web analytics

Opnames ‘Flight of Life’ afgerond

Reacties zijn gesloten

Gisterenmiddag zijn in Maastricht de opnames afgerond voor de film Flight of Life van regisseur Elbe Stevens (Anatole, Behind the Wall). Na draaidagen in Bunde, Heerlen en Cadier en Keer werden gisteren de laatste shots gedraaid in een prachtig achttiende-eeuws pand bij het Vrijthof.

Flight of Life is een korte film waarin een jong koppel gevolgd wordt in hun laatste momenten voor een heftig auto-ongeluk. De film is een cross-cut tussen het ongeluk, hun laatste momenten samen en momenten uit hun liefdesgeschiedenis.

De hoofdrollen in Flight of Life worden gespeeld door dansers Joost Vrouenraets en Maite Guerin van het gerenommeerde dansgezelschap Gotra. Director of Photography Rolf Dekens (Vet Hard, ’t Schaep met de 5 Pooten) gebruikt de camera als een vorm van choreografie op zichzelf.

Komende vrijdag start Stevens met de opnamen voor de korte film Voorbij, met in de hoofdrollen Gaite Jansen, Egbert-Jan Weeber en Susan Visser. Beide films worden geproduceerd door Elbe Stevens en Bijker Film & TV.

Flight-of-Life-507klein