web analytics

Ook Yolanthe in serie ‘Van God Los’

Reacties zijn gesloten

De lijst met acteurs die in Van God Los spelen wordt langer en langer. Yolanthe Sneijder-Cabau is te zien in één van de afleveringen van de BNN-serie die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden. Eerder maakte BNN al bekend dat er in het nieuwe seizoen van Van God Los rollen zijn weggelegd voor Johnny de Mol, Chris Zegers, Kim Feenstra, Ruben van der Meer, Huub Smit, Robert de Hoog, Teun Kuilboer en Kempi. Van God Los is vanaf 1 april 2012 iedere zondag om 20.20 uur te zien bij BNN op 3.

Yolanthe: ‘Acteren is altijd mijn eerste passie geweest. Nu ik al een paar jaar in het buitenland woon is het alleen lastig om het acteren met mijn privéleven te combineren. Ik las het script van Van God Los en was gelijk enorm enthousiast. Daarnaast vind ik het belangrijk en heel leuk om werkzaam te blijven in mijn eigen land. Ik kijk er heel erg naar uit en heb er ontzettend veel zin!’

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een losstaand verhaal met een andere cast en andere makers. De eerste aflevering van het eerste seizoen van Van God Los werd genomineerd voor een Gouden Kalf. Hierin speelde Georgina Verbaan de rol van Tilly, een jonge vrouw die de geheime vriendin van haar vriend in koelen bloede vermoordde. Op dit moment is Van Gos Los nog in de race voor een Beeld en Geluid Award. Meer info over de serie op vangodlos.bnn.nl en Facebook.

Van God Los wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.