web analytics

Ook Ton Kas en Birgit Schuurman in ‘Bro’s before Ho’s’

Reacties zijn gesloten

Producent Eyeworks heeft de bijrollen van de nieuwe speelfilm Bro’s befor Ho’s van regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil bekend gemaakt. Birgit Schuurman (Black Out), Huub Smit (New Kids), Jennifer Hoffman (Dokter Tinus), Nils Verkooijen (Achtste-groepers huilen niet), Raymond Thiry (Oorlogswinter), Eva Duijvesteijn (Meiden van de Wit) en Ton Kas (Matterhorn) zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe romantische komedie van de makers van de bioscoophits New Kids Turbo en New Kids Nitro. Bro’s befor Ho’s zal eind 2013 te zien zijn in de bioscopen.

Juliette van Ardenne, Jules Seegers en Bart de Rijk, die allen eerder hun opwachting maakten in de New Kids films, zullen ook in de film spelen. Eerder werd bekend gemaakt dat Tim Haars, Daniël Arends en Sylvia Hoeks de hoofdrollen in Bro’s befor Ho’s vertolken. Henry van Loon en Theo Maassen spelen daarnaast een belangrijke bijrol in de romantische komedie.

De afgelopen jaren hielden Steffen & Flip het Nederlandse volk in de greep met hun creatie New Kids. Na een succesvolle tv-serie, bezochten meer dan 1,6 miljoen Nederlandse bioscoopbezoekers de speelfilms New Kids Turbo en het vervolg New Kids Nitro. Ook in buurlanden Duitsland en België trokken de New Kids volle bioscoopzalen. Bro’s befor Ho’s wordt zowel geschreven als geregisseerd door Steffen & Flip, die verheugd zijn dit nieuwe avontuur aan te gaan.”Bro’s befor Ho’s is een romantische komedie voor zowel vrouwen als mannen en is precies zoals wij die zelf zouden willen zien. Een lief verhaal vol met keiharde grappen.”

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik.  Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).

De opnames van de film vinden plaats in Haarlem, Uitgeest, Amersfoort, Weesp en Amsterdam en lopen tot begin juli.