web analytics

Opnames 'Body Language' uitgesteld

Reacties zijn gesloten

De laatste opnamedagen met de grote dans-finale van Body Language zijn uitgesteld in verband met een blessure van acteur/danser Ruben Solognier. Tijdens de opnamen verdraaide Ruben zijn knie waarvoor hij naar het ziekenhuis is afgevoerd. De definitieve uitslag van het onderzoek wordt nader bekend gemaakt. In de tussentijd beraadt de producent zich op de te nemen stappen.

Al meerdere acteurs hebben blessures opgelopen tijdens het draaien van Body Language, een dansfilm van regisseur Jeffrey Elmont. Free-runner Lorenzo van Velzen Bottazzi kwam tijdens een trick met zijn gezicht op de grond terecht en moest toen direct naar de Eerste Hulp om zijn bovenlip te laten hechten. De blessure van Ruben is echter zo ernstig dat de opnamen voor onbepaalde tijd zijn uitgesteld.

Body Language gaat over een groep zangers uit de vijf beste Nederlandse danscrews. Net als ze naar een wedstrijd in New York vertrekken, wordt hun subsidie ingetrokken. De reis lijkt definitief niet door te gaan. Vijf diehards, allen uit totaal verschillende danscrews, besluiten als enige toch te gaan. Pas in New York beseffen ze wat ze hebben gedaan. Ze zitten zonder geld, zonder planen zonder eigen crew. Ze zijn natuurlijk gekomen om te dansen, dus er zit maar één ding op …

BodyLanguage is een film van producent-regisseur Johan Nijenhuis, regisseur Jeffrey Elmont en choreograaf Roy Julen. De film wordt geproduceerd door Flinck Film,Launch Works, Johan Nijenhuis & Co en RTL Entertainment. De film is vanaf 6 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.