web analytics

Start opnamen 'Tape' in Argentinië

Reacties zijn gesloten

Vandaag starten in Buenos Aires de opnamen van de nieuwe thriller Tape. De hoofdrollen worden gespeeld door Susan Visser en Barry Atsma. Medio december zullen de opnamen in Argentinië afgerond zijn en keren cast en crew terug naar Nederland. De film, geregisseerd door Diederik van Rooijen, is in september 2011 te zien in de Nederlandse bioscopen.

In Tape doen Johan (Barry Atsma) en Saar (Susan Visser) een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie te gaan. Als belofte aan hun dochter registreren ze hun reisavontuur met een videocamera. Wanneer het stel echter per ongeluk een gruwelijke gebeurtenis vastlegt, verandert hun vakantie op dramatische wijze in een levensgevaarlijke reis. De spannende film speelt zich voornamelijk af in de buitenwijken van Buenos Aires.

Tape wordt geproduceerd door NL Film (bekend van o.a. De Storm, Penoza en Lang & Gelukkig) in samenwerking met de KRO.  De film komt tot stand met steun van het Nederlands Fonds voor de Film en het CoBO Fonds. Independent Films brengt Tape in september 2011 uit in de Nederlandse bioscoop.

Bron: Independent Films