web analytics

Remake Komt een Vrouw bij de Dokter?

Reacties zijn gesloten

De kans dat ‘Komt Een Vrouw Bij De Dokter’ een Engelstalige remake krijgt, is groot. Producent Reinout Oerlemans heeft zijn film aan internationale inkopers laten zien en die waren enthousiast.

Woensdag werd de film op Soho Square in Londen vertoond aan vijftien bedrijven die de rechten van films kopen. Reinout zat achter in de zaal terwijl de film werd vertoond. Tot zijn grote geruststelling bleef iedereen zitten tot de aftiteling en dat is lang niet altijd het geval.

Op weg naar het vliegveld terug kreeg Reinout de eerste positieve reacties. De film werd een ‘powerfull movie’ genoemd. Vijf partijen hebben al aangegeven dat ze verder willen praten. Er wordt gepraat over het uitbrengen van de film in andere landen en over de verkoop van de remake-rechten.

Bron: RTL Boulevard

Een gedachte over “Remake Komt een Vrouw bij de Dokter?

  1. Geen remakes! De film is gemaakt, daar moet het bij blijven. De film Brothers is een slap aftreksel van het geweldige Deense Brodre en The Vanishing is de verkrachting van Spoorloos. Het is goed zo. De Amerikanen mogen ook weleens een keer ondertiteling gaan lezen. Als wij het kunnen, dan kan elk ander volk dat ook.

Reacties zijn gesloten.