web analytics

Officiële trailer ‘Süskind’ online!

Reacties zijn gesloten

Nadat eerder al enkele teasers voor Süskind werden gelanceerd, is nu de bioscooptrailer voor het nieuwe oorlogsdrama van Rudolf van den Berg online verschenen. Bekijk hem hieronder. De film gaat op 19 januari 2012 in première.

1942. In het door de nazi’s bezette Amsterdam besluit de joodse Walter Süskind handjeklap met de SS te spelen. Het is een levensgevaarlijk kat- en muisspel, waarmee hij honderden kinderen van transport naar de concentratiekampen weet te redden. Terwijl de razzia’s toenemen en het net zich verder sluit rond de joodse gemeenschap, riskeert Walter alles wat hem lief is en toont hij de moed van een held. Een even aangrijpende als adembenemende, waargebeurde geschiedenis.

Süskind is geregisseerd door Rudolf van den Berg. De hoofdrol wordt gespeeld door Jeroen Spitzenberger. Verder zijn o.a. Nyncke Beekhuyzen, Tygo Gernandt, Olga Zuiderhoek, Katja Herbers, Chava voor in ’t Holt, Nasrdin Dchar en Karl Markovics in de film te zien. Süskind is vanaf 19 januari 2012 in de bioscopen te zien.

Lees hier ons verslag van de cast-presentatie van de film.