web analytics

Stormloop op films Kamerling

Reacties zijn gesloten

De vraag naar het werk van acteur Antonie Kamerling is enorm toegenomen sinds zijn overlijden. Dat melden diverse bedrijven in de film- en muziekindustrie vrijdag. 

De Free Record Shop bevestigt een acuut toegenomen vraag naar vooral films met de acteur in de hoofdrol. Distributeur Indies laat met spoed tienduizend exemplaren van de De kleine blonde dood bijdrukken, het speelfilmdebuut van Kamerling. Distributeur Just Bridge stelt dat er donderdag veel extra vraag was naar de eerste seizoenen van de serie GTST en laat ook extra exemplaren produceren.

Ook is er extra vraag naar de film All Stars, waar het nummer Toen ik je zag de titelsong van was. Maar deze dvd is momenteel niet meer te krijgen, meldt producent Rolf Koot. ”Het was de bedoeling een nieuwe uitgave te lanceren bij de première van het vervolg, Old Stars”, legt hij uit.

Koot kan nog niet zeggen of All Stars door het overlijden van Kamerling toch eerder opnieuw wordt uitgegeven. Ook is niet duidelijk wat er nu gaat gebeuren met de film Old Stars, waarin Kamerling een van de hoofdrollen zou gaan spelen. Producent Koot en regisseur Jean van de Velde willen hier over een paar maanden pas een besluit over nemen.

Bron: ANP