web analytics

Opnamen ‘Alles Mag’ van start

Reacties zijn gesloten

Vandaag starten de opnames van Alles Mag, een korte film van Villa Achterwerk geproduceerd door Stetz Film met in de hoofdrollen Lars Jennissen, Ricky Koole, Patrick Stoof, Rosa Reuten en Bert Hana. Speciaal voor Alles mag wordt in het Brabantse Sint-Oedenrode de traditionele carnavalsoptocht voor één keer ook op 12 mei gehouden; inclusief praalwagens, fanfare, majorettes  en hossende menigte.   

Alles mag 
De Brabantse Tygo (11) houdt vlak na zijn verhuizing naar Amsterdam een spreekbeurt over carnaval. Wat begint als een algemene uitleg over het feest en de brass band waarvan hij deel uitmaakte, loopt uit op een persoonlijk verhaal over de scheiding van zijn ouders. Hoewel zijn vader altijd zegt dat met carnaval alles mag en Tygo ervan droomt om bij de majorettes te gaan, toont zijn vader hem tegelijkertijd dat je zelfs met carnaval te ver kunt gaan.

Alles Mag wordt geregisseerd door Steven Wouterlood. Het scenario is geschreven door Maarten van Voornveld, Chiel van der Wolf en Steven Wouterlood. De film is een productie van Stetz Film in coproductie met de VPRO en mede mogelijk gemaakt door het Mediafonds. In het kader van het project Nu-of-Nooit wordt Alles Mag tijdens de Kerstvakantie uitgezonden bij Zapp.

Stetz Film
Stetz Film stelt zich ten doel opvallende, intrigerende verhalen te vertellen over echte mensen die zich bewegen in een steeds sneller veranderende wereld. Toegankelijke films die de kijker persoonlijk raken, ogen openen en die beklijven. Films, met maatschappelijke relevantie, geworteld in de hedendaagse, Nederlandse cultuur.