web analytics

Ook 2e Mega Mindy-film een succes

Reacties zijn gesloten

Nadat de eerste Mega Mindy film in 2009 al een groot aantal kijkers wist te trekken, doet ook Mega Mindy en het Zwarte Kristal het prima in de zalen. Inmiddels hebben ruim 250.000 bezoekers in de Benelux de bioscoopfilm bezocht. De familiefilm ging op 15 december 2010 in release en draait momenteel nog in 100 bioscoopzalen in Nederland en in 42 bioscoopzalen in België.

In Mega Mindy en het Zwarte Kristal leidt de zoektocht naar de boef Axel helemaal tot in de woestijn van het Oosterse Zahambra. Daar is duizenden jaren geleden het Zwarte Kristal op aarde gestort. Wie dit kristal in handen krijgt, kan van alles een ‘slechte kopie’ maken. Een zeer gevaarlijke steen, maar gelukkig weet niemand waar het Zwarte Kristal verborgen is …. Totdat Axel hem vindt. In een spannende race proberen Mieke, Toby en de anderen als eerste het Zwarte Kristal te vinden en het zo uit handen van de boeven te houden. Zal het onze vrienden lukken om de gevaarlijk steen te vernietigen? En wat gebeurt er als Mega Mindy te maken krijgt met een gemene zwarte kopie van zichzelf?

Na deelname van Yolanthe Cabau van Kasbergen in de eerste film, hebber er opnieuw enkele grote namen uit de Nederlandse en Vlaamse showbizz meegewerkt aan de tweede film, waaronder Urbanus, Hero Muller en Levi van Kempen.  Mega Mindy en het Zwarte Kristal wordt geproduceerd door Studio 100. Independent Films verzorgt de bioscoopdistributie van de film in Nederland.

Bron: Independent Films