web analytics

Saskia Noort is hot

Reacties zijn gesloten

Na het succes van Terug naar de Kust – die vorig jaar meer dan 350.000 bezoekers trok – en de komende verfilming van De Eetclub, staan er nog twee films naar boeken van Saskia Noort in de planning. De boeken Afgunst en De verbouwing worden verfilmd. Producenten Talent United en Column Film hebben woensdag een bericht daarover in het AD bevestigd.

Regisseur Paul Ruven (Gangsterboys) hoopt dat in de winter de opnames van Afgunst kunnen plaatsvinden. Het is de bedoeling dat regisseuse Will Koopman (Terug naar de kust) komend voorjaar De verbouwing gaat draaien.

Afgunst vertelt over een schrijfster die door haar ex-man wordt ontvoerd. De verbouwing gaat over een plastisch chirurg die een onbetrouwbare vriend inhuurt om haar huis te verbouwen.

Eerder werd van Saskia Noort al het boek Terug naar de kust verfilmd. De thriller trok vorige jaar meer dan 350.000 bezoekers naar de bioscoop. Binnenkort beginnen de opnames van de verfilming van haar boek De Eetclub. Deze film gaat eind november in première.

Bron: Nu.nl

Reacties zijn gesloten.