web analytics

Start opnamen ‘Mees Kees op Kamp’

Reacties zijn gesloten

Deze week starten de opnames van de gloednieuwe Nederlandse bioscoopfilm Mees Kees op KampWillem Voogd (Mees Kees, Timboektoe, Spangas) is weer te zien in de titelrol van stagiair Mees Kees en Sanne Wallis de Vries (Mees Kees, Moordwijven, Koefnoen) kruipt wederom in de huid van de strenge directrice Dreus. Daarnaast is Hannah Hoekstra (Mees Kees, Hemel) weer van de partij en Brent en Felix natuurlijk als Sep en Tobias. Cas Jansen (Mees Kees, All Stars) is weer de vader van Sep.

Klas 6b met Tobias, Sep, Rashida en alle andere bekende kinderen gaan op kamp onder leiding van Mees Kees en mevrouw Dreus. Het moet vooral een léérzame werkweek worden. Maar als Dreus door haar rug gaat rust ineens alle verantwoordelijkheid op de schouders van Mees Kees. Vol goede moed gaat hij met de kinderen aan de slag. Was het maar een werkmáánd in plaats van een werkweek. Of nee, een werkjaar! Dan beginnen er dingen fout te gaan en begint Mees Kees ernstig aan zichzelf te twijfelen.

De regie is in handen van Barbara Bredero (Mees Kees, Morrison krijgt een Zusje) en het script is geschreven door Tijs van Marle (Mees Kees, Ernst & Bobbie). Coen Stroeve (Plan C) is director of photography, terwijl het production design verzorgd wordt door Harry Ammerlaan(Nova Zembla, All Stars, Alles is Liefde). Producent is Paul Voorthuysen van PV Pictures  PV Pictures (Mees Kees, Hoe Duur Was De Suiker) met Chris Derks als gedelegeerd producent enKatja Scheffer als associate producer.  In co-productie met de TROS, met steun van het Nederlands Filmfonds en het CoBO Fonds.

Vanaf 11 december 2013 is de film te zien in de Nederlandse bioscoop. Distributie: Entertainment One Benelux.