web analytics

'Razend' nieuwe Carry Slee verfilming

Reacties zijn gesloten

Nadat eerder ‘Afblijven!’, ‘Timboektoe’, ‘Radeloos’ en ‘Lover of Loser’ van Carry Slee door Shooting Star Filmcompany werden verfilmd, komt het productiebedrijf komend jaar met de verfilming van ‘Razend’. De audities voor de hoofdrollen beginnen eind januari 2011, in oktober moet de film in première gaan.

Het scenario voor Razend wordt geschreven door Dick van de Heuvel in samenwerking met Maria Peters (Kruimeltje, Afblijven, Sonny Boy) en wordt geregisseerd door Dave Schram (Timboektoe, Radeloos, Lover of Loser). Razend is een typisch Carry Slee verhaal, als altijd gericht op een actuele thematiek en spannende romantiek. Het verhaal gaat over Sven en Rozemarijn die allebei geconfronteerd worden met ingrijpende problemen, en elkaar moeten helpen om het hoofd boven water te houden.

Slee toont zich verheugd met alweer de vijfde film naar een boek van haar hand: ‘Weer met Shooting Star en JustBridge, die ook de eerste vier films maakten. Dat wordt weer knallen.’ Regisseur Dave Schram staat de popelen om te beginnen: ‘Voor deze verfilming zal de lat opnieuw een stukje hoger worden gelegd. Het gaat een spannende en vooral ook spectaculaire film worden, waarin ook ‘freestyle’-dans een belangrijk onderdeel zal zijn.’

Voor meer informatie over de audities houd www.shootingstar.nl in de gaten.

Een gedachte over “'Razend' nieuwe Carry Slee verfilming

  1. Ik zou heel graag auditie willen doen voor de film Razend
    ik heb geen idee of dat nog mogelijk is..
    Ik heb niet heel veel proffessionele ervaring in het acteren maar ik denk dat
    ik best kans zou kunnen maken op een rol.
    Ik speel vaak in schoolopvoeringen en wil nu een stapje hoger.

Reacties zijn gesloten.