web analytics

Sterke start 'Iedereen is gek op Jack'

Reacties zijn gesloten

De nieuwe komedieserie Iedereen is gek op Jack is gisteravond goed van start gegaan op RTL 4. Nagenoeg 2,1 miljoen kijkers schakelden in om de eerste aflevering van de Nederlandse bewerking van Everybody loves Raymond te bekijken.

Iedereen is gek op Jack gaat over het moderne koppel Barbara en Jack, gespeeld door Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge. Zij zijn ouders van drie kinderen en bevinden zich voortdurend in herkenbare situaties. Bijrollen zijn weggelegd voor onder andere Beppie Melissen, Kees Hulst en Tjebbo Gerritsma.

De serie is wekelijks zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

2 gedachten over “Sterke start 'Iedereen is gek op Jack'

  1. Ik had bij de televizier al geschreven voordat de serie begon dat dit een grote, enorme flop wordt. En ik dacht dat ik wel weer de enigste in nederland zou zijn die er zo over zou denken. Maar nu ik dit allemaal lees zijn er toch wel heel veel mensen die er zo over denken. Heb 10 minuten gekeken maar toen was ik het al spuugzat. Wat een ellende!!!!!!! En waarom in Nederland altijd dezelfde bezeikte acteurs die rollen moeten spelen snap ik ook niet. Linda de Mol is echt triest. In de Amerikaanse versie hebben ze een leuke jonge meid, hier een oud wijf. Jeroen is op tv altijd zo overdreven grappig en aanwezig…als Jack niet grappig!!!!! En de rest van de cast is echt, echt…echt om te janken. Echt typisch een RTL programma. Rotzooi en vol BNers die mij de strot uitkomen. Tv kijken in Nederland is toch al niks meer, en deze serie geeft mij weer een reden om uit te gaan. Ik denk dat ze bij RTL denken: als de mol het maakt of erin speelt dan komt het wel goed!
    Hou er mee op!!! Dit is schandelijk slecht!!!!! En de journaliste die dit artikel schreef? Wat krijg je ervoor betaald om een positief verhaal te schrijven? Een vandemol-cheque????
    Zend De Cosby Show of de zoveelste keer de Golden Girls maar weer uit, dat was nog leuker!

  2. Hoewel er genoeg kijkers waren, waren de reacties op twitter sterk afwisselend. You loved it or you hated it.

    Persoonlijk was ik van de laatste groep mensen. Hoewel er een paar aardige grappen in zaten, en die vader het leuk deed was het verder gewoon slecht. De lachband, de achtergrond (ik heb me serieus afgevraagd of er bluescreen was gebruikt), het oppervlakkige verhaaltje. Ik wil het nog wel een kans geven, maar mijn verwachtingen zijn lager dan dat ze in überhaupt al waren (vrij laag).

    Zoals ik twitterde: Op het moment dat Belgie afscheid neemt van een goede comedyserie, begint Nederland een slechte.

    Mja, als er een ander gelukkig van word…ik hoef er niet naar te kijken.

Reacties zijn gesloten.