web analytics

Ook De Mol en Zegers in ‘Van God Los’

Reacties zijn gesloten

De opnamen voor het nieuwe seizoen Van God Los zijn begonnen. In het tweede seizoen van de BNN-serie zijn hoofdrollen weggelegd voor Johnny de Mol, Chris Zegers, Kim Feenstra, Ruben van der Meer, Huub Smit, Robert de Hoog,Teun Kuilboer en Kempi.

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een losstaand verhaal met een andere cast en andere makers. Van God Los is vanaf 1 april 2012iedere zondag om 20.20 uur te zien bij BNN op 3.

Johnny de Mol: ‘Van God Los is een serie waarbij je als kijker continu op het verkeerde been wordt gezet. Wie is nu de dader en wie is het slachtoffer? En wat voor verhaal steekt er achter een moord? Heel spannend om deel uit te mogen maken van dit tweede seizoen.’

Producent Pieter Kuijpers: ‘We zijn ongelofelijk trots op de cast en makers die we voor de eerste afleveringen van dit nieuwe seizoen hebben kunnen vastleggen. Het eerste seizoen is zo goed ontvangen dat we merken dat iedereen graag mee wil werken’.

De eerste aflevering van het eerste seizoen van Van God Los werd genomineerd voor een Gouden Kalf. Hierin speelde Georgina Verbaan de rol van Tilly, een jonge vrouw die de geheime vriendin van haar vriend in koelen bloede vermoordde. Op dit moment is Van Gos Los nog in de race voor een Beeld en Geluid Award. Aanstaande zondag wordt aflevering 7 van het vorige seizoen herhaald om 20.25 uur bij BNN op 3. Meer info over de serie op vangodlos.bnn.nl en Facebook.

Van God Los wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.