest van sinterklaas prenzen teeren maar regiesuur wilden het zelf doen dus ik ben de regiesuur
  dus ik prnezen deerd het met lucas
  maar nu is het tijt om de beker er de jaten
  sinterklaas en zijn pieten benden
  kook piet en wijs piet slimer piet speeld goet piet en pakjes piet
  doen weer mee nieuwe zwater pieten
  maar heel muscien woord het wel gekleurden pieten
  maar daar is de rol voor rita van donk als koningging rol
  maar het is weer tijt slimer piet die uiglijk coole piet heet van de clb van sinterklaas maar de boefen heben de beker gestolen van sinterklaas
  sinterklaas zij weer een avontuur de wonder beker is gestolen
  we gaan acter zijn aan de boef en vielen maar ze zijn op tijt op gepakt
  de vader van de boefen de beugen meester martijn van nelenstij heefd de opdagt geefen hij is zelfs ook een boef ik ben het zat ik doe het zlf wel ik gaa de intocht vrpesten in de vervollg heet het
  sinterklaas en de boos en boef joda en abel lucas priesman seeeld een ander rol als coole piet
  maar dat is nog niet zeker

 77. regiesuur benjamin priesman wil niet aleen ilms maaken die wil met
  niekolet van dam ook een tejaarder voor steling prenzen teeren 2010
  sinterklaas en de verdweenen pakjes voor kinderen en de pieten
  van de club van sinterklaas
  en naar trulijk sinterklaas en de boef en
  maar daar komt als goet we paken de boef en maar we heben ook een piet
  die doet dom en alen maul artisten die komt optreeden
  en de boef doter brein en joris en broris
  ende boefen wiien de pakjes jaden en dan gaan de boefen weg maar waar zijn dan de pakjes ik vertel niet als
  nicol let van dam we gaan het prnezen teeren
  in den haag de mekenmastraad 15
  er mogen interlaal 5 kindern op een dag komen de tejaarden is voor een week elen week is het voor 5 kindereren oja ik wenz julie vijnen dag

 78. halo volgonden week staarden op de nederlanse film doek een bioscoop verhaal over regiesuur benjamin priesman die heet ik ben spoorloos
  en de vraak van de baron evert een nieuwe verhaal van de markus van de broders 7 we gaan naar teurlijk met deezen nieuwe film er van verder
  de verhaal gaat verder maar geen vervolg gewoon deel 2 of deel 3 hoe je het noemt we gaan geen vervolgen meer noemen lucas priesman die heefd er voor gekoossen om niet meer verder de gaan met acteeren hij wild gewoon geld verdienen bij de bejaarden tehuis de gaan werken
  als ik nu deeen film blijf srijfen van de broders woord het heelen moul niet meer leuk dus ik stop met de verhaal van de broders lucas priesman gaat verder met deverhaal van de broders die gaat het maaken en srijfen
  maar ik srijf volgonden week de ik ben weer spoorloos dat is een verhal om van de leeren ook een bijbel film is het is bijbels
  jezus gefd droomen en we zin in beld dat jezus trug komt maar het
  is niet aaleen over jezus maar de spoorloos gaat over vader en moeder en kinderen die boos weg loopd die heet bien en jan
  die woord om voerd ze woorden bijna vermoord maar dit is om de leeren
  wat niet goet is en wel goet is de boef heet baron evert die woord door benjamin priesman gespeeld maar volgonden week staard het op nederlanse film doek

 79. NU IS DE AVONTUUR NOG GRODER EN WEER TRUG IN DE BIOSCOOP
  PETER EN DE VECHT PATIJ
  ER WOORT VEEL GEVOGTEN PETER IS NU POLITIE GEWOORDEN
  PETER IS NU 30 JAAR EEN WWOORD DOOR ROY VAN HEUVENVAN STAARALING GESPEELD
  BENJAMIN PRIESMAN SPEELD DIT KEER IN DE FILM SINTERKLAAS
  EN LUCAS PRIESMAN BOEF JENIE
  DE ACTEURS ZWATER PIET ZIJN MARTIJN VAN NELEN STIJN GERAD JOLING EN HNK JAN SMIT EN VADER ABRAM
  DE ROLEN ZIJN ANDERS PETER IS WEER EEN PLOTIE MAAR DIE WERT GEPEST EN GESLAAGEN LAAD MIJ ER BUITEN VRIEKANDEL WAT HOE NOEM JE ME JONGERS SLAAR PETER UIT ELKAAR PETER HAT ER ZING IN OM DE VEGTEN
  PETER GAF EEN KLAP IN ZE GESIGT EN MEE IN D CEL MAAR DE VERHAAL IS GAAT VERDER IN DEEL 2 DE NIEUWE AVONTUUR PETER EN DE GEVAAR OP DE DAM

 80. nu de bioscoop film nieuwe van regiesuur benjamin priesman
  bijbel ze film verhaal die niemand nog kend anders dan een gwooen bijbelse film
  nu de verhaal benjamin priesman speeld een papa van jan en jorie
  jorie is een betje boos en die liep weg maar er kan zijn dat er een boosen geest in je zit een jaloers geest maar jorie zegt nee dat klopt niet en je heb toch een geloof in jezus wie is jezus zij glorie
  nouw wil je dat die in je hard je komt zij papa weg wijt
  de boef de baron evert is door een vrouw gespeeld dit keer benjamin priesman ze zus wendy tenbrinke
  die wild glorieomvoeren een dood heben maar glorieis beroemd maar hij geloofd in jezus eerst in de beging gelofd hij iest verkeerd hij hat de duivel in zijn macht maar dat is er uit maar kan weer trug komen en papa en mama was omgerust wand ze moest naar een feest wand blijk baar komt jezus trug in de en op aarden
  maar hoe gaat het jorie is omvoerd en de boef stopt en pakt een mezs zij wild hem dood heben maar jezus komt trug en die zag het en die heefd die vrouw tot dood gebragt
  en jorie vloog mee met jezus naar zij papa maar de duivel kwam mee
  en die wilden jezus uiglijk verslaan maar jezus die door lucas priesman woord gespeeld die ziet als en hoord als er zijn menzen die gleefd niet in jezus maar die heefd een ijgen meeing en ijgen beslising maar komt in de hel en niet in de hemel
  de bijbel gaat verder
  maar ik zeg heteven jorie n jan zagt jezus en jezus is wertlijk welkom
  het is een nedelanse film
  dus iedereen kan mee genieten
  en zol gin jezus trug ja zartang die menzen heefd pijn geaan en ziek gmaakt en de verkeerden dingen doen lader doen is verslaagen ,maar er komt wel zardang bestaard in het echt ook en is een vreeselijk en moster
  en jezus bestaard ook die is opgestaan de vervolg heet deel 2 ik ben niet bang voor spoorloos de dat is niet een bijbelsen film
  deel 2 heet spoorloos en in oorlog tijt gesreefen door benjamin priesman

  de acteurs lucas priesman jezus benjamin priesman de hoofd rol papa spoorloos en duivel zardang is gespleed door henk jan smit en de knderen die zijn 20 jaar dat is gespeeld door roy en stanly in het echt zijn ze 30 en 40 jaar auden ik eet niet of die acteurs het blijf doen volgonden week komter een deel 2 al de staan nu voor koningen dag is deel 1 al gesreefen

 81. halo menzen de brodrs film is weer trug de auwen bekenden zijn gestopt
  er is maar veel anderen acteurs die mee doet wel gerad joling
  die heefd een ander rol in plaats om dat het een nieuwe afevering is 20111 de broders en de vuur waber de broders zijn weer begoneg benjamin priesman srijfd wel de film maar doet niet mee in de nieuwe aflevering
  en lucas priesman en wendy tenbrinke en royvanheuven van staaraling doet niet meer mee
  de verhaal broders moeten hun nu bekent maaken even en wieber de zanger en warmber de vuur waber boef is een slechten man die een van de broders gaat dood maaken maar in elken film is wel wat
  nu gaat de drumer dood en volgond jaar gaat e een van de zanger wel dood
  maar nu de beroemden drumer jena de drume is vermoord maar de boef is gepakt die zit verloopg in de cel
  en er komt eend deel 2 de roders en de verlooren vanpier en de vraak van boef jena

 82. halo we komen trug met een nieuwe avontuur van coole maxs
  en de kruis tocht drie jaar geleeden wert jezus aan het kruis genachol maar coole macs denk dat hij een zonder kan doen aan het kruis
  maar god zij in hem doe het gaan aan het kruis ik geef je kragt om op de staan en de duivel zij weer doe het niet en ik verniet
  maar jezus kwam en gin de zol daarden kragt geefen om coole macs een wonder laad doen coole macs woord door lucas priesman gespeeld en de koning judel die woord door benjamin priesman gespeeld die moet verzorgen dat coole macs een tover naar is dat die het niet is maar dat hij en wonder van cristus kan doen en coole macs wert aan het kruis genachold en de volgonden dag is hij opgestaan en gin verder met nieuwe avontuuren de twee den deel 2 heet coole macs weet raad

 83. BENJAMIN PRIESMAN IK ZAG DAT LUCAS REUSIE HAT
  NIET GELOOFEN HIJ WILD BRAAK OM DAT IK HEB GESECHT DAT HIJ NIET MEER MEE MAG DOEN HIJ HEEFD IK HAT HEELEN MAUL GEEN VRINDING HOE KOMT HIJ ER BIJ DAT IK EN VRIDING HAT DAT HIJ HET AFGEPAKT HEEFD
  LUCAS PRIESMAN HEEFD HET GOED GEMAAKT
  EN HIJ WIL WAT ZEGEN REGIESUUR LUCAS PRIESMAN
  HALO MENZEN ZORIE IK WOUW BRAAK OP REGIESUUR BENJAMIN PRIESMAN
  OM DAT IK NIET MEER MEE MAG SPEELEN DUS IK STOP ER MEE
  NU BENJAMIN PRIESMAN AAN HET WOORD JA
  IK WIL OOK GEEN RUSIE DUS WE MAAKEN HET GOET JE MACH IN DE NIEUWE FILM SPEELEN VAN DE FILM DEEL 2 IK BEN SPOORLOOS

 84. halo de laasten film van regiesuur benjamin priesman en dan stop ik met srijfen er komt nog 2 bioscoop film maar dan de verhaal het is nog niet echt ge filmd maar ik ben verhaalen srijfer ik heb het bioscoop film genoemd maar nu spoorloos deel 2
  ik ben weer der loos heet het verhaal daar is die jonger 19 jaar en hij wert vermord het is een leer zaam film ook bijbels
  nu de weer ga loos film van spoorloos
  de jonger gin stapen de vader er moeder gin op vakan sie maar de boef is omsnapt en wilden die jonger jeroen vermoorden
  jezus sprakt tot jeroen je van mielie gaat weeten wie je gaat vermoorden en je zouw op staam zij jezus
  jeoen wert dood gestoken en ja haar jeroen leefd weer op aard hij is net als jezus uit zijn dood op gestaan en de vader en moeder schrok er van en er oen zij ik gaa over vier weken naar mijn vader de heeren jezus naar doe
  jezus gaf hem en wolken de vier weeken zijn om jeroen is is bij jezus en de boef die hem heefd vermoord krijgt de dood strad de bioscoop film is afgeloopen

 85. HALO DE ENGEN LAASTEN VERHAAL VAN BENJAMIN PRIESMAN EN DAN ZIJN ZE OP UIT MIJN HOOFD COOLE MACS EN DE KRUIS TOCHT IN SPIJKER BROER HET IS MUSCIEN NIET LEUK VOOR ZOMEGEN MENZEN DIE NIET IN JEZUS GELOOFD
  MAAR ER IS WEL LEER ZAAM
  COOLE MACS HEEFD HET DRUK HIJ SPEELD AF IN DE MIDEL EUWEN IN DE JAAR VAN CRISTUS JEZUS MAAR COOLE MACS ZOUW VAN NOCH GEKRUISTG WOORDEN
  MAAR COOLE MACS SPEELD TONEEL DIE COOLE MACS SPEELD JEZUS IN DE TONEEL SCHOOL MAAR ZE WEET EN NIET DAT JEZUS VAN NACT OP DE OLIJF BERUG TRUG KOMT JEZUS KOMT IN HET ECHT OK TRUG OP DE OLIJF BERG DAAR OM SRIJF IK DIT MAAR NU DE VERHAAL
  COOLE MACS WERT UIT GELAGEN EN WEET JE WAAROM HIJ DEET GEVELOND JEZUS LIET NOJET EEN WINT OP DE KRUIS MAAR COOLE MACS LIET EN GRODER RUFD EN DE MEESTER ZIJ GAA WEG NAAR BUITEN STINK DIER COOLE MACS IS BOOS EN WILDEN DIE MESTER GAAN KRUISTEGEN COOLE MACS SPEELD BENJAMIN PRIESMAN
  HET IS NIET EN ONSIENELEN VERHAAL DIE IK EERST HAT GESREEFEN
  MAAR COOLE MACS GING RGELEN DAT DE MEESTER WERT GEKRUISTEG MAAR DAT WOUL JEZUS NIET DIE IS BOOS OP COLE MACS COOLE MACS MOEST NU VEGETN TEGEN DE ZOLDAARDEN EN HIJ PAKT EEN ZWAARD EN STEKT ALEN ZOL DAARDEN DOOD EN DE MEESTER IS GER RED MAAR JEZUS WIL DEN NIET ZEGEND DAT DE ZOLDAARDEN MOET DOOD GEMAKT WOORDEN COOLE MACS HEEFD EEN PLOBLEM EN HIJ GIN IN DE TIJT MACHIEEN EN HIJ IS WEER TRUG I N DE TOE KOMS WAAR HIJ ECT WOOND DE AVONTUUR IS VOOR BIJ EN COOLE MACS ZIJ IK STOP ER MEE IK HEB GEN ZING MEER EN ING ZEKER NIET ALS DE FILM VAN DE BRODER OF VAN PETER EN DE BLOED EN TRAANEN IK BEN ER BLIJ DAT ALS VERLOOPEN IS
  LUCAS PRIESMAN SEELD JEZUS BENJAMIN PRIESMAN SPEELD COOLE MACS
  EN WEET JULIE WEL DAT LUCAS PRIESMAN EN BENJAMIN PRIESMAN BROERS ZIJN EN WEET JULIE WEL DAT ROY VAN HEVEN VAN STAARALING EN WENDY TEN BRINKE OOK BOER EN ZUS ZIJN MAAR WEL DE ZELFDEN MOEDER MAAR EEN ANDEREN VADER WIJ ZIJ HOLANS EN WENDY EN ROY ZIJN INDIES MAAR DAT WEET JULIE AL HE NOUW VIJN N DAG IK SRIJF NIET MEER DIT IS AFSCHIJT FEEST DAG

 86. halo er komt weer een kerst film bioscoop voor kinderen van de maarkers
  van kerst zing movie een nieuwe avontuur
  kerst zing movie is gemaakt doen benjmin priesman 11 jaar was
  nu is hij voor wasenen hij vont het leuk voor kinderen weer een bioscoop verhaal de maaken die heet kerst en die is weer raak
  weer een selhten boef en
  maar volgonden week staard het op nederlanse film doek
  eerst maak erwing mijn vried weer paar films en dan komt de voor wasnen benjamin priesman regiesuur weer trug ik ben nu even op verkansie dus lucas priesman die srijfd geen films meer en die wilt geen rol meer heben dus hij stopt er mee dus hij komt echt niet meer trug dus dag he

 87. lieven menzen en kinderen benjamin priesman komt trug met een nieuwe aflevering voor kinderen nieuwe acteurs
  en de film heet de nieuwe jaars dag en de blaf van de de geim van de brief dus een nieuwe avontuur met nieuwe gezugten nieuwe boefen
  de auwer is gemaakt door de zelfden regiesuur benjmin priesman doen was hij 11 jaar nu ben ik benjamin priesman
  20 jaar bijn na 24 julie in de zoomervakansie
  ik woon in den haag de mekenmastraat 15 als er kinderen zijn die een hatekening wilt die vent van mijn zijn van de verhaal
  kan koomen in den haag de mekenmatraad 15 daar woon ik ja ik heb beslooden gewoon film verhaalen de srijfen en niet de stopen
  en wec de gaan ik hoor nog van julie he volgonden week houd het weer ing kinder bioscoop verhaal oke als er groder menzen ook zijn die vent zijn die krijgt ook een hatekening we doen het om vaudeg als julie een hoed of een pet heefd krijcht julie een hantekening oke lucas priesma oon bijn mei mekenmastraat 13 maar ik ben de de eeng echten regiesuur lucas priesman vaut ing als ik ziek ben of op verkansie ben he dus kom sneel het houd ing voo morgn vrijdag oke dag

 88. er komt een nieuwe bioscoop film gaat over een paket die niet goed gaat naar de verkeerder ades
  dus volgonden week haut de sierie ing regiesuur benjaamin priesamn

 89. het is weer begonen de nieuwe avontuur van kerst en is weer raak
  met nieuwe acteurs en ook auwen gezichten de voor wasenen lucas priesman 22 jaar en benjamin priesman 20 jaar benjamin priesman is de jonste zoon van de van mielie maar daar gaat de kerst verhaal niet over de kerst verhaal heet het is weer raak dat beteekkont weer een avontuur met boefen maar de auwer boefen die heben een anderer rol
  dus lucas priesman en regiesuur benjamin priesman heben een anderer rol

  als buregen meester van den haag

  de boefen heet jop en meloen die zijn de naam martijn van nelenstijn en miloen is martijn van nelenstijn jop is frans iserboud dat is een niewue acteur een cristerlijken acteur van de boom des levons de vriend van erwing
  maar nu de verhaal
  er zijn 2 kinderen van bestelia en peter die heet in het echte gerad joling en erwing benjamin priesman zijn vriend is uitgenoodegt
  maar die speelen de kinderen ik de papa zijn de beurgenmeesters van den haag maar die woord door lucas priesman en benjamin priesman gespeeld

  en er is weer een avontuur de 2 kinderen zijn omvoerd
  door 2 gemeenen boefen die wild dat de kinderen de feest gaat verpesten de kinderen weet niet over wat voor feest het gaat onee je denkt toch niet aan die rot kerst mis ja de kerst man komt mrogen jouw julie kop julie gaan het verpesten mijn oom en opa die eerst in zwart wit komt dat zijn bol en abram dat zijn een goeder menz gewoorden ja dat is mijn papa en oom die waaren boef en ja ik zeg een keer geef een midel dat ze weer selcht woorden nee dat doe we niet
  one prenze naar de zel en brugemeest 1 bol benjamin priesman rol bol gaat de kinderen reder en is gelukt de kinderen zijn vrij maar de vader bol is in de traalis ge gojet en is be trapt
  de ploitie is onder tusen in de cel gebeld en de boefen zijn gepakt wachg maar ik zorg dat je nog niet van mijn af bent dag papa je bent weer de recht maar de vervolg 2D HEET KERST EN DE BRAAK VAN DOTER BREIN
  DETER BREIN SPEELD EEN SELCHTEN ROL OOK IN DE FILM VAN SINTERKLAAS EN E VERDWEENEN PAKJES BOOT VAN MARTIJN VAN NELENSTIJN
  DE SRIJFER EN HET BEDENKEN VANT DIT VERHAAL VAN ALER VERHAALEN
  EN DE REGIESUUR IS BENJAMIN PRIESMAN

 90. HALO RGEISUUR BENJAMIN PRIESMAN MAAKT WEER EEN NIEUWE BIOSCOOP FILM
  OVER DRIE WEEKE STAARD HET IN NEDERLANSE FILM DOEK EN DIE HEET
  SINTERKLAAS EN DE VRAAK VAN MARTIJN EN DE VERVOLG 2 HET SINTERKLAAS
  DE VRAAK VAN PETER EN DEEL 3 DE LAASTEN DEEL HEET
  SINTERKLAAS EN DE BEKENSTEN BOEF PIETER DAG

 91. halo nu de verhaal sierie regiesuur benjamin priesman en lucas priesman
  speelen weer de bekenste boef en MAARTIJN SPEELD BENJAMIN PRIESMAN EEN SLECHTEN BOEF EN LUCAS PRIESMAN JA DIE HEEFD EEN NIEUWE ROL
  SINTERKLAAS

  DE ZWATER PIETEN ZIJN MARTIJN VAN NELSTIJN GERAD JOLING DE BROM PIT MARTIJN VAN NELENSTIJN SPEELD DE HOOFD PIET
  HANS KLOK GOGELAAR PIET
  EN HENK JAN SMIT BEURGEN MEESTER VAN DEN HAAG

  SINTERKLAAS EN DE VRAAK VAN MARTIJN IS APAARD WANT ER IS NOG EEN REGIESUUR MARTIJN VAN NELENSTIJN DIE MAAKT SINTERKLAAS VERHAAL
  EN REGIESUUR BENJAMIN PRIESMAN MAAKT OOK WEL SINTERKLAAS VERHAAL
  MARTIJN VAN NELSTIJN WERKT ZAAMER MET REGIESUUR BENJAMIN PRIESMAN

  MAAR NU DE VERHAAL

  HE SINTERKLAAS JA WOORD WAKER WAT IS ER JA ER ZIJN DINGEN BEROOOFD WAT DAN JA JE BOEK EN DE PAKJES BOOT IS GESTOOLEN
  IK BEN HET ZART DUS IK WEET NIET OF JE DOOR KAN GAAN NAAR DE INTOCHT NAAR NDERDERLAND HOOF PIET JE WEET HET WE GAAN MET DE HELENKOPTER ACHTER DIE BOEF MARTIJN AAN JA
  WE GAAN ER VOOR ZOORGEN DAT HIJ GEPAKT WOORD
  MAAR SINTERKLAAS ZEGT DE KINDEREN IK ZAG DE PAKJES BOOT EN EEN PIET IN HET ROOD DIE IS VAST GEBONDEN EN HET PAKJES BOOT

  ZIE JE WEER EEN AVONTUUR
  WE GAAN MARTIJN VERSLAAN DIE GEMEENEN BOEF HET IS GENOEG GEWEES
  ALS WEG WIJS PIET ER WAS MAAR DIE IS MET PENSOEN
  DUS WE GAAN DE WEGWIJS PIET OP BELEN NEE DOE HET NIET HIJ WERKT IN
  DE REURAND PAELJA
  DUS IK MEE DE RIDERS PIETEN MEE DIE ZIJN GEWAAPOND
  EN DANG GAA WE D EBOEF MARTIJN ZORGEN DAT HIJ BANG WOORD EN DE BOOT VERLAAD EN GEPAKT WOOORD WANT IK KEN MARTIJN DE BOEF DIE END UIT DE BOOT ALS HIJ EEN RIDER ZIET

  EN JA HOOR DE PAKJES BOOT EN HET GRODER BOEK IS DE RECHT MAAR WAAR IS DIE BOEF MARTIJN DAT WOORD VERVOLGT
  EN DE VERVLG HEET SINTERKLAAS EN HET GEVAAR OP DE DAM

 92. nu de bioscoop verhaal de laasten dan zit het er op dan is aler verhaalen kom pleet van rgeisuur benjamin priesman

  dan is de nederlanse film doek zit het er weer op

  cast is klaar
  nu de film kerst en de vraak van doter brein

  de vehaal gaat verder doter brijn is de vader van boef matijn

  benjamin prieman en lucas priesman speeld weer de beurgenmeester van den haag

  we zijn kom pleet nouw de acteurs weet julie al he die zijn gewoon weer het zelfden aleen een nieuwe rita verdonk speeld mee
  dus dat is de eengen rol wat zijn kan speelen de beatrixs de koninging

  we gaan verder de beurgen meest heefd een fijnen kerst gehat
  maar doter brein die heefd zijn dieomand gestolen met de boefen joris en beleef
  maar de boefen zijn heel gemeen de plolitie is gebeld om die boefen eeen klijnen rol de paken rutger gehouwe doet een klijnen rol mee
  als batat boer die ook beroofd wert maar doter brien heefd de beurgen meester vast gebonden leuk heet die rol van lucas prisman die is vast geboneden benjamin priesman beurgenmeester 1 ie heet felixs
  die heefd onder dusten filmd gemaakt van doter brein
  en de ploitie heefd het onderkontroolen
  en doter brien breekt zijn beeen over een stuk touw en groderen steen
  dat heefd de politie gedaan maar die woord ook aan gesproken

  en zijn vrolijk kerts feest kinderen en een gelukeg ieuwe jaar 2011
  dus dag he dit nouw rgeisuur wat gaa je doen stop je er mee
  weet je broer leuk ik ik ben klaar iedereen kan er voor genieeten van de films verhaalen van benamin priesman
  staart op nederlanse film doek
  dus het heefd geen zing meer de boefen zin op gepakt
  dus we kuen aschijt neemen dus er komt heus wel weer een anderen regiesuur die net als mijn is die film verhaalen srijfd

  ik woor ook steest voor watenen dus lucas priesman en acteurs je bent heel goed geweest het stopt en dan stopt he kijk hoeveel films verhaalen ik heb gesreefd ik bergijpt het zegt lucas presman je zijn wel wel broers we zegen de film doen woord gevraagt die net als mijn is een bioscoop verhaal de srijfen en de regiesuur benjamin priesman en rgeiesuur lucas priesman die kuen niet meer we zijn klaar
  met srijfen op nederlanse film doek aler cast en verhaalen sijn klaar dus dag ik stop er mee dit is wat ik wil door nemeen dusdag aler maul

 93. HALO DE CATEGIESUUR BENJAMIN PRIESMAM WILT ZEGE DE CAST VIJN BENJAMIN PRIESMAN ZIJN ILM VERHAALEN ZIJN OP DE NEDERLANSE FILM DOEK WOORD VOOR EEN NIEUWE SRIFER NIET ACTEURS EN NIEUWE REGIESUURD
  DUS BENJAMIN PRIESMAN STOP ER MEE IK BEGING AL VOOR WASENEN DE WOORDEN
  DUS IK BEN ER KLAAR MEE DAG HE
  KUSJES EN GROETJES VAN RGEISUUR BENAJMIN PRIESMAN

 94. de aler laasten lach film van de laasten regiesuur benjamin priesman die heet afschijt bestaard niet

  we gaan even een vrouw versier ja ja hoor zecht balbala
  dat speeld lucas priesman
  en benjamin priesman maakt een beetje sojors en simmie film er van
  dus benjamin priesman speeld boef bol
  en aard van toor speeld boef kijbol
  de vadr van bol dus het woord lachen en weet je wat boef bol nouw zecht ik jaachs ze aler maul wg hoe dan als ik een scheet laad en het klinnkt zol poerd poerd
  en de menzen renegen weg en de dieomand is gestolen van de jonger kinderen die heet sjoris en wieber
  zijn 12 en de anderen 16 jaar
  en zij gaan de aler steenen beroofen sjors en wieber laad hhet niet bij ziten en dan klinkt het musziek voor de film de muziek van sjors en siemie maar dat srijf ik er even bij

  de boefen regen weg en bol laad weer een poerd poerd
  en zijn broek scheurden en hij poep in zijn broek

  he ruikt lker broek hoest

  lucas priesman zijn dit films zijn grapeg maar het woord niet autijt leuk dus dit is de laasten film wat wij gmaaken
  en doe boefen zijn gepakt
  gereefen door benjamin priesman regiesuur
  dus het woord leuk he dat hopen we

  de verhaal is klaar nu de afschijt verters

  we begingen met regiesuur benjamin priesman en dan lucas priesman
  =====================================================================
  nu de films verhaal vertelers
  liefden benjamin priesman wat heb je gedaan waar om kwam je
  aand ie films naam
  ja ik kreeg et in mijn hoofd ik begon eerst heelentijt doen ik 15 jaar was met sinterklaas films srijfen en doen wert het kerst films
  en doen nieuwe jaars films
  en doen begonen wen met wiempy en zol en peter en coole macs en spoorloos bijbelse films je was toch ook ziek ja dat ook maar de bioscoop verhaal die ik nog hat gesreefen heb mijn boer voor mijn gesreefen die ik heb bedacht
  ikwas ook op vakansie in spanje en zol

  ja ik maaketen kerst zing movie
  en kerst zng litjes die heb ik gemaakt of gesreefen doen
  ik 11 jaar was en hoe aut was je doen je de nieuwe jaas films maakten
  ja doen was ik 13 jaar
  hoe kom je er op dat je boer in de films verhaal staard ja ik dacht aan de kamelieon films doen dagt ik ja lucas prisman past er ing die doet vaak gek of geken bekenen treken
  en hoe aut was je doen je met peter en spoorloos en coole macs in kruistoch spijkker broek ge verder srjfen vond je dat leueken verhaal wat je jouw favorieten verhaal die je hebt gereefen
  dat is peter en bloed en traanen die vont ik moje
  ik maakt ik zij dat ik ging stopen met peter verhaalen srijfen
  maar peter de nieuwe avontuuren moet uiglijk wel door gaan ander weet je niet hoe het met die boefen afloopt maar je hebt de anderen boef e er ing gesreefen je benjamin priesman je seelden een selchten rol een goeden rol ik vont wel dat een selchten rol bi juli goed past en lucas priesman die komt zol die krijgt een op dracht wat hij van je films vond de verhaal
  en dan komt je zus wendy vertelen oke
  ik mee afschijt van je dag h
  ———————————————————————–
  lucas priesman wat vont je leuk van regiesuur benjamin priesman von je als zijn verhaalen leuk
  of niet ja ik heb genooden
  en hete zijn wel spaonden verhaalen
  hij doet het voor de kinderen en hij heefd en laasten film ggesreefen
  dat heet afschijt bestaard niet regiesuur benjamin priesman srijfd niet aleen verhaalen hij srijf ook zijn ijgne lietjes hits
  ik heb genoodne van zijn verhaal weleken vod ej de aler leusten
  dat is peter en bloed en traanen wand die verhaal is echt aarpaard
  om ja ik von de eeengen achten leuk dat was mijn oma is mijn oma speeld af in oorloog tijt dat gaat over onse oma die heefd de oorlog me gemaakt ja maar die is nog niet eens kord geleeden overleeden die is dood dus we misen hun
  ja en benjamin priesman is gewoon de besten van de besten verhaalen srijfen ik vint aleen jamer dat hij er mee gaat op houden hij dot het voor de kinderen
  ja daar gaa benjamin priesman sraks over heen
  nu wendy
  ==================================================
  halo wendy ja ik vind aler verhaalen leuk en goed want vont je de besten ja peter en bloed en tranen
  de de anderen wat ik leuk vond is kerts zing movoie
  ja en ik vond de bioscoop verhaal self s leuk ja zomegen leek op en sierie welek vond je een sierie die kort is gesreefen de wat hoe heet die ja kerst zing movie en wiempy deel 1 n deel 2
  en wat vont je een bioscoop verhaal ja peter bloed en traen n peter
  en de sciet patij en ja en ik bene spooloos en coole macs en kruis tocht in spijker broek die was echt een bioscoop film
  er zijn er nog meer ja maar dat zijn er veel om op de noemen wat wilen julie wilen julie dat regiesur benjamin prieman blijfd srijen lucas priesman en benajmin priesman ik wel en ik ook dus maar dat moetde regiesuur besliesen ik wij zijn maar acteurs ikw as aleen om dat hij ziek was heb ik hemsen verhaalen gesreefen ik was een ingevaler regiesuur

  nu gauw naar benjamin priesman
  ===================================
  liefen regiesuur benjamin priesman ik heb goeden rachtsie gehoord
  wat gaa je doen top je er mee je je of blijf je door gaan weet je ik heb ook een auto ongeluk ge had dus ik vind het moelijk om de besliesen ik zeg ja ik blijf bij julie zijn om voor de kinderen de zijn de srijfen
  ijgen lietjes srijfd dus laad meer hits srifen welekn heb je nog in je hoofd ja peter en de auto ongeluk
  endan maak ik een bioscoop film verhaal aar paard er van dit is

  ==================================================================================
  aard van toor wat vint van de nederlanse filmd doek van regiesuur benjamin priesman bioscoop verhaal leuk en nog is leuk blij dat hij door blijf srijfen amen
  en als je weer een verhaal srijf ik hoordne dat

 95. halo reiesuur benjamin priesman heefd beslooden verder de gaan met de film de braders lucas priesma die wilt niet meer mee doen niet in de nederlanse film doek verhal niet meer de staan hij is heelem maul gestopt dag lucas
  nu de verhaal

  ========================================================================
  zol de zanger wat en jan wat de zanger twee die heet erwing helereiser de vriend van benjamin priesman

  en de nieuwe acteurs door kinderen gespeeld wieber en walie en josje die heefd een rol als de streken kinderen en die de sculd krijg van een boef die heet in het echt gerad joling de zanger

  martijn van nelenstijn speeld ook een boef een klijnen rol die een ongeluk krijgt maar die seepld de speelgoed winkel dief

  en die gaat dus lader in het verhaal dood

  nu de hoof rolen walie en josje de streeken die een streek bij de politie uit houd em de heelen film hoof rol zanger jan benjamin priesman de regiesuur en sanger twee de zanger wat
  dat is de vriend van benjamin priesman

  en nu gaat het verder
  jan en wat ging tuis een hits bedenken maar dat konese niet in eens hat jan een lietjes in zijn hoofd maar een paar kinderen heben streeken die zijn het stiekem aan het opneemen wat ze zechen de politie pak ze op maar dat deedesen niet wand zijn nog klijn de politie vroeg hoe heeten julie josje e je ij walie waar woond julie moeder wand julie ben een schilder rij gestolen jan komt naar buiten
  en sch de film camer lichen heben julie ons op genoomen ze heben een schilderij getolen laad ze gaan kinderen doen dit zood dingen niet
  maar houw niet meer een streek uit dan denkense dat julie de diefen zijn julie gaan weer op treden ja
  wil je de hisd hooren ja
  straks de verhaal nu de hits de lietjes van regiesuur benjamin priesman rol jan
  ————————————————————————
  de braders en de nieuwe avontuur ik leg het nu af in het naarduur
  en weet je de boefen en de streken van de werled is het wat je wild
  we sprineg en zingen owe o de avontuur met de schilderij owe o =
  \ik zie je op de maan owe ooo

  ik zie de werled op zijn kop ow ooo ah ah ah hhh

  ik zie je als je lcht ik ben verliefd en ik zie je eleken dag als je lacht
  refrein

  ik ben verliefd op josje mijn leuk en vrouw als je met mijn trouwd
  is dat wat je wilt ik wil je niet kwijd d wereld heefd last van strijd van strijd ahaha hahaha oa
  complet
  he als je lacht dan zie ik je daar staan en als je huild dan wil je niet meer dat ik je zie ik wil je niet kwijd zonder jouw zonder jou heefd de werld strijd strijd hahaha
  referijn
  he klap mee ik zie je eleken dag op de wereld ik heb stijd wat is dit als je dat ziet wat is dit noue een avontuur met een selchen boef die kreeg een ongeluk maar de ramp is nog niet voor bij er zijn
  twee gemeenen boefen die de schilderij heefd gestolen uit de palijs van e koningning ik wet hoe ze heet beatrixs

  hahaha
  complet he de wereld is van jouw en we blijfen trouw hij is voor iedereen dat is duiderlijk dit is de hits dat was duiderlijk bonsoer tot volgonden jaar
  nu der verhaal
  ik heb de scilderij gestoeln va bearixs kom broer en in eens kreeg de broer boef een ongluk de boef en heet wilm en pieter
  pieter krijgt een ongeluk dat is martijn van neleen stijn
  en die ging dood de boef zij waar om ik de politie heefd die anderen boef gepakt en de dood en boef begraafen daar was nixs meer van over de volgnden avontuur van de bioscoop film van regiesuurr benjamin priesman van de brader die heet brader en de pop corzet is geheurd maar zijn die mama ie dat heefd geheurd wel betaals zijn ze wel aardeg voor ze kijk verder volgonden week staard het op nederlanse film doek de nieuwe avontuur deel 2 de braders en de vraak van de drik tuur van de pop corzet

 96. benjamin komt straks trug met een niewe aflefering van diki fixs en de vraak va de de tovernaar dus volgonden week op nederlanse film doek weer auder bekenden dus dag he vrienderlijkgen groetjes regiesuur benjamin priesman lucas priesman die komt ook trug dus dag he

 97. halo rgeseur benjamin priesman srijfd nu voor even geen films meer geen verhalen nu de laasten film ik ben spoorloos 3 derder verhaal film
  gaat over een jonger die maargie kan doen er is is een verhaal er bij aar paard ja lucas priesman doet mee en benjamin priesman zijn vrind sander schuiler beurg speeld een rol als boelie de de bijbel verteler wat niet goed is wat jezus wild
  nu lucas priesman en benjamin priesman
  speeld zaamen een rol als geimen waber manen zoord bos wacter
  het verhaal nu het was vroeg in de morgen en wert heel stil en begond de wij en de om weeren
  joop de hoof rol van henk jan smit die wert erg bang die zegt een tover naar zijn vrouw wlden het niet geloofen en die verteld met wieber is zander schuilerbeurg die verteld uit de bijbel dat mag je niet zegen er is sartang ze dat niet dat vind sardang aleen leuk om de hooren dat is een moster en de rouw wert bang die zag wat vliegen dat was wel een tover naar dat was sartang de bost wacchter jor lucas priesman en woeby benjamin priesman werden bang en schoot die tover naar dood maar dat was een jonger die vloog dat was de zoon van de bijbel verteleer sander schuiler beurg die wert boos het leeukt dat hijs vliegden in het donkeer en maar hij slaapt wandelen en ik heb een goed die dee ik maak dat je weg komt ja mijn boer jory heefd hem dood geschooten en ik zij en de avonteur gaat gelijk verder op 4d maar ik gaa het niet srijfen ik ik denk dat 4 D NIET KOMT MAAR MOET VERDER GAAN MAAR KAN HEEL LAAST NIET KOMEN IJNDEN

 98. halo 3 setember komt een nieuwe bioscoop film van benjamin priesman
  wat ben ik toch beroemd gaat over de broers die zijn zangers die srijf een hits maar de acteurs zijn nog niet bekend wel een avonteur film het gaat steest mis met die jonger jop dolie
  heet ze het is voor aler leeftijden en is van de markers
  ik ben spoorloos de acteur zijn twee die ik bekend maak
  acteur lucas priesman en wendy ten brinke doet mee speeld de leuksten gemenen boef en ojet leuk he dit woord een project film oke dag
  volgonden week woord de acteur benkend gemaakt

 99. benjamin priesman is gestopt met bioscoop verhaal zecht lucas priesman hij
  is omslaagen om dat hij mijn naam er ing set dag

 100. ja een nieuwe bioscoop verhaal
  van regisseur benjamin priesman
  de titel is peter en geim van de gestolen dieomand
  —————————————————————————————-
  nouw het was een dag peter had een schilderij gewongen
  en hijs kreeg een verasing van johannis de huis knecht die als regeld
  nouw benjamin priesman speeld peter en boef boswachter
  en johannis nouw regisseur benjamin priesman doet echt als self in de film
  er zijn niet eens mensen die niet mee wilen doen
  maar ja dat geefd nixs
  maar peter had gewongen het begong ja johannis dagt dat boef boswachter in de gevanis zat dat belkeet niet zol de zijn
  inees begon de ramp op de slaan dat de schilderij gestolen was ow ow wat nu weer
  nu een ramp
  johannis doet een betje dom die ja heefd echt nixs in de gaaten
  maar ja de film komt morgen uit op youtbe dan zie julie hoe de film afloopt dag

 101. nu een vervolg van peter en geim vande dieomand komt met een vervolg
  peter en de omdkten ingang is de vraag wie zit er achter de omdktenden ingang van peter
  nouw peter is verworlijk van de ingang johannnis heefd iedereen verteld wat niet mag van peter heefd paar boefen een bom in de grot geplaast
  de rol maartijn van neenstijn peter benjamin priesman regisseur johannis
  de rol hoofroll die is johannis peter
  johannis is een man die regeld als voor peter peter is een auweren man die vol prombleemen zit nuu de verhaal
  er is een nieuwe dag benjamin priesman
  heefd een volen cas van peter
  maar er was een dag dat johannnis een prombleem moets oplosen van peter maar peter zach twee boefen loopen met een bom de plolitie wert gebeld en doen kwam een man die werkd opgepakt dat was een van de boefen maar waar is die anderen boef zouw die nog in de grod zijn we heben een omdketen ingan de onder zoeken zij johannis oke beurgenmetser van joop van henk straat heefd een avonteur op de losen
  peter zij ik wil op een vervolg peter en de getolen schaapen van boer kwatbol

  beurgemter henderik laan die die is rol van henk jan smit
  benjamin priesman johannis en peter matijn van nelenstijn

 102. HALO REGISSEUR BENJAMIN PRIESMAN MAAKT EEN TWEE DE FILM
  VAN COOLE MACS EN DE TEKS OF ZWAKER GAAT WEER OVER BOEF
  AGNIS EN JOOP
  MAAR ANDEREN SPELERS WANT DE ACTEURS DIE HET EERST DEET ZIJN IN MIDELS
  DE AUD GEWOORDNE DUS IK ZOEK NOG WEL MEER ACTEURS DIE WEER MEE KAN DOEN ER KOM OOK WEER VOLGOND JAAR EEN KERTS VERHAAL OP FILM
  DIE HEED KERST DE GODER KERST MAN IS GETOLEN OKE DAG LIEFS BENJAMIN

 103. er is morgen weer een nieuwen coole macs opnamers
  nouw is ene verasing de eengen echten coole macs die de in het echt benjamin priesman heed
  die had als eerst een rol als coole macs en hij zouw weer zol heeten in de twee de film verhaal oke dag liefs benjamin

 104. benjamin priesman komt volginden week met een niewue film verhaal verder
  over peter en het spook boek
  gaat over benjamin priesman speeld peter in de anderen film verhaal had benjamin priesman ook een rol als peter nu als johannis de hoofroll zamen met peter
  nu een een hcs film enederdamen verhaal film van regisseur benjamin priesman
  lucas priesman de eersten acteur die is niet meer de zien dus regisseur benjamin priesman maakt ook weer een sinterklaas verhaal en het spook verhaal
  en dan gaat er weer wat mis met sinterklaas maar nu de twee de verhaal sinterklaas en pook ijland gaat weer wat mis zol dat sinterklaaas geen oog dicht kan doen gaat 5 decmber wel door of niet dat zie de sinterklaas verhaal 5 julie op nederanse film doek
  dag benjamin priesman de acteurs zijn niet bekend die zoek ik nog gaa naar benjaminpriesman@hotmail.com als de verhaal goed is ik ben nu 20 jaar dus ik weet niet of dit een boek woord maar dat mag julie wel een boek van maaken is helen mau niet mis ik zeg aleen dit verhaal mag een boek uitgeven woorden woef niet oke dag

 105. nu de twee den nieuwe avonteur van de zangers de broders bend
  de regisseur speld een anderen rol wan ja benjamin priesman heef een nieuwe versie van gemaakt wand benjamin priesman en lucas priesman stopen er mee wand ja dit is de lasten twee den film verhaal die benjamin priesman nog kon srijfen
  nouw nu de verhaal en titel
  ————————
  titel jan en marijken de barders bend en de gemenen boef josp
  josp woord gespeld door benjamin priesman
  nu de verhaal
  0000000000000000000000000000000000000
  het is weer vantastie de zanger jan lucas priesman heed heefd een belangerijken rol
  die heefd de hoofrol als zanger jan in de plaats van benjamin priesman
  nouw er gebeurd veel de lasten tijt dan zegt jan marijke we moeten op schieten paardon nee ziet op we moeten op treden maar voor een man is dit een lasten show wand boef jasp heefd als gehoord benjamin priesman speeld de beurenmester van den haag
  want er gebeurd weer veel in eens hoorden jan er marijken ene knal wat is dat een boef die een streek uit houd waar is mijn gouden miekerofoon die is gestolen help kaars kop jajaja wat het woord vervolg op deel 2

 106. nu de sieire van de vervolg van de broders 3 de laasten deel van van daag dit jaar en volgonend jaar tot er met 3 julie komt er derder film van de coole macs
  2011
  nu de deel 3
  nu de verhaal en titel jan en marijken en de geim van de gestolen gouden miekerfoon
  ——————————————————————————————
  het was weer raak in deel 2 zag je dat de boef jasp een gemeen palm had om de feest de verpesten maar deel 2 gaat verder nu op de vervolg deel 3
  maar jan speeld in deel 3 weer benjamin priesman
  boef jasp martijn van nelenstijn
  en ja beurgenmaster van den haag lucas priesman
  het was weer raak marijken maak ze sorgen jan was achter de boef gerend
  maar sanchs niet trug gekomen zouw jan de zanger omvoerd zijn
  nouw jan die zit in de politie beurel met de vader van jasp
  de vader is heel gemeen marijken gaat een stoke je voor zeten nouw drumers en de cds dj die is maar aan het wachten want jan en marijken zijn telaad maar die politie en jasp waaren op weg naar de show
  van jan maar jan en marijk ging in achtie want die boef wert op gepakt met zijn vader
  de vader was geen echten politie maar jan heefd een nieuwe lietjes voor desen film verhaal gesreefen
  ================================
  tot volgond jaar weer op nieuwe avontuur nu mijn hit blijf op het dak boef wnat je bend een vak heet het
  =============================================
  blijf op het dak owe o boef je bend een vak wat je deeet is goed
  nee je bend niet cool je bend heel gemeen
  marijken die trouwd met mijn mee
  jan stukje van marijken
  ———————————————–
  nee want de boef was niet van mijn je werd zomar omvoerd dat gaat niet mee
  ik wil heel graag jan trouwen met jouw een mijn maar blijf je tot gouw ik blijf niet meer
  bij jouw meer
  ik gaa met je mee op de wolken marijken en jan teks
  gaa met mijn mee op de wolken
  ik zie de maan op de wolken een avontuur dat gaat niet mee wand die boef heefd de miekerfoon getolen en jan omvoerd dat gaat niet mee tot volgond jaar weer mee
  refrein
  ———————————-
  ik dag ik dag dat je mee zouw gaan op wereld rijs op de tocht naar de show
  gaa mee ga mee zing dit wereld lietjes ga mee ga mee
  comlolet
  ——————————————–
  he gaa mee want de avonduur is goed verloopen dat gaat weer mee teks marijken
  teks jan he he wat je mee gaat doen dat zie je volgond jaar maar weer dat een dag wast de dag oke dag liefs benjamin priesman srijfen van de film verhaal
  en de lietjes teks benjamin priesman is nu 20 jaar aud dus de film is wel weer voor kinderen aler leeftijden
  van onder 17 jaar
  benjamin priesman maakt nog een film van de broder en geim van de selchten dieren vriend jokie en deel 4 en deel 5 sieire verhaal braders en de bruid gaat uit

Reacties zijn gesloten.