web analytics

Opnames 'Het Geheim' van start

Reacties zijn gesloten

Zaterdag 3 april starten de opnamen van de nieuwe Nederlandse familiefilm Het Geheim. Regisseur Joram Lürsen (Alles is Liefde) start met veel plezier aan deze, zoals hij het zelf noemt ‘liefdevolle komedie’ over een achtjarig jongetje dat gefascineerd is door de grote verdwijntruc van een bekende goochelaar. Het scenario is van de hand van Frank Ketelaar (In Oranje, Vuurzee, Coach).

Illusionist Hans Klok adviseert de makers van de film over de goocheltrucs. Hoofdrolspeler Theo Maassen en Daan Schuurmans, die de rol van illusionist Hans Smid voor zijn rekening neemt, gaan in de leer bij de grootmeester.

Het Geheim gaat over De achtjarige Ben. Hij leert goochelen en is gefascineerd door de grote verdwijntruc. Als zijn vriendinnetje Sylvie echter in rook opgegaan lijkt te zijn, ontaardt dit in een landelijk schandaal wat Ben en zijn familie meesleurt in een spannend avontuur. Ben moet erachter komen wat echt is en wat een illusie.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor de achtjarige Thor Braun, die de rol speelt van Ben Stikker. Theo Maassen speelt zijn filmvader Koos en Chantal Janzen neemt de rol van zijn filmmoeder Laura op zich. Overige rollen zijn er voor Caroline de Bruijn, Fred Goessens en Margôt Ros.Hans Klokheeft ook een kleine bijrol in de film.

De opnamen starten zaterdag 3 april en duren tot begin juni. A-Film Entertainment brengt Het Geheim eind 2010 uit in de Nederlandse bioscopen.

Bron: A-Filmhet

Reacties zijn gesloten.