web analytics

Speciale premiere voor ‘Alleen maar nette Mensen’

Reacties zijn gesloten

Op woensdagavond 10 oktober zal de film Alleen maar nette Mensen op een bijzondere manier in première gaan. In maar liefst 12 Pathé bioscopen verspreid over het land zal er tegelijkertijd een feestelijke première plaatsvinden. Op elke locatie wordt er iets bijzonders georganiseerd, zoals een Q&A met de cast, een signeersessie met Robert Vuijsje, optredens van Adje & Reverse, Boef en de Gelogeerde Aap en Kubus & Rico en stand-up comedy met onder andere Howard Komproe, verzorgd door Maybuse. Het publiek krijgt een goedgevulde goodiebag mee naar huis, en onder de aanwezige bezoekers zal bovendien een reis naar Suriname verloot worden. En dit allemaal geheel in de stijl van de film! Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Pathé. (www.pathe.nl/publiekspremiere)

http://www.youtube.com/watch?v=J9zXAYsY3c4

Alleen maar nette Mensen vertelt het verhaal van David Samuels. Hij komt uit een intellectueel Joods gezin uit het chique Amsterdam Oud-Zuid, maar wordt door zijn uiterlijk vaak voor Marokkaan aangezien. David is een man met een opmerkelijke missie: het vinden van een ghetto fabulous queen met grote tieten en een dikke bil. Zijn ouders en vrienden verklaren hem voor gek, maar David zet zijn zoektocht onverschrokken voort. Deze leidt hem naar de Bijlmer, waar hij na een aantal wilde avonturen bedrogen uit lijkt te gaan komen. Zal David zijn ideale vrouw, een grote donkere seksgodin met booty én brains ooit vinden?

De film, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Robert Vuijsje, is geregisseerd door Lodewijk Crijns (o.a. Loverboy, Met Grote Blijdschap, Turkse Chick) die tevens het scenario schreef. De hoofdrollen zijn voor Géza Weisz (Timboektoe, Sterke Verhalen), Imanuelle Grives, Annet Malherbe (Gooische Vrouwen) en Jeroen Krabbé (De Ontdekking van de Hemel, Soldaat van Oranje). 

Alleen maar nette Mensen is geproduceerd door Topkapi Films (Zwartboek, De Heineken Ontvoering, Alles is Familie) in coproductie met BNN en is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Fonds voor de Film, het CoBO-fonds en de Suppletieregeling Film Investeringen.