web analytics

Trailer ‘My Life on Planet B’ online

Reacties zijn gesloten

My Life on Planet B, het speelfilmdebuut van Iván López Núñez, maakt onderdeel uit van het project De Oversteek. De Oversteek is een ontwikkeltraject voor een reeks van drie onafhankelijke fictiefilms voor de bioscoop en televisie, dat jonge regisseurs de kans biedt hun eerste of tweede speelfilm te realiseren. Bekijk hier de trailer.

Komedie over de 17-jarige Neky en Eppo en de ongemakken van een tienerleven. Neky’s ouders zijn gescheiden. Zijn moeder brengt het grootste deel van de dag door op de bank in haar ochtendjas. Zijn vader heeft net een nieuwe Thaise vriendin gevonden. En zijn zus vindt hij zwaar irritant. Neky brengt het de meeste tijd door op school en met het maken van videoblogs. Samen met zijn beste vriend Eppo maakt hij de videoblog Eppo and Neky’s Cult Corner; over de slechtste B-films. Een blik op de levens van met name deze twee tieners, die door alle communicatiemiddelen midden in de wereld lijken te staan, maar uiteindelijk heel eenzaam zijn.

Wanneer de film in de bioscoop te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wel zal My Life on Planet B te zien zijn op het Nederlands Film Festival.

Met o.a. Serge Price, Rik Wezenberg, Ceylan Can, Lindsay Zwaan, Alix Adams en Raymond Thiry.