web analytics

Trailer ‘APP’ online

Reacties zijn gesloten

Vanaf 14 maart is de thriller APP te zien in de Nederlandse bioscopen. De trailer is vandaag gelanceerd.

De bescheiden en intelligente 21 jarige psychologie studente Anna Rijnders gaat, na een dramatisch verkeersongeval waarbij haar jongere broer gedeeltelijk verlamd is geraakt, helemaal op in haar eigen virtuele wereld. Ze is verslaafd aan app’s, social media en haar smartphone. Anna is bevriend met de spontane en sexy studente Sophie, die een relatie heeft met de jonge, aantrekkelijke Daan.

Na een wild feest, waar ze zich weinig van kan herinneren, ontdekt Anna dat die nacht door een onbekende een mysterieuze APP op haar smartphone is geïnstalleerd, die IRIS heet en antwoord heeft op alle vragen. Tot haar verwondering weet de slimme en handige APP niet alleen antwoord op wetenschappelijke en historische vragen, maar ook op vragen die betrekking hebben op haar persoonlijke leven en dat van vrienden. Als ze via de scherpzinnige APP cryptische teksten en codes ontvangt, die samenhangen met de plotselinge raadselachtige dood van mensen uit haar omgeving, dringt langzaam maar zeker het besef door dat IRIS meer is dan een handige APP …

APP is geregisseerd door Bobby Boermans (Claustrofobia). Hoofdrollen worden gespeeld door Hannah Hoekstra, Robert de Hoog en Isis Cabolet. APP is vanaf 14 maart te zien in de bioscoop.