web analytics

Teaser 'Rabat' gelanceerd

Reacties zijn gesloten

Eerder deze week lanceerde radiostation FunX de teaser trailer van Rabat. Hoofdrolspeler Nasrdin Dchar kondigde de film trailer aan in de ochtendshow Start. Na de lancering via FunX, is de teaser ook online te zien via rabatdefilm.nl en YouTube. De film Rabat is het regiedebuut van Jim Taihuttu en Victor Ponten (Habbekrats) met in de hoofdrollen jeugdvrienden Nasrdin Dchar (Tirza, De Troon), Achmed Akkabi (Alibi, Het Huis Anubis) en Marwan Chico Kenzari (Loft, Het Zusje van Katia). Rabat draait vanaf 9 juni in de bioscopen.

Rabat is een roadmovie die de kijker meeneemt op de reis van de drie vrienden Nadir (Nasrdin Dchar), Abdel (Achmed Akkabi) en Zakaria (Marwan Chico Kenzari). Als Nadir van de ene op de andere dag de oude taxi van zijn vader van Amsterdam naar Rabat moet rijden, nodigen zijn twee beste vrienden zichzelf uit om met hem mee te gaan. De reis voert het drietal door het Europese landschap naar de Marokkaanse hoofdstad. Nieuwe werelden, ontmoetingen onderweg en het geheime reisdoel van Nadir zetten de vriendschap naarmate ze dichter bij Rabat komen steeds verder onder druk.

De film wordt geproduceerd door Habbekrats in samenwerking met Fei Productions, platenlabel TopNotch, Benelux Film Distributors en uitgeverij Dutch Media.

Een gedachte over “Teaser 'Rabat' gelanceerd

Reacties zijn gesloten.